Cao Tarcika!!
Ma nije meni bas toliko zao zbog stvari (navikla sam ja da im ne robujem

), jeste mi zao ali ne toliko koliko sam besna sto sada moram da se izlazem dodatnim toskovima (da kupim kompletnu sminku), da se slikam za licnu kartu (a za to mi treba kompletna sminka), da gubim vreme po stanici milicije, popunjavam formulare.....

, menjam brave, kopiram kljuceve, objasnjavam gazdarici stana u kome zivimo (posto smo podstanari) da su mi i svi racuni koje sam platila za komunalije bili u novcaniku......sve to iziskuje mnogo vremena (i jos vise novca)

koga naravno nemam za bacanje!!!
Nemam ja te amajlije i slicne stvari, nikada ih nisam ni imala niti sam se ikada "ponasala" tako da ako nesto nosim uz sebe da cu biti srecnija i sl. Zao mi je samo sto su to bile sve funkcionalne stvari za mene, sto su mi ukradene zimske pantalone, 2 zimska duksa, cebence koje je "zakon" kada je hladno............sve to ima da se kupi, znam i gde, ali sve to i kosta..............

Bar da (lopov) moze da iskoristi sve to, pa da mi u neku ruku i ne bude zao....nego ce da frkne u neko djubre, a ja moram sve to da kupujem!!

Moje pantalone moze da obuce i dete iz osnovne skole (pogotovo ove danasnje generacije- mozda cak i neki sestak

)!!!
Od svih shalova koje imam, najbolji mi je nestao (i najlepsi i najtopliji

)
Negooooo, da ne davim ja o tome, stvarno nam to nije tema, a ja sam jos pod utiskom, pa cu da se povucem malo..........
Pozdrav svima do sledeceg javljanja!!!
Nadam se da je kod svih Vas stanje bolje.........doduse, meni sada ne fali nista, lali to je valjda zbog besa i adrenalina??@!@!