aritmija
Re: aritmija
Mozda nije u redu da na ovom forumu pricamo o saranju jaja ali samo ukratko,da danas se posti,ja danas farbam jaja koja sam juce nasarala i ispalo je ODLICNO,a kako se to radi mozete da izguglujete,i pronaci cete odlicne savete o tome.Ontario nadam se da ce te inekcije imati dugorocnije dejstvo i da nam se ti javis zadovoljna.Pozdrav, Sneza
Zaboravih,hvala vam na cestitkama,rodjendan je protekao porodicno uz rostilj,od supruga dobijam sobni trenazer,koji nije jos stigao,
.Spojio je po obicaju lepo i korisno da malo poradim na kondiciji kako mi je doktor savetovao...

Snezo,srecan rodjendan sa zakasnjenjem!
Inace,svima srecan Uskrs,Hristos vaskrse!Jeste da sam malo poranila ali vam od srca zelim sve najbolje i da svima prodju ove dosadne boljke.Cituckam tu i tamo sta pisete ali ne redovno,potrudicu se,bas sam vec duzi period u guzvi!Da znate da vas nisam zaboravila i mislim na vas!
Inace,ja sam onako,kako kad,u sustini valjda dobro!
Veliki poljubac!Sto nema Andjelije vec neko vreme,je l` sve ok sa njom?
Inace,svima srecan Uskrs,Hristos vaskrse!Jeste da sam malo poranila ali vam od srca zelim sve najbolje i da svima prodju ove dosadne boljke.Cituckam tu i tamo sta pisete ali ne redovno,potrudicu se,bas sam vec duzi period u guzvi!Da znate da vas nisam zaboravila i mislim na vas!
Inace,ja sam onako,kako kad,u sustini valjda dobro!
Veliki poljubac!Sto nema Andjelije vec neko vreme,je l` sve ok sa njom?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
majo, hvala na cestitkama, Vaistinu Vaskrse! Pridruzujem se cestitki i zelim svima nama Srecan i veseo Uskrs
!

Za drugarstvo i druzenje!!!
HRISTOS VASKARESEdrage moje prijateljice,vama i svim ljudima dobre volje,Majo hvala na cestitkama za rodjendan
.

Drage moje HRISTOS VASKRSE!
Neka vam Bog dragi da puno zdravlja,srece i veselja u zivotu!
Majce bas mi je drago pa si se javila
obradovala si me
,ljubim te puno,javi nam se kada stignes
Zole srce kako si se provela?Meni je muz jos na putu,mozda ce doci sutra kuci pa cemo se lupati jajima
inace je Uskrs tri dana pa nema veze,bitno je da nam stigne kuci.
Snezo draga moja,kako si mi se ti provela?Ja sam super i idem sutra kod mog psihijatra,pa cu vam sve pisati,da li ce mi povecati dozu pojma nemam ili promeniti tablete.
Mene je danas malo popustilo u vratu i desnom ramenu,u cetvrtak cu mozda dobiti opet ali jace inekcije,a mozda i u utorak te strasne inekcije o kojima sam vam prije pisala/anesteziju.
Moram samo da pitam specijalistu koliko je ljudi imao kojima je davao u vrat
ili sam ja jedina.
Evo bas me muzic zvao i nece doci ni sutra
ne znam kada ce doci
moram podeliti kolace,jaja itd.
Sutra ce biti 10 dana kako je na putu/poslu......
Ljubi vas vas Ontario PUNOOOOOOOOOOOO!
Neka vam Bog dragi da puno zdravlja,srece i veselja u zivotu!
Majce bas mi je drago pa si se javila

Zole srce kako si se provela?Meni je muz jos na putu,mozda ce doci sutra kuci pa cemo se lupati jajima

Snezo draga moja,kako si mi se ti provela?Ja sam super i idem sutra kod mog psihijatra,pa cu vam sve pisati,da li ce mi povecati dozu pojma nemam ili promeniti tablete.
Mene je danas malo popustilo u vratu i desnom ramenu,u cetvrtak cu mozda dobiti opet ali jace inekcije,a mozda i u utorak te strasne inekcije o kojima sam vam prije pisala/anesteziju.
Moram samo da pitam specijalistu koliko je ljudi imao kojima je davao u vrat

Evo bas me muzic zvao i nece doci ni sutra

Sutra ce biti 10 dana kako je na putu/poslu......
Ljubi vas vas Ontario PUNOOOOOOOOOOOO!
-
- Aktivan član
Ontario, drago mi je da su te malo ti bolovi prosli i samo da te vec jednom prodju. Zelim ti da sutra kod psihijatra , pitas sve sto ti treba i da dobijes adekvatne odgovore koji ti trebaju.
Ja i danas ne radim , a Uskrs je hvala Bogu bijo pun ljubavi kao sto mu i pripada. Imala sam malo gostiju, zvala sve moje najmilije kuci i gledala proslogodisnje slike kad smo bili svi zajedno.
Eto tvoj muz ima takav posao da se uvek jedno drugog zazelite i imate uvek osvezavajucu romansu
Snezo , majo i svi na forumu prijatne trenutke za uskrsnje dane!
Ja i danas ne radim , a Uskrs je hvala Bogu bijo pun ljubavi kao sto mu i pripada. Imala sam malo gostiju, zvala sve moje najmilije kuci i gledala proslogodisnje slike kad smo bili svi zajedno.
Eto tvoj muz ima takav posao da se uvek jedno drugog zazelite i imate uvek osvezavajucu romansu

Snezo , majo i svi na forumu prijatne trenutke za uskrsnje dane!
Drage muz mi dolazi ujutro
Ja sam vam bila kod psihijatra i povecao mi je dozu na 30 mg,mene je malo strah jer i 20 je puno,a sada 30
ne znam kako cu je gucnuti veceras
Kaze mi psihijatar da ce mi se smanjiti ankcioznost i da cu moci voziti na autoput,lift itd.......kaze ako ti ne pomogne idemo na 40mg
Ovih me 20 mg,toliko osinu navace i tesko se budim ujutro,a sta ce biti sa 30mg nemam pojma.
Draga moja Zole bila sam danas u trgovini,gledala neku robu,prevrtala i evo imam grozne bolove,desna lopatica otpada
pa ja vise ne znam sta cu....idem sutra u pain clinic pa moram traziti neko resenje jer ovo vise nije normalno.
Idem kod ortopeda sto operise krajem Aprila,jedva cekam da vidim sta ce reci.
Drage toliko je vruce,ja ne mogu da verujem kao u sred leta
Snezo,Majo mora da uzivate i vi u lepom vremenu.....
Zole drago mi je da si se lepo provela,svaki praznik nas podesca na nasu zemlju,mene na moju majku jer nemam vise tatu....
Setim se kada sam bila mala i kada sam brala travu da bi mi zeko doneo poklon.....divne uspomene.....
Drage moje ljubi vas puno vas Ontario,ako se ne javim sutra nemojte se ljutiti pozelela sam se dragog!
Cmokkkkkk

Ja sam vam bila kod psihijatra i povecao mi je dozu na 30 mg,mene je malo strah jer i 20 je puno,a sada 30

Kaze mi psihijatar da ce mi se smanjiti ankcioznost i da cu moci voziti na autoput,lift itd.......kaze ako ti ne pomogne idemo na 40mg

Ovih me 20 mg,toliko osinu navace i tesko se budim ujutro,a sta ce biti sa 30mg nemam pojma.
Draga moja Zole bila sam danas u trgovini,gledala neku robu,prevrtala i evo imam grozne bolove,desna lopatica otpada

Idem kod ortopeda sto operise krajem Aprila,jedva cekam da vidim sta ce reci.
Drage toliko je vruce,ja ne mogu da verujem kao u sred leta

Snezo,Majo mora da uzivate i vi u lepom vremenu.....
Zole drago mi je da si se lepo provela,svaki praznik nas podesca na nasu zemlju,mene na moju majku jer nemam vise tatu....
Setim se kada sam bila mala i kada sam brala travu da bi mi zeko doneo poklon.....divne uspomene.....
Drage moje ljubi vas puno vas Ontario,ako se ne javim sutra nemojte se ljutiti pozelela sam se dragog!
Cmokkkkkk
Drage popila sam 30mg drzite mi fige....strah me je
Ljubim vas puno

Ljubim vas puno
Uh,kod nas posle onako lepih dana ,prava jesenja kisa,i to javljaju skoro cele nedelje
.I meni odmah raspolozenje padane,ali neka na redu ste vi da uzivate a i drago mi je zbog Ontario jer joj suprug stize,pa lepo vreme
...Jao,bila sam u radnji i probala orbitrek,koji tek treba da mi stigne,ali, ljudi, ne znam kako je ono bilo podeseno ali ja sam jedva okretala i zamorila se posle par okreta.Zar sam TOLIKO van kondicije?Neverovatno...i u grudima me zabolelo a doktor mi je odobrio tu spravu i rekao da je pozeljno da vezbam...

-
- Aktivan član
Ontario, opet bolovi, e verujem ti da su ti vec dosadili, uopste mi nije jasno da ne mogu da ti vec izadju u pomoc na osnovu istih
Posto ti j emuz dosao , pa mozda ta romantika moze da pomogne protiv bolova, jer ispitivanja tvrde da smeh i pozitivnost isto umanjuju bolove
Ako ti psihijatar zakljucio da treba da poveca dozu, najverovatnije da je to potrebno . Evo nam danas kise , a verovatno je dobra za cvece
Snezo, evo i ovde kisa danas , po prognozi do petka
tebi spadne raspolozenje u kisne dane. Ja se nekako uklopim i u kisu (i onako je ne mogu promenuti) meni je najvaznije da funkcionisem, jer na visokim temperaturama 30+, nemogu da se pohvalim , tada me nigde nema sve mi smeta
Snezo, mozda treba laksi tempo za pocetak sa tim okrecanjem , mislim dok malo organizam ne navikne?
Ja sam malo nervozna , jer opet nam menjaju sate na poslu, a sad ih i koriguju po njihovoj potrebi. Jedino mi pomaze da sebe stalno opominjem da ne mogu da uticem na situaciju, ma koliko da mi se ne dopada, moram cesce sebe da podsecam na to. tacno znam da nemam tehniku koju sam savladala da bi me ovakve i slicne stvari dovele do ankziosnosti, ovako sa njom , nekako vidim da mogu da funkcionisem na nekoj normali iako nezadovoljna sa .Znam ono sto nemoze da promenemo da moramo nauciti primiti tako kako jeste, otvorenih ociju gledati ako se pojavi neka svetlost u daljini, da nam ne promakne

Ako ti psihijatar zakljucio da treba da poveca dozu, najverovatnije da je to potrebno . Evo nam danas kise , a verovatno je dobra za cvece

Snezo, evo i ovde kisa danas , po prognozi do petka

Snezo, mozda treba laksi tempo za pocetak sa tim okrecanjem , mislim dok malo organizam ne navikne?
Ja sam malo nervozna , jer opet nam menjaju sate na poslu, a sad ih i koriguju po njihovoj potrebi. Jedino mi pomaze da sebe stalno opominjem da ne mogu da uticem na situaciju, ma koliko da mi se ne dopada, moram cesce sebe da podsecam na to. tacno znam da nemam tehniku koju sam savladala da bi me ovakve i slicne stvari dovele do ankziosnosti, ovako sa njom , nekako vidim da mogu da funkcionisem na nekoj normali iako nezadovoljna sa .Znam ono sto nemoze da promenemo da moramo nauciti primiti tako kako jeste, otvorenih ociju gledati ako se pojavi neka svetlost u daljini, da nam ne promakne

Drage evo nam kise a ja kao i kisa odma neka nerazpolozena....
Danas sam potpisala papir za te strasne blokade/inekcije
i dobila sam 6,evo me ziva sam.
Posle inekcija kada mi je doktor rekao da se javlja reakcija posle 10 minuta,poce me gusiti,nisam mogla disati,donesose mi led i ja uzmem moj trankvilajzer pa pod jezik.Vidim nista mi ne pomaze,bas sam se uplasila ali mi nije pritisak skocio
Kazem ja doktoru prije inekcija ako mi se nesto desi pozdravi mi moju decicu,pokusaj uraditi sve da me spasis.On je toliko divan,nasmeja se na to,toliko je bio siguran da ce sve biti uredu da je to neverovatno.Sva sam izbodene,vrat,rameni zglobovi,lopatice......uh.....dve su me strasno bolele......
Panika me pocela popustati blizu kuce,moram ici opet u ponedeljak da primim inekcije ponovo
Toliko me boli ovo je grozno,vrat ne toliko ali lopatica i dalje.Mozda treba da primim njih sto da me popusti
,uh.....svu me izbodose....idem kod surgeona krajem Aprila verujte mi jedva cekam.....
Muz mi je dosao,vidim da me se nije pozeleo
,vec je poceo da gunda evo veceras kaze,kakve si ti ti kupila kobasice,kako nisi kupila jos slanine......ja mu odogovori,je***a neko bi se pozeleo zene posle 11 dana,a ti nista.......pokupio se otisao bez reci u sobu da spava.......sreca moja pa sam ja na ovim antidepresantima pa se ne tresem i ne placem,inace da nisam izludila bih od sekiracije.....
sada mi je sve ravno,znam da me ne voli i bas me briga,tesko mi je jer ocekujem ljubav za uzvrat ali vidim da je nemam,mozda cu je imati na onom svetu
Poljubi me ladno kada je stigao u 5 ujutro,igrao se sa kerom pola sata,a ja kao da ne postojim......uvek ocekujem nesto sto ne bude,a bas sam ga se pozelela.Jos sutra je kuci pa mozda u cetvrtak opet ide.....dan ce sutra proci brzo.....
Pricam mu za inekcije i blokade a on ni reci mene nije pitao,da li boli,
kako si,
kako je bilo dok sam bio na putu,ja pricam,a njemu misli ko zna gde.....
I opet idemo dalje,hvala mome psihijatru,mojim lekicima,sretna sam pa sam stalozena i ne pokazujem osecaje,niti mogu zaplakati......
Zole moja draga,bas mi je zao sto je tako kod tebe na poslu,dobro je pa se mozes kontrolisati i sto mozes misli usmeriti u drugom pravcu.Zole mozda ce ti pomoci ako ti nesto kazem:
Ja sam shvatila da sve sto nam se desava,desava se sa razlogom,ko zna zasto je to dobro,mozda ces na ovaj nacin poceti traziti drugi posao i naci mesto gde ces uzivati i gde neces imati tih problema,mozda ces na empoyment pa ce ti platiti skolu da zavrsis,pa ces raditi drugi posao i imati svoju diplomu,nemoj se sekirati molim te,mozda nesto dobro ispadne posle toga.
Znas kako kazu:posle svake kise dode sunce,verujem da ce brzo doci i kod tebe
Snezo draga zvala sam majku pa mi kaze da je i kod njih kisa,kao da se takmicimo u vremenu
ovde i zahladi,sutra cu nositi jaknicu....
Samo tako draga moja,vezbaj ako mozes,polako svaki dan,nemoj biti kao ja,evo imam poded kompjutera pa samo kupi prasinu,nemam volje i gotovo,a kile se samo lepe.Sto vise razmisljam,sve se vise debljam
mozda zato ni ne privlacim muza
ako je to ni ne zameram mu....
Drage konacno idem kod interniste 30 Aprila zbog nalaza krvi,e pa i to da vec jednom resim...
Uh.....koliko se ja raspisa,ljubim vas puno i mislim na vas
Danas sam potpisala papir za te strasne blokade/inekcije

Posle inekcija kada mi je doktor rekao da se javlja reakcija posle 10 minuta,poce me gusiti,nisam mogla disati,donesose mi led i ja uzmem moj trankvilajzer pa pod jezik.Vidim nista mi ne pomaze,bas sam se uplasila ali mi nije pritisak skocio

Kazem ja doktoru prije inekcija ako mi se nesto desi pozdravi mi moju decicu,pokusaj uraditi sve da me spasis.On je toliko divan,nasmeja se na to,toliko je bio siguran da ce sve biti uredu da je to neverovatno.Sva sam izbodene,vrat,rameni zglobovi,lopatice......uh.....dve su me strasno bolele......

Panika me pocela popustati blizu kuce,moram ici opet u ponedeljak da primim inekcije ponovo

Toliko me boli ovo je grozno,vrat ne toliko ali lopatica i dalje.Mozda treba da primim njih sto da me popusti

Muz mi je dosao,vidim da me se nije pozeleo

sada mi je sve ravno,znam da me ne voli i bas me briga,tesko mi je jer ocekujem ljubav za uzvrat ali vidim da je nemam,mozda cu je imati na onom svetu

Poljubi me ladno kada je stigao u 5 ujutro,igrao se sa kerom pola sata,a ja kao da ne postojim......uvek ocekujem nesto sto ne bude,a bas sam ga se pozelela.Jos sutra je kuci pa mozda u cetvrtak opet ide.....dan ce sutra proci brzo.....
Pricam mu za inekcije i blokade a on ni reci mene nije pitao,da li boli,

I opet idemo dalje,hvala mome psihijatru,mojim lekicima,sretna sam pa sam stalozena i ne pokazujem osecaje,niti mogu zaplakati......
Zole moja draga,bas mi je zao sto je tako kod tebe na poslu,dobro je pa se mozes kontrolisati i sto mozes misli usmeriti u drugom pravcu.Zole mozda ce ti pomoci ako ti nesto kazem:
Ja sam shvatila da sve sto nam se desava,desava se sa razlogom,ko zna zasto je to dobro,mozda ces na ovaj nacin poceti traziti drugi posao i naci mesto gde ces uzivati i gde neces imati tih problema,mozda ces na empoyment pa ce ti platiti skolu da zavrsis,pa ces raditi drugi posao i imati svoju diplomu,nemoj se sekirati molim te,mozda nesto dobro ispadne posle toga.
Znas kako kazu:posle svake kise dode sunce,verujem da ce brzo doci i kod tebe

Snezo draga zvala sam majku pa mi kaze da je i kod njih kisa,kao da se takmicimo u vremenu

Samo tako draga moja,vezbaj ako mozes,polako svaki dan,nemoj biti kao ja,evo imam poded kompjutera pa samo kupi prasinu,nemam volje i gotovo,a kile se samo lepe.Sto vise razmisljam,sve se vise debljam

Drage konacno idem kod interniste 30 Aprila zbog nalaza krvi,e pa i to da vec jednom resim...
Uh.....koliko se ja raspisa,ljubim vas puno i mislim na vas

-
- Aktivan član
Ontario, nadam se da ti se raspolozenje malo podiglo. Ah, ta panika , verovatno si pomislila na te side effecte i panika odma to da potvrdi, ali si uradila ono sto moze da ti pomogne , tu daj sebi veeeliki plus.
Sto se tice muzica i nesporazuma , mozda dobra komunikacija i da on zna sta ti ocekujes i koliko si ga se zazelela, popravila bi sve ? mozda mu je i posao takav naporan pa mu treba vise vremena da se opusti.
Sto se tice to sto kazes da sve ima razlog, moguce je da ima . Jedino sto sa nekim razlozima se slazemo, imponuju nam, a neki ne odgovaraju i teze se postaviti sa istim.
Ne okrecem ja misli na drugu stranu pre nego sto ne proverim sve sta mogu uraditi, a u ovom slucaju , ne vidim da mogu uticati na to , nego nadam s eda ce se nekako prevazici. To mi i pomaze, jer sam razumela dobro , sve ono sto mu ne pogledamo u oci , jos vise nas plasi i zbunjuje.
Snezo, kako ide sa tim vezbanjem , da li ima pomaka?
Ja imam biciklo na balkonu, ali posto na poslu presetam i previse , njega samo koristim kad sam ljuta
pomogne mi da pretvorim negativnu energiju u nesto korisno.
Sto se tice muzica i nesporazuma , mozda dobra komunikacija i da on zna sta ti ocekujes i koliko si ga se zazelela, popravila bi sve ? mozda mu je i posao takav naporan pa mu treba vise vremena da se opusti.
Sto se tice to sto kazes da sve ima razlog, moguce je da ima . Jedino sto sa nekim razlozima se slazemo, imponuju nam, a neki ne odgovaraju i teze se postaviti sa istim.
Ne okrecem ja misli na drugu stranu pre nego sto ne proverim sve sta mogu uraditi, a u ovom slucaju , ne vidim da mogu uticati na to , nego nadam s eda ce se nekako prevazici. To mi i pomaze, jer sam razumela dobro , sve ono sto mu ne pogledamo u oci , jos vise nas plasi i zbunjuje.
Snezo, kako ide sa tim vezbanjem , da li ima pomaka?
Ja imam biciklo na balkonu, ali posto na poslu presetam i previse , njega samo koristim kad sam ljuta

Jao,napisah jednu poduzu poruku,i ledja su me zabolela,a ona nestade,i sada nemam snage da to ponavljam.ako budem mogla napisacu kasnije 

Drage moje samo da se javim na brzaka,nemam vremena....muz mi mozda ide raditi,stanje je super sada,Zole genije si svaka ti cast!
Tacno znas sta je upitanju,premoren je,nenaspavan,danas je vec bolje sve,proveli smo citavo dopodne zajedno,dugo smo pili kafu
Ja sam jos u bolovima,cim nesto uzmem u desnu ruku gotovo je,uzasno me boli.
Bas me brine ponedeljak jer moram opet da dobijem te inekcije
i one bole....
njega samo koristim kad sam ljuta
pomogne mi da pretvorim negativnu energiju u nesto korisno.
Zole svaka ti cast,srce si evo i ja imam bicikli u dnevnu sobu sam ga stavila pa mi nikada ne padne na pamet da ga koristim kada sam ljuta,ovo lekici su super veruj mi ne mogu da me dovedu do velike ljutnje kao prije,cisto sama sebe ne prepoznam
Snezo vezbas li?
Da li je stigla sprava?
Pisi nam,znam kako je kada se izbrise poruka,pa poludis.....
Drage ja se izmeri jutros i imam 95 kila,pa ja nisam tolika bila u zivotu,zanima me da li je to od antidepresanata sto pijem,mnogi se zale da su se jako udebljali.Sta da radim?Imate li kakvu ideju?
Mozda me zato jos vise sve boli.....
Ja sam bila 52 kada sam se udala,posle poroda 63-64 kile,a ovo sada je grozno.
Ljubim vas puno,idem sada sa cerkom kod zubara

Tacno znas sta je upitanju,premoren je,nenaspavan,danas je vec bolje sve,proveli smo citavo dopodne zajedno,dugo smo pili kafu

Ja sam jos u bolovima,cim nesto uzmem u desnu ruku gotovo je,uzasno me boli.
Bas me brine ponedeljak jer moram opet da dobijem te inekcije

njega samo koristim kad sam ljuta

Zole svaka ti cast,srce si evo i ja imam bicikli u dnevnu sobu sam ga stavila pa mi nikada ne padne na pamet da ga koristim kada sam ljuta,ovo lekici su super veruj mi ne mogu da me dovedu do velike ljutnje kao prije,cisto sama sebe ne prepoznam

Snezo vezbas li?
Da li je stigla sprava?
Pisi nam,znam kako je kada se izbrise poruka,pa poludis.....
Drage ja se izmeri jutros i imam 95 kila,pa ja nisam tolika bila u zivotu,zanima me da li je to od antidepresanata sto pijem,mnogi se zale da su se jako udebljali.Sta da radim?Imate li kakvu ideju?
Mozda me zato jos vise sve boli.....
Ja sam bila 52 kada sam se udala,posle poroda 63-64 kile,a ovo sada je grozno.
Ljubim vas puno,idem sada sa cerkom kod zubara