Ah, evo i mene...........
Nadam se da nece biti problema sto ovaj prostor koristimo za "nase" probleme, i mozda je i bolje tako, da se ne osipamo po drugim, novim temama, da ne pisemo na PP,jer sigurno ima ljudi kojima bi ovakvi razgovori pomogli (da ih makar citaju, ako ne ucestvuju), jer ima i onih koji dosta cute o svojim problemima i koji se bukvalno stide da pricaju o tome......a evo, bar meni, svako slovce na ovu temu jako znaci!!
A ako nas Gazda opomene, onda cemo vec da smislimo nesto!!
Ali ne vidim razloga za to, jer niti koga "pljujemo", niti se ruzno izrazavamo, a koga smara, ne mora ovu jednu temu ni da otvara, niko nikoga ne tera da mora da cita nesto sto nece!!! Nadam se da ne gresim??!!
Ja sam (mozda) na dobrom putu,jer se ja u sustini ne plasim napada i ne razmisljam o njemu dok se ne dogodi, a normalno je da se uplasim ako idem ulicom i odjednom postanem malaksala, i srce krene ko ludo da mi bije, da mi se zavrti u glavi, da pocrvenim u licu, da mi skoci pritisak, da pocnem da se tresem....., onda sam par dana pod utiskom pa zbog toga razmisljam.....a i ne znam koji mi je vrag u zadnje vreme, malo, malo, pa mi se desi.......

........pretpostavljam da je od stresova koji se gomilaju mesecima.........

??!!