Dobar dan svima!!E,ovako.Imam 30 godina,imam vec 5 god ekstrasistole(najvise sam imala 2000 sves i 100 ves na holteru).Pila sam svakakve lekove,od propanolola do amiodarona ali bezuspesno

Imam prolaps prednjeg mitralnog kuspisa sa blagom (1/2)regurgitacijom.Doktor kaze da je to skoro beznacajno...Na desnoj nozi imam prosirene vene(sa unutrasnje strane butine pa sve do ispod kolena)nasledno od mame.Ponekad imam jake bolove uglavnom pred i u toku menstruacije i kada dugo stojim(mislim na bolove u venama).I jos sam visoka 1m i 86cm i imam skoliozu i levkast gruni kos*tj udubljen.I pored svega na meni se to ne vidi i niko ne bi rekao da imam neki problem a kamoli ovoliko

......Mene samo zabrinjavaju te ekstrasistole !!!!Ne znam da li se one pogorsavaju u trudnoci i da li ja smem uopste da zatrudnim u ovom stanju.Citala sam skoro sve vase postove ali malo ima o trudnicama sa aritmijama i sl. i da li smeju da se piju lekovi (antiaritmici) u trudnoci?.Zao mi je sto mnogo mladih ljudi ima problem sa aritmijama ali dobro je sto nisam jedina.Imala sam teske epizode sa ovim arirmijama,toliko ne ispavanih noci i muka ....

Ali sada, hvala Bogu,vec tri meseca ne pijem lekove i cini mi se da sam psihicki bolje i da (iako osecam svakodnevno bar stotinak arritmija) kad preskace kazem sebi:"dobro je javilo se i proci ce,bar ne pijem lekove i ne trujem se."Eto toliko.Inače sam imala napade panika i nisam smela nigde sama,mislila da me niko ne razume i tako 5 godina košmara!Dok nisam sebi rekla DOSTA JE BILO PATETIKE,USTAJ i BORI SE!!!Pozdravljam sve doktore na forumu i hvala što i pored svog posla nadju vremena za nas!!!I molim ako ima neko slican problem da mi kaze svoje iskustvo u vezi aritmija i trudnoci.