Drugarice moje pozdrav svima i Meduljak dobro dosla

!
Majo trebam sa lekovima poceti a vidi sta je sa muzem!
Bojim se,kakav je to demon sto mi stalno sapuce da cu umreti?
Vise nemam sta da mislim nego da je stvarno to davoljski posao,jer mi nije jasno da me moze obuzimati toliki strah.Zabunila sam se idem u utorak kod psihijatra.Nema nam Andelije,nadam se da je dobro i raspolozeno.
Meduljak nisi sama kao sto sam ti i rekla i mozda ce ti malo biti lakse jer smo tu jedni sa drugima,pa se tesimo,guramo jedni druge i sto je najvaznije RAZUMEMO SE!
Ja licno nemam u okruzenju prijatelja sem moje porodice i veruj mi niti oni da mi veruju da je to sve protiv moje volje.Ja isto kao i ti imam jak i uzasan strah od smrti,da cu prestati disati ako odem dalje od kuce,imam panicne napade i klaustofobicar sam.Ja sam izgubila oca prije 3 ipo godine i ovo se meni pocelo desavati prije 3 godine.Ja sam isto zdravstveni radnik i verovala ili ne dok sam u bolnici na poslu znam dobiti napad i gusenje,strah i lupanje srca i ako je hitna samo 100 metara od mene.Ne mogu da pronadem osecaj sigurnosti,izgubila sam ga mozda toga dana kada sam izgubila oca.Jako,prejako smo bili vezani,ne mogu se pomiriti da je otisao,stalno ga vidim u mislima i jako zelim da ga zagrlim i ispacem svu ovu tugu sto osecam.Postala sam depresivna,to vec traje godinama i zbog velikih vrtoglavica i malaksalosti kao ti obisla sam i obilazim lekare.Sve sto mogu da pronadem je jedan te isti odgovor:ANKCIOZNOST I TESKA DEPRESIJA.
Mislila sam da me lazu,nisam nikome verovala dok nisam uocila sama nedavno da je to isina.Ne mogu se pomiriti sa tim jos uvek mada znam da sam mentalno bolesna sto nije stramota.Imala sam jako puno stresova u zivotu,sada sam 40 godina i sve moje godine sam provela pod strahom za svoju decu jer im se svasta izdesavalo pa sam noci provela u bolnicama.Bog ih cuva i Andeli na nebu!
Hvataju me cesto nesanice,isto kao i tebe,nemam napade svaki dan nego povremeno ali zato se svaki dan osecam kao tempirana bomba,tacnije da cu dobiti napad svakog momenta i umreti od toga,ugustiti se itd.
Ja imam jos jedan veliki problem jer imam STAH OD SVIH LEKOVA!
Ja samo mogu da stavim 3 tablete u usta,jedne za glavu,i dva antibiotika.Da ti kazem da sam danas za upalu besike dobila 2 antibiotika i NISAM KUPILA NITI JEDAN jer lek koji sam prije pila nisu mi hteli dati.Ovi lekovi su mi nepoznati!
Vidis dokle sam ja dosla?
Ja sutra opet moram ici drugom lekaru da ga pitam moze li mi prepisati lek koji sam prije pila za upalu besike.
Znaci ja sam bas sjeb........u mozak i zaista sam za psihijatriju.Psihijatar mi kaze da sam tvrdoglava i da sam izabrala da se patim.Ne veruje mi niti on,pa kako da od nekog drugog ocekujem.Jednoga lepoga dana kada budes imala vremena i kada ti bude dosadno idi na sve moje postove i citaj od pocetka ima ih preko 1000 pa ces me bolje upoznati i kroz to ces videti da nisi sama i da ima gore od tebe.Tvoja je greska jer se skidas sa lekova,ti se pomiri sa tim da ako ti pomazu pa sta ako budes na njima citav zivot?Nikakva tragedija niti sramota.Bez lekova i lecenja produzavaces svoju agoniju i veruj mi bice ti samo GORE,a ne bolje.Lepo mi je psihijatra rekao:to je isto kada se pokida masina od auta pa ne mozes vise voziti auto.Tako je i nas mozak jer se balans poremetio pa deo mozga koji inace reaguje da nas odbrani i da znamo kada smo u opasnosti radi drugacije i reaguje kada nema opasnih situacija.
Kazu da je nabolje izlagati se situacijama koje nas plase,kazu da je tesko ali pomaze.Ja licno to jos nisam probala,javicu vam kada isprobam i ako dode taj dan.Ne mogu svoju majku da obidem jer se ne mogu zamisliti u avionu jer sam klaustofobicar.Koliko patim u sebi zbog toga to samo Dragi Bog zna i niko vise.Eto ja se napisa danas i nadam se da ti je Meduljak malo lakse kada vidis da sam i ja veliki panicar.NISI SAMA!
Lepo mi spavajte,pisacu vam sutra.........
Cmok za sve vas drugari moji.........