anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

E majjo, trbala si da vidis mene do pre par godina. Visoka 174cm,a maksimalna kilaza 55. Dve trudnoce, pa opet isto. E posle cetrdesete pocelo je da se menja. Znas ono kad zensko telo pocinje da dobija blagi oblik piramide...Nije bas tako strasno, ali sada imam 63kg. Neki dan su mi klinci rekli da bi trebalo da nosim neki bedz, da se zna koja mi je prednja strana :evil: :evil:

Jel' i kod vas pada sneg. Kako je lepo, cisto mi je zao sto nisam mladja, bas bih otisla na sankanje

:P :P :P
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Ovde ne pada. Doduse, na kolima je samo tanak sloj, ali to je sve!! :cry:

Minjab, koliko ces da zivis??!! :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

eh... sta da vam kazem....

sinoc sam bio na koncertu jednog rock benda.
opet masa, muzika do daske, itd...

a meni opet nista... pa kako to???

SUPER SAM SE PROVEO! :D

Always look at the bride side of life! na na, na na na na.... :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

minjab's Death Forecast:

It is estimated that you will die at the age of 88 Years Old.

Pa evo ,ja neću ništa da Vam kažem , ako ovde ima gram istine :o .
Al ljudi pa baš je lepo da živim u ubedjenju da ću živeti, kao galapagoska kornjača (to mi je inače MB rekao ) a sad ću njega da hvatam da uradi ,pa eto mene da Vas obavestim. :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Dr.Ivice moj MB isti slučaj njemu izadje 78 god a meni 88god. Pa šta ću ja bez njega ohohohohoooooo godina , ma nema pojma........... :roll:

Sad treba da padnem u depresiju zbog toga :lol: :lol: :lol: .

Eto tako , nestade nam i ono malo '' bljuzge'' od snega . E a baš mi se grudvalo.

Juče sam posle duže vremena osetila ona preskakanja , valjda od hladnoće , uveče kad smo pošli kući posle kupovine....

Majjo, da ti nije palo na pamet da mršaviš , pa treba muž lupom da te traži po kući :lol: .............. A i nije to dobro da si premršava.

Ajte ljudi , čujemo se. :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:

Majjo, da ti nije palo na pamet da mršaviš , pa treba muž lupom da te traži po kući :lol: ..............

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sada me trazi lupom, a ako nastavim, morace mikroskopom!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kao i uvek ,znaš da mi izmamiš osmeh ...........i to onako zdravo da se nasmejem
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kao i uvek ,znaš da mi izmamiš osmeh ...........i to onako zdravo da se nasmejem

I OBRNUTO!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Majjo ,sad listajući net,nadjem super sajt (za nas ženskaće) ...........pa možda se i tamo sretnemo, još se nisam registrovala , ali se razmišljam...........

www.ana.co.yu

Ja odoh sad ,pa baš sam večeras preterala..............spavanje.
Ćao svima
mizzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 10, 2006 3:05 pm

Post od mizzy »

dr ivica napisao:Kad bi neki napad ludila kod mene doveo do toga da pocnem da se bavim politikom, pa jos posle u tom ludiilu da postanem i ministar zdravlja, prvo sto bih na novoj duznostu uradio bilo bi donosenje Zakona od oduzimanju aparata za merenje pritiska panicarima :D

Sve najbolje!

Ivica

EXTRA!!!
mizzy
Novi član
Novi član

Post od mizzy »

Ne pišem često, ali čitam redovno. Imam istu istoriju kao i svi vi, da se ne ponavljam. Imam pitanje: lupanje srca, gušenje i nedostatak vazduha su mi skoro počeli, iako imam anks. već više od godinu dana (naravno uz terapiju).
Sa tim simptomima sam počela da merim puls, a da pri tom nemam pojma koliki je normalan puls, i da li je normalno da se stalno menja. Npr. čas 75, čas 80, čas 70, uzimajući u obzir odstupanja zbog ručnog merenja. Tripujem se. Imam nizak pritisak ( 90 sa 60), i pokušavam sebe da ubedim da mi nije ništa, ali mi treba neka "naučna" činjenica.
Unapred hvala!
Pozdrav!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Hahahaha.... Dobro, da nastavim u istom duhu:

...I tako, kada bih ja postao ministar zdravlja, takodje bih svakog panicara kaznjavao NOVCANO i kracim zatvorom ukoliko ga ja ili bilo koji zdravstveni radnik primetimo da sebi meri puls! :D

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Na nama ste nasli da se bogatite,a???!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimaggio
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Nov 04, 2006 11:30 pm
Kontakt:

Dimaggio

Post od Dimaggio »

dr.Ivice, pa ne mora bas zatvor. Nije to nista za nas :D

Ako zelite rezultate moracete da nas izlozite vecim pritiscima jer jaki smo mi!
Ih, sta sve izdrzimo! Sta je neki zatvor, pih! Nista. :D

Mi bi bili bas junaci na muci 8)

Ako ne, pascemo, onesvesticemo se pa naravno i umreti kao sto to uvek i biva :D :D :D

Pozdraw!
mizzy
Novi član
Novi član

Post od mizzy »

..I tako, kada bih ja postao ministar zdravlja, takodje bih svakog panicara kaznjavao NOVCANO i kracim zatvorom ukoliko ga ja ili bilo koji zdravstveni radnik primetimo da sebi meri puls! :D

Pa, ako nam dodate hipohondre, i depresivce, zatvori bi bili puni ljudi koji šetaju u krug, duboko dišu, i uzajamno jedni drugima mere puls! I naravno PDV bi bio ukinut, jer ne bi bilo potreban! Prava grupa za podršku!
Usput, meni puls i dalje šeta :D
Odgovori