Lepo mi je rekao muz da ovaj mesec ne dolazi, jer ide kod svojih. A ja zaboravila

Valjda ce bar platu poslati.
Vreme je divno, cerka je otisla u skitnju, sin na pecanje, a ja odoh da spremam rucak

Dr Ivice, hvala Vam na odgovoru, ja sam zaboravila da napisem da sam vadila krv 14. dana ciklusa (i da su ovo referentne vrednosti za ovulaciju) pa me zato malo brine ovo "iskakanje" iz normale, a ovo za kortizol je i vise nego utesno!!dr ivica napisao:Pozdrav!
Majjo, i sami znate da imate Hashimoto, pa da TPO i ATG-At ne komentarisemo. Polni hormoni imaju razlicite "norme" zavisno od faze ciklusa u kojoj se nalazite. Ovo sto imate je progesteronska faza, posle ovulacije. O Korizolu - sasvim je moguce da duzim nespavanjem, odnosno "izvrtanjem" dnevnog ritma pormetite i unutrasnji cirkardijalni ritam. Ipak, ovako povisene vrednosti vecernjeg kortizola vise su uputne za psihu (rekosmo odavno, depresivci se bolje osecaju kako vece odmice). Leukociti 0 mozda blaga upala (uvek pomislimo na neki karioes, ili ginekoloski problemcic, mozda neka 3. grupa sekreta ili tako...), a MCH - pa eto, indeks hemoglobina je malo povisen, imate crvenije eritrocite - to se samo za sebe i ne posmatra kao patologija.
Sve najbolje!
U ponedeljak sam u Beogradu, u pokusaju da dobijem vizu za jes jednu zemlju u koju su me pozvali da idem kao gost - sudija za moj sport. Drzite mi palceve, a o zemlji i putovanju - ako dobijem vizu. Znacu sutra uvece.