draga ontario, nije 26, nego 30

al veruj mi da mi to sad nije ni na kraj pameti .. .
jutros mi je opet bilo lose cim sam izasla iz kuce, izgleda da ce ove vrucine da me dokusure!!
mama je bolje, bar tako zvuci na mob . .posle idem u posetu pa cu videti. jutos su joj opet vadli krv za imunologiju . .jako se brinem za te rezultate, da bude sve ok. .
zalila se jutros kako je opet "drma" srce pa su joj radili ekg, jos kaslje, ali to nije ni prineti onom gusenju kod kuce. ..
jako sam se iznervirala na tetku jer je rekla majci da mi je juce bilo lose

znaci poludela sam!!! samo laprda ono sto ne treba. . .nista vise necu da joj kazem, zapamtice ona mene!!!
samo jos fali da se sada brine i za mene .. .pored svega ovoga
ontario, dobro je da si sve to saznala. .. taj zub odmah da resis!!! ja sam ti pricala jos ranije da sam sigurna da ti on pravi te probleme, videces i sama. .. uglavnom, to mora napolje! odstranice ti to hiruski, nista se ne brini

i mene boli pola glave, uvo, oko, vrat. .sa leve. ja sam sigurna da je to od sinusa ili promaje jer mi je prozor bas sa te strane,a i sinusi mi rade stalno . . i ja imam temporomandibularni sindrom, artrozu na oba vilicna zgloba . .to mi je rekao macilofacijalni hirurg jos pre 2,3 godine .. .meni stalno krca vilica sa obe strane i nekada bas imam kao spazam ..sta da ti kaem, sva sam okostala

i od toga moze itekako da te boli glava i vilica. . .
ja ne pijem nista za anksioznost, trudim se da se borim kako znam i umem .kada me bar pritera stres kao juce popijem nesto za umirenje i to je to .. .pokusavam da se izborim, ali toliko toga mi se srusilo na glavu, osecam da vise ne mogu .. .
pozz