O draga Pavlov sretna sam zbog tebe i mogu zamisliti koliko si uzbudena i ti i tvoja sestra.Ja sam ovde 10 godina i samo sam jednom bila prije 2 godine na 3 nedelje.Inace izgubila sam oca prije 2 ipo godine i nisam mogla otici.Posle sam bila videti majku koja je tamo sama i bolesna i nece da dode kod mene jer kaze:ne zeli tu da umre....
Tesko mi je jako....Inace ti si onda moje godiste69 i uvek se secam Doke kada je pevao u dobra stara vremena pesmu U IME SVIH NAS IZ 60-I NEKE/mi smo pevali.Polu brat mi je u Nemackoj isto ali je prekinuo svaki kontakt samnom prije 2 godine.
Inace ti imas jaku kiselinu kao ja a vidim da mozda i Ana ima tih problema ili je kod nje pocetak.I ja se bojim tableta imam strahove!
I ja imam velike grudi!Neispravi nas sada nikakva operacija jednom kada smo se iskrivile u ovim godinama,nema nam vise
Mislila sam poci ovde na fitness da radim neke vezbe i da ujedno probam izgubiti kilazu ali nemam nekakav moral,bas sam neka cudna.
Stalno sam umorna i malaksala,nemam energije i malo me oporavi inekcija B12 vitamina koju primam savke 3 nedelje vec nekih 10 meseci.
Anemicna sam i citala sam da i to ima velike veze sa aritmijama.Ne znam ali najsumljivije mi je ova kislina u zelucu/GERD.
Ana odma na dijetu,ok ti nisi kao ja ali i jesi za svoju visinu!Sta cemo raditi?Ja sam otvorila temu pod nutricizmom pa procitaj/napisala sam naslov sta da jedem?
A gde je moj "brat"blizanac,nema ga na forumu.....samo da ga ne isprepadamo

od ovolikih problema.
Sve vas grlim i ljubim.......
Ivamatic gde si da me poducavas,upadoh u krizu zbog svega ovoga!