anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

Zatvori puni a ulice puste u srbiji :D :D :D
"tajna zivota je u tome da se pada sedam a podize osam puta"
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

...A onda bih se ja zaposlio kao zatvorski lekar, jer bi mi bilo dosadno napolju bez vas :lol:
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Joj, dr.Ivice da znate , ja se ''prešaltovala '' na drugi malo vedriji sajt ..............ali ne vredi srce ište ono što mu je drago , ma nedostajete mi . :lol:

Pa makar i ne bili toliko veseli kao oni tamo , ne vredi ne ide bez ove ekipe. :wink:

Pozdravljam vas ,do skorog pisanja. :P
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Moj staz sa ovim poremecajem je:
april 1972.godine,
da budem iskrena, ne znam dal` mi to vise i smeta ili ne smeta....
... cini mi se da bas i nisam bila nesto uskracena, (sem sto se nisam do kraja profesionalno dokazala)....
pozdrav
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

MAJJO , TARCI, JASNA, I OSTALI ...................PA GDE STE ?

Ja isto retko dolazim ,ali vi baš preterujete.Čak vas i dr. Ivica šije sa javljanjima.

Ajde od svakog bar po jedna rečenica............ :cry:

Ceo dan sam švrljala, sad mi puca glava ,razduvao me vetar.......malo još da probazam po netu i odoh da dremam. :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ja sam tu :D , nego nisam htela da kukam i bila sam nikakva........ Ljudi moji, NISAM SPAVALA 30 SATI!!! :o :o :o

Da me pitate zasto-ne znam odgovor!!

Preksinoc sam legla u 22.00 (da se KAO dovedem u red!!) i probudila se oko 1 posle ponoci!! :evil:

Prosla je cela noc, i ceo dan, i nocas cela noc............ :o :o :o :o

Tek sam jutros u 7 zaspala!! :cry: I odspavala nekih 6 sati!!

Nemam pojma sta me strefilo??!! :roll:

1000 misli mi se rojilo glavom, pa sam bila jako i nervozna od tolikog nespavanja, sa svima sam stigla da se isposvadjam :evil: . A kako i ne bih??!! Covek poludi od tolike BUDNOSTI!!! :o

Danas sam se spremila, i pravac grad. Setala sam do iznemoglosti, bar 3 sata, dok noge nisu pocele da mi klecaju. Ostalo mi je samo toliko snage da se dokotrljam autobusom do ovog mog sela, i taman sam mislila da cu oko ponoci vec spavati, ali, kao sto vidite, jos sam tu.

I kako se osecam-bicu jos dugo!! :evil:

Popila sam nocas i Persen, ali kao da nisam! :roll:

Eto, tako stvari kod mene stoje!! :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Evo, minja, javljam se. I ja sam kao i majja nesto smorena. nije da sam neispavana, nego, kad mi muz nije tu, spavam u dnevnoj sobi, na trosedu. Pa mi se jos ne da da ga razvlacim, vec se samo onako izvalim. A ne mogu ni da se ispruzim :-? :-? :-?

A onda ujutru kad se probudim, onako sva izlomljena, ne znam koje su mi noge, a koje ruke... :-? :-? :-?

Ma nas jos i ima, ali tarcike nema vec nekoliko strana... :roll: :roll: :roll:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Dr Ivice, sta mogu da uzmem za spavanje, a da nije prejako (uzmite u obzir mojih 40 kg, i jaaaako nizak pritisak)!!

Pomagajte!!! :cry:

P.S> Evo, danima pritisak nisam merila!! Imam i svedoke!! :lol:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Ćao evo i ja da se javnem. Nisam se javio imao sam neke problemćiće, da neponavljam znate kakve.

Kod mene ništa novo jedino što opet pokušavam da propušim a nisam evo zapalio 4 godine.

Valjda sam ufurao da ću tako skinuti koju kilu, glupost znam ali eto.....

A pritisak ja ga sad mjerim malo manje nego prije ali nisam se odvikao od toga.

Sad pitanje za našeg doka. Počeo sam uz savjet doktora normalno da pijem ksalol ili nešto tako nemogu da se dižem sa stolice, ubi me lijenost da vidim kako mu je ime. I vjerute mi da one udare što sam imao da su se prorijedili maksimalno. Prije sam probao i eglonilom ali ništa. Ovo sad to je jedino što je dalo kakve takve rezultate.
Koliko dugo smijem piti taj lijek ili koliko dugo da ga pijem da bi eliminisao problem?

Vi ostali vidim dobro ste uglavnom.

Majo meni je pomagao čaj od matičnjaka za nesanicu, probaj biljno je nemože imati nikakav nus efekat.

Imate mahanje i čaos od dakona Slika
lana radic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm

Post od lana radic »

Ma kakvav aparat za pritisak!

Pobacajte to!

Ja ne merim ni pritisak ni otkucaje! Tako mi je mnogo bolje!

Što manje znam, bolje mi je!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Majo,

Nipam, jedan tableta uvece.
Nespavanje (nesanica) su karakteristicni za depresivce.

Dakon,

Ksalol je veoma bezbedan lek, imam pacijente koji ga uzimaju i duze od cle decenije!

Lana - BRAVO!!!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Hvala dok, tu ste uvijek ya savjet, uzgred pogledao sam vaš sajt. Što se ne pohvalite pa znate više vještina i sensei ste ništa nam to nepričate. Samo ste govorili o mačevanju.

Drago mi je da nije neki lijek koji ono razvali organizam, odmah se sjetim kad su me kljukali Leksilijumom, užas dobar dok ga piješ ono ok. ali kad sam ga prestao piti jedva se skinuh, kao da sam bio na heroinu nevjerovatno. Skidoh se nekako, ali zadužih vrtoglavoice koje su me slomile par godina svaki dan.

Tako ljudi naš dok je i pravi majstor i u borilačkim vještinama i to raznim, to je meni super jer sam i ja jedno vrijeme trenirao tekwan doo, ali samo pet godina i odustao, bezveze ali je to bilo davno.
Sad i nepokušavam ništa osim bilijara, jer moja kilaža je samo za takve sportove, bruka a nekad sam mogao istrčati 10 km kao od šale, a sad popnem se na peti sprat, crknem ono lupanje srčke, plus panika........da nepričam, priča poznata.
Dok imaš li privatnu ordinaciju, ako imaš možda nekad naletim u Požarevac. Šta znaš, indijanci kažu: ČOVJEK NIJE PLANINA: to su valjda mislili planina je uvjek na istom mjestu a čovjek, nikad neznaš gjesi i gdjećeš biti....
Tako ljudi vozdrica od dakona i pogledajte ovaj link, valjda se dok neće ljutiti što ga ovoliko hvalim.
http://ivicaserbia.tripod.com/sensei.html
Slika
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

dr ivica napisao:Majo,

Nipam, jedan tableta uvece.
Nespavanje (nesanica) su karakteristicni za depresivce.

Hvala Dr Ivice!!

:o :o :o

Ovo nije nespavanje, ovo je iscrpljivanje............. :cry:

Posto sam kasno videl aporuku, kupicu sutra, pretpostavljam da se to pravi samo u jednoj odredjenoj miligramazi, jel da??!! Nema kao kod bensedina npr. 2, 5, 10 ...........??!!

Ja sam toliko umorna da je to neopisivo, oci su mi skroz krvave i jedem za desetoricu!! :cry: Ajd' ovo jelo nece da mi skodi, ali nikada u zivotu nisam imala ovakav apetit!!! :o :o :o
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Evo mene, e ljudi ja se navukla na onaj ženski sajt i kreten, do iznemoglosti sam tamo, pa me malo grize savest što sam ovo ovde zapustila. :oops:

Ja sam isto sva izmrcvarena , ali što se tiče spavanja ,jes da ne mogu da legnem pre dva ,ali se oduzmem.Mada se noću dosta puta budim........... :evil:

Majjo, persen meni nije nikad ništa pomogao .................

A gde nam je Tarci, stvarno mi nije jasno šta je sa njom, jedino ako nije negde otputovala???Ili joj se ponovo pojavljuju ''preskakanja'' , meni se javljaju ,možda zbog promena u vremenu.???????'

Meni Zlatibor otpao, pa sad da idemo da beremo ljubičice, a opet hladnoća mi ne bi prijala,proverila kad je ovde zahladnelo , mi se šetali i Boga mi javiše mi se skakanja kad udjem u toplu prostoriju.

Vidim ni kod Vas nije neko raspoloženje, ja sam se zato malo i prešaltovala tamo na drugi sajt , malo je pozitivnije ( da me ne shvatite pogrešno, nama ''tužnima'' treba nešto mnoooogo radosnije da bi se digli u normalu- pa to i vi znate) Tamo sam pod drugim imenom ,ali vidim dosta istih imena i potpisa kao na ovom sajtu, pa ne znam baš da li je slučajnost ili ........

Pišite ljudi i drž'te se :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Evo kako TESKA rec utice na mene!! :D :D :D :D

Cim mi je Dr Ivica napisao da sam depresivac, od sline sam tuge zaspala sinoc kao jagnje i sklopila citavih 7 sati sna!! :D :D :D :D

Da nije zvonio sat, spavala bih ja jos i duze!! :wink:
Odgovori