minjab napisao:
Sutra da ste i ti i Majja(nema nam je nešto se povukla-a bila je ažurna svaki dan)na crti,da čujem izveštaj.Čujemo se i držte se dame.

Tu sam, tu sam........

, nego sam pre dva dana malo iskulirala komp (zbog vrtoglavice

), a veceras me nesto zezao net-nisam mogla da se nakacim uopste

!!!
Ali tu sam, ja necu nigde!!
Tarcika, to o cemu si mi pisla, sam ja odavno prevazisla!

Zaista nemam vise TIH problema da mi je frka da izadjem, da razmisljam o tome, da budem sama (frka mi je samo kada se desi, u tim momentima, inace ovako ne), a da mi se glupe misli roje u glavi-to je cinjenica

, al za to mi jje potrebno i dovoljno i da perem sudove i da mi misli odlutaju.......
Ja sam stvarno i previse zadnjih.........10 meseci, preopterecena privatnim problemima (MM ima hepC i onda sve sto uz to ide, da ne kukam ovde) i mnogo se strahova, strepnji i stresova nagomilalo u meni za svo to vreme, i u tom smislu imam te "teske misli".
Ne razmisljam ja vise o napadima, cinjenica, odlepim kada se dese, frka mi je neko vreme nakon toga (dok ne odspavam, jer mi obicno nakon svega i pritisak dosta padne 75/45

), ali vec sutradan sam ko nova!
A ocaj nastupa nakon tog spavanja, onda mi isplivaju na povrsinu sve stvari koje me tiste, svi problemi koje imam, sve nesuglasice sa MM isplivaju na povrsinu (nevezano za bolest, nego sva moja nezadovoljstva i pre bolesti), svadjalacki sam raspolozena prema svima, i naravno, placem do iznemoglosti. Osecam se tada jako bespomocno i besno na sebe, na prvom mestu zbog "Zasto bas meni to da se desava", na drugom "Dokle vise", a na trecem "Sta li ce me sve snaci zbog svih tih stresova koje napravim sebi dok "napad" taje"!!!
Inace, cim se meni povrati snaga, ja idem dalje. Grozan je osecaj dok se ne povrati, jer se osecam nestabilno, bukvalno kao srna (kao Bambi iz crtaca

), kao da imam staklene noge, sva sam "zanemocala"

i nestabilna i to mi je grozno. Jos kad vidim starije ljude koliko imaju snage pa se uporedim sa njima, tek me onda uhvati tuga, osetim se skroz nesposobnom.
Cim se snaga vrati, onda sam ok!
Drzim ti fige za faks i javi kako je bilo!
MinjaB, MM je vec treci "kandidat" u mom zivotu koji prolazi sanom kroz ove gluposti i samo mogu da kazem, skidam im svima kapu za sve prezivljeno u toj avanturi zvanoj JA!!!
Ali, Boze moj, tu smo da se ispomazemo i u dobru i u zlu, nema zezanja!!
Pozdrav svima, cujemo se sutra!!!