minja,moj doktor koji me je porodio skoro mi je rekao(pisala sam da sam ga videla i da sam ga udavila) da ako ne zelim rizik onda ne trebam ni iz kuce da izlazim a da i tu moze da me strefi rizicna situacija:da uleti osica na ciji sam ujed "debelo" alergicna i da ne stignem do hitne!

ja opet jurim za neki posao u banci,ali opet nemam vezu,pa cemo da vidimo...
juce sam bila u vrticu kao roditelj-animator,sto u prevodu znaci da sam cuvala decicu celu smenu!bila sam mnogo umorna posle ali vreme mi je proletelo!deca su bila mnogo slatka!vrhunac je bio sto su deca lada sam odlazila rekla da bi volela da sam tu svaki dan i bili su mnogo srecni!definitivno sam promasila zanimanje!

pozdrav svim novim clanovima!samo citajte ovih skoro dvesta strana i videcete da cete da budete hrabriji svaki put kada ponovite gradivo da niste sami i da je svima bilo veoma tesko i sto je najvaznije:svi smo jos tu i mrdamo!

oni koji su fizicki skroz zdravi:shvatite da vam nije nista i zamislite da imate napade panike sa stvarnim problemom sa srcem!ne deluje prijatno,a?tako samo gurajte napred!!!
pozdrav i DR.IVICI!nekako mi je drago sto ste odustali od ostalih tema,sada vas imamo cesce i to samo za nas!!!

pozdrav!