Pitam ga da me posalje na MRI ili CT,NIJE HTEO NI TO,kaze e videcemo kako ce ti biti posle lekova.Ja mu kazem,pa godinu dana i vise imam bolove sa te strane,sada mi je jos gore,zasto me nikada neces nigde poslati?On mi odgovori ljutitio,dobro da se ne prepiremo evo saljem te na CT....
Draga Zole e sada jos jedan imam problem,ako mi budu radili verovatno ce sa kontrastom,a ja sam alergicna na to pa nesmem.
Jednostavno nemam pojma sta da radim?
Bojim se da nemam neki tumor ili cistu,ne boli to mene bez veze vec jako,jak dugo.
Velika je razlika izmedu leve i desne strane vrata.Boli me i glava u potiljku,uho a on kaze da je to refleksija zbog te silvary gland.
Rekla sam mu da hocu da mi se proveri parotid gland jer je to sve povezano.Imam osecaj da cu zavrsiti u bolnici koliko me boli.Kao da ce mi mozak i levo uho explodirati

Mozda mi je zbog toga losa krv,sedimentacija i CRP....a intenist i danas ne zove

Mzu mi stize Zole u cetvrtak ujutro bas na moj rodendan.Videcu hoce li se setiti,prosle godine je zaboravio pa sam bila sva nikakva.
Od melana mi je rodendan nesto posebno i jako vazno,uvek sam sa roditeljima imala predivne trenutke i za njih je taj dan bio jako vazan.Meni su rodendani isto jako vazni i nikada ih ne zaboravim.
Mome sinu 19 godina,sunce moje milo,a kao da je juce bio beba i kao da se juce rodio.Kako godine prolaze draga Zole,vidim koliko starim kada vidim svoju decicu.
Zvacu majku Zole ujutro ako me ona ne nazove prva.Draga moja majcica,mila moja mama!
Zole bojim se da cu morati menjati antidepresante jer nesmem piti antibiotike,a kako cu ih podneti to je pitanje.
Ovi mi odgovaraju,nemam neke side efekte.....
Zole nemam uopste motivacije za skidanje kila zato cu probati na ovaj nacin.
Sada imam 95 kila,a bila sam nekada 52...
Ne ocekujem da imam toliko ali bar oko 70,ovo je grozno,nikada nisam bila ovolika.Mozda se zato osecam malaksalo i bez energije,pa ovo je stvarno preterano.
Ljubim te puno.........Snezo kace draga kompjuter biti gotov?
Zole lepo mi spavaj i pisi mi kada stignes