Jasna, srecan rodjendan tvom sinu
Nemoj se opterecivati tim pricama, to jednostavno nema veze jedno sa drugim, takav je zivot......... Znas li ti koliko ljudi svakog dana umre??!!
I koliko ih se rodi??!!
Glavu gore i proslavi lepo detetu rodjendan!
Minjab, pa sta to opet bi sa tobom??!!

Bas bzvz!
Pronasla sam jednu jedinu stvar u kojoj se nas dve razlikujemo

(btw danas sam bila u Tempu i setila se tebe kad sam bila na kasi sa kesama

) a to je da, kad je tebi lose-nema te danima, a meni kad je lose-ne silazim odavde i samo davim ljude:lol: !!!
Doduse, i meni je prethodnih dana bilo promenljivo, opet sam imala onu epizodu kad mi se gubio vid.........

Legla sam jedno popodne da odspavam turu, ustala, usla u kupatilo da operem ruke i primetim da levim okom mogu da vidim samo ono sto je pravo ispred mene, a sa strane nista.
Sto je jos gore, opet mi je i motorika "otkazala", imam u glavi informaciju na koji nacin zelim da perem ruke, a ruke ni da cuju-one idu svojim putem. Ja se napregnem da poslusam komandu iz mozga-nema sanse!! Eeeee, tu sam se opet malo uprpila, pocelo je srce, pa sam se posle toga (standardno) tresla i na kraju zaspala.
Probudila sam se i kao da nista nije bilo.
Valjda me stize sav onaj stres??!!!
A da, usput sam imala i zatvor 15 dana

i toga sam se resila nekako Bekunis cajem, ali sam mislila da ce od njega ceo stomak da mi se raspadne!!

Svo vreme do caja sam pokusavala da resim to svakodnevnim kompotima od sljiva i jabuka, ali moj stomak ni da cuje!!
Sada sam ok. Nisam puno paznje pridavala svim tegobama, samo sam gurala napred! Kad je tesko-povucem se, cim prodje-u akciju!!
Ne zelim sebi da dozvolim da "padnem", jer cu se onda zacementirati u kuci i onda nista nisam uradila.
Pozdrav svima, cujemo se, majja