Dragi moji poljubac!
Ja sam vam bila danas u setnji,zamislite mene posle toliko vremena

odala sam jedno sat vremena i to zahvaljujuci mojoj prijateljici iz zgrade jer me zvala i stalno mi gunda da se ustanem sa kreveta
Ja vam stalno spavam valjda od ovih lekove,evo kako mi je danas dan izgledao:
spavala sam do 12 popodne,popila mleko,skuvala rucak i ponovo legla da spavam.Ona me probudila u pola 7 uvece,pa sam ustala sva pospana i izasla da setam.Moram vam priznati da se lepo osecam posle setnje
Nisam smela u lift kuci jer nije ni ona ni ja imale cell/mobilni pa opet ono moje:sta ako.....
Ona me nagovarala ali nije uspela...
Inace juce sam vam sama usla u lift i dosla kuci ali sa mobilnim i mojim Maxom....
Zole moja draga nadam se da si se odmorila za ovaj praznik,jos 4 dana pa si opet slobodna,skratila ti se ova nedelja
Nadam se da smog nece biti jos dugo,ni ja to ne podnosim,nisam vise kao prije da ni sunce podnosim,samo bezim u ladovinu...
Ja vam ovih dana nista ne radim jer su sveci,ne znam gde nnam je nasa Sneza?
Draga moja Snezo vec se brinem za tebe jer se ne javljas,poslaji nam smajlica draga samo da znamo da si ok....
Zole sreco moram na operaciju,odogovlacim vec dug ali sada mi je muz na godisnjem pa bih da iskoristim.Moraju mi podizati mehur jer je pao pa mi pravi velike probleme.....stavljaju neki sling,pa podizu mehir i kazu da operacija traje sat vremena.Bila sam krajem Aprila na cistoskopiji pa mi je urolog predlozio....prije dve godine sam trebala ali sam se predomislila,sada moram jer mi je sve gore i gore....
Sara sreco moja,probaj sve bez lekova ako mozes,upravu je tvoja doktorica.Ti si mlada,sve ce to da prode videces duso kada zavrsis skolu pa se malo opustis.
Kada imam ankcioznost ne treba puno da dode do napada,samo nauci da ti od njega nista nece biti i da nije niko umro mada izgleda karastrofalno....
Maggi kako si sada?
Ne mogu da verujem da je na Kopaoniku sneg,znaci ti mesto da se suncas na skijanju se...
Posalji nam malo ovde u Kanadu da nas rashladis,sutra i narednih dana ce biti uzasne vrucine.....
Dragi moji idem sutra kod interniste pa cu cuti nalaze krvi i saznati da li imam ili nemam jednu od autoimunih bolesti.
Mislite na mene
Ljubim vas.......vas Ontario