anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

majjo,uz tebe smo!moras da se smiris koliko mozes i da se drzis jako!ti i ja isto reagujemo na stres tako da verujem u tebe i tvoju snagu!preguracete vi i ovo,sigurna sam!samo pokusaj da verujes u najbolje i budi uz mamu!verujem,stvarno,da ce da izdrzi i da ce i dalje da bude uz tebe!pisi,placi,kukaj ovde,zato smo i tu!

minja,moj doktor koji me je porodio skoro mi je rekao(pisala sam da sam ga videla i da sam ga udavila) da ako ne zelim rizik onda ne trebam ni iz kuce da izlazim a da i tu moze da me strefi rizicna situacija:da uleti osica na ciji sam ujed "debelo" alergicna i da ne stignem do hitne! :-? razmislite o tome...pricala sam mu i o koksakiju i alergijama i prolapsu i...rekao mi je da ja "odradim" svoj posao a on ce da odradi svoj najbolje moguce,pa cemo da vidimo gde cemo da stignemo... :wink: a,da,i rekao mi je da je epidural "majka" za porodjaj! :lol: inace,kod mene je za prvi porodjaj sve bilo spremno i pripremljeno hiljadu veza da prodjem dobro,kad' gle cuda:ja nadrljah!tako da mislim da ce da bude onako kao mora i to je to!samo napred,jer roditeljstvo je nesto najbolje sto mi se desilo u zivotu!!!

ja opet jurim za neki posao u banci,ali opet nemam vezu,pa cemo da vidimo...

juce sam bila u vrticu kao roditelj-animator,sto u prevodu znaci da sam cuvala decicu celu smenu!bila sam mnogo umorna posle ali vreme mi je proletelo!deca su bila mnogo slatka!vrhunac je bio sto su deca lada sam odlazila rekla da bi volela da sam tu svaki dan i bili su mnogo srecni!definitivno sam promasila zanimanje! :D

pozdrav svim novim clanovima!samo citajte ovih skoro dvesta strana i videcete da cete da budete hrabriji svaki put kada ponovite gradivo da niste sami i da je svima bilo veoma tesko i sto je najvaznije:svi smo jos tu i mrdamo! :D

oni koji su fizicki skroz zdravi:shvatite da vam nije nista i zamislite da imate napade panike sa stvarnim problemom sa srcem!ne deluje prijatno,a?tako samo gurajte napred!!!

pozdrav i DR.IVICI!nekako mi je drago sto ste odustali od ostalih tema,sada vas imamo cesce i to samo za nas!!! :wink: :D

pozdrav! :wink:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Evo mene da trknem malo ovde i kada procitah za Majjinu mamu, stvarno sam se sneveselila.... valjda ce biti sve dobro, svi ovde to zelimo.

Pozdravljam vas sve puno!
danka
love
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 18, 2008 8:17 pm

Post od love »

..tarcika,jako si hrabra i ulivas povjerenje i pozitivnu vibru.... :lol: ...svi treba tako da razmisljamo ,hvala...pozdrav za sve... :D
pavlov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 4:07 pm

Post od pavlov »

Pozdrav za sve
Majo nadam se da ce danas sa mamom biti sve ok, drzi se i javi kako je proslo
Ja jos uvjek pod aritmijama lupa preskace ali valjda ce nekad proci
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Majinoj mami je odložena operacija ! :cry:
Mora da urade još analiza zbog sigurnosti (zbog srca) :cry:
Mislim da Maja neće imati ništa protiv da vam javim umesto nje,pošto se već raspitujete!
Čula sam se sa njom danas ,neispavana je i baš teško podnosi( pa nije ni čudo,ovde smo svi hipersenzitivni)!Toliko za sad!

Mene isto nerviraju aritmije!A danas je baš lep dan možda zujnem negde ,da ih izvedem u šetnju(mislim na aritmije :x )
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Evo sad videh temu lilstajući ,pa ako nekog od ''paničara ''zanima može da ode tamo ,jer je direktno vezano samo za paniku!

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=19794
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Majjo, drzimo fige da sve prodje kako treba. Cuvaj majku a cuvaj i sebe.
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm

Post od zola29 »

Majjo, znam da sad prolazis teske trenutke, tebi i tvojoj mami zelim sve najbolje sto moze da bude . Sa tobom smo .

Pavlov, ma procice i te aritmije , sigurno ce proci . Ja sam juce ceo dan imala aritmije da su me posteno izmorile. Evo nekako dana sjos nisu pocele :wink:

Minjab, kao i uvek, malo humora sa aritmijama nikad nije na pretek, ja sam se juce sa njima "druzila " ceo dan i stalno sam sebi ponavljala /ok mogu ja i sa vama da se druzim,ali imajte malo razumevanje prema mojoj malenkosti :lol:
Za drugarstvo i druzenje!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Prvo da vam javim Maja mi se javila mama je odradila deo analiza srce je ok. :lol: i posle dugo vremena Maja mi je delovala pozitivno( ma dobro je i u ovom trenutku-ja ne bi bila živa,svaka joj čast na jačini,da mi je samo još to da izvežbam i malo se okalim)

Zola ,ma šta ćemo ,bar da se sprdamo sa svojom mukom ,kad možemo da izdržimo,kad ne onda se to i oseti! I ..........jesu li ''imale'' obzira ,moje boli uvo, vode svoju politiku kao da žive u Srbiji :lol: :lol: :lol: ,lepo su izučile zanat :lol: !

Pošto vas je Maja informisala o svemu ,pre,ja ću vam se javiti ako nešto saznam pošto smo u kontaktu!( uh,koliko nepismena rečenica ,al me mrzi da je prepravljam ,izbacite pošto i promenite redosled reči :lol: :wink: )
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Tako je lepo cuti dobru vest, samo kad je srce ok, znaci da ce moci da uradi sve ostalo sto treba za njeno zdravlje. Svaka cast Majji i njenoj snazi da da sve od sebe , a da sacuva sebe i mami pomogne maksimalno.

Minjab, nisam sigurna da su imale obzira :lol: ali dopustile su mi da odradim sa teskom mukom na poslu , pa me pratile negde do jedan sat prosle noci i ujutro vidim nekako su odustale od''drustva" bar za izvesno vreme. A posto sam i sama iz Srbije i sve sto je tu dobro i meni je jos bolje i obrnuto :wink: Ne mogu ja uvek da se "pohvalim sa time , ponekad su toliko 'druzeljubive" da idu samnom i na spavanje i pozdrave me ujutro :lol:

Minjab, mislim da nismo ovde zbog pravopisa i da se veoma dobro razumemo :lol: dobro sto to mene ne dotice , dok mojoj kolegici sa posla , ponekad moram da kazem da nisam u skoli . Napisem nesto na nasem jeziku, znaci da je to samo za mene , medjutim dobijem opomenu sto sam napisala da ona ne moze da procita :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ma naravno ,nego meni bode oči ,ali me mrzelo da ispravljam! :wink:
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Prvo drago mi je za Majinu mamu i neka ide na bolje A Maji poruci da se drzi i da smo svi uz nju
Pravopisne greske kod mene su neizbjezne ja pisem tolikom brzinom a nema vremena sebe kontrolisati jer uvjek sam u frci evo i sada mala se probudila i vec vice ,gladna sam
Zola i tebe drmaju aritmije ,pa sta da radimo
Nekad pomislim sto bi bilo dobro da smo svi blizu i kad nas uhvati to stanje a mi svi na okup Mozda bi to bila dobra terapija za sve
Mene jos povremeno zadrma aritmija ali srce jos brze lupa pa cu sutra opet dr da vidimo sta je sad
A moram na ultrazvuk posto imam cistu na bubregu i sama pomisao na to srce prolupa
Ma strah je kriv za sve
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Nekad pomislim sto bi bilo dobro da smo svi blizu i kad nas uhvati to stanje a mi svi na okup Mozda bi to bila dobra terapija za sve

Pavlov, dobra misao :lol: mozda bi to zaista bila prava terapija :wink:
Ma 90% stres i sve zavisi kako individualno izlazimo sa istim na kraj.
zola29
Aktivan član
Aktivan član

Post od zola29 »

Pavlov izvini , ode mi tvoja recenica bez znaka navoda .
pavlov
Aktivan član
Aktivan član

Post od pavlov »

Ima li vjesti danas o Majinoj mami nadam se da je dobro Pozdrav za Maju i drzi se
mene uhvati neka nelagoda u grudima pa me jos zaboli i onda strah pa puls ubrza , aritmije Ma cini mi se sve sama sebi radi sa ovim strahom
Mi se spremamo na put u Sarajevo i sad me razvaljuje panika stalno mislim sta ako me na putu spuca aritmija ,sta ako mala se razboli ,ma uvjek ona sta ako...
Zvala sam dr tek covjek dosao sa odmora , pa sestra kaze moram cekati na termim koji dan ,idem opet da vidim sta ce mi sad reci
Odgovori