anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Pozdrav DR Ivici :D i ostalim članovima ove naše male grupe :D :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

KONAČNO.....DOBRO NAM DOŠLI DR.IVICE,JER STE OVDE VEOMA POTREBINI :lol: ,pa vidite i sami ( mislim na ceo forum),a kao što vidite ovde je malo zatišje ,ali evo Tarcika me obavestila i sad se vidimo ponovo.....

Tarci hvala! :wink:

Boga mi dr.Ivice sad ćete imati posla ,ide jesen ,pa......(ne smem da kažem ,promena vremena :lol: :lol: ) pa ćete imati sa nama mnoooogo ,zanimacije.

A sad kad ste već tu ,

imam i pitanje

Jel moguće postati ovisnik o mužu? :lol: Ja više ništa neću i nemogu da kažem da nesmem ,da planiram bez njega.Primer ,zove me drugarica ,ja izbegavam susret jer on tad nije slobodan a ja znam da ću se osećati ''polovično'' ako nije samnom.....Možda glupo zvuči ,ali ja se zapitah ,malo, koja je ovo reakcija ,svesna definitivno, ali kako da promenim ,kad ja svesno nađem izgovor i kad probam sedim bez njega ,ja ko na iglama (nedostaje mi :oops: )
Šta je to ,mislim koja je to ludologija sa mnom? :cry:
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Pozdrav!
Dr.Ivice drago mi je sto ste se vratili,jer nisam imala prilike da se "druzim" sa vama,jer ste vi otisli kada sam se ja ukljucila u ovaj forum.Ima nas sve vise panicara,pa se nadam da cete nam pomoci,kao sto ste to cinili bivsim panicarima :wink:
Veliki pozdrav za sve!
Idi kuda te srce vodi
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Minja, kad se "lepsa i jaca polovina" (ili zovite ih kako Vam drago) zaista pocnu da osecaju kao "polovine", nekompletni bez onog drugog, onda bih rekao da je to ljubav, ona prava, zrela, ozbiljna, neopterecujuca, spontana i darezljiva ljubav. Tu se ne treba bojati zavisnosti, sve dok je osecanje povezanosti i komplementnosti uzajamno i makar priblizno istog intenziteta.

Pozdrav svima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Kao i pre uvek brz odgovor- hvala.
Uzajmno jeste ,da nije ja ne bih mogla toliko davati ,ali postoji strah uvek u glavi sa tolikom ''zavisnošću'' od onog ''ne daj Bože da se nešto desi ,kako ću ja dalje'' - u tom smislu sam i mislila povezanost, zavisnost ili kako drugačije formulisati .
Ali non stop ( uslovno rečeno ,često ) mi je ta pomisao u glavi da ja ne bih mogla i bila sposobna na život bez te kako Vi kažete '' druge polovine''

Pozdrav( od prve polovine :lol: ) :lol: :lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

DOBRODOSLI DR IVICE, DRAGO MI JE DA STE PONOVO SA NAMA!! :D :D

Zaista ste potrebni svima ovde, imam i ja gomilu pitanja, iskreno - nisam htela da Vas opterecujem i "smaram" preko mob, PP ili maila, bez obzira sto ste mi uvek izlazili u susret - pomislila sam "Ukoci majjo, ne preteruj i ne davi coveka"!! :oops: :lol:

Ali o tome cu nekom drugom prilikom, ovo je samo post dobrodoslice!! :D

Tarci, mnogo ti hvala na "dojavi"!!! :D :D :D

Pozz svima, majja :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Aha uhvatila sam te lagiš ,lagiš :lol: ti m ,da ćeš da pitaš i pišeš dr.ivici, a znaš da bi ja to uradila umesto tebe ,ti reče da hoćeš i .... :lol: :lol: :lol:

Sad se vratio ,vidiš da živnusmo svi, i mene Tarci izvesti o tome ......

Ma lepo ja rekoh ,nema nama ič bez našeg doce..... :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:Aha uhvatila sam te lagiš ,lagiš :lol: ti m ,da ćeš da pitaš i pišeš dr.ivici, a znaš da bi ja to uradila umesto tebe ,ti reče da hoćeš i .... :lol: :lol: :lol:

Sad se vratio ,vidiš da živnusmo svi, i mene Tarci izvesti o tome ......

Ma lepo ja rekoh ,nema nama ič bez našeg doce..... :lol:
Pa rekla sam da hocu...... :oops: :oops: :lol: :lol: ...i hocu.......polako......

Dr Ivice, ja sam odradila jednu mega giga analizu krvi i tamo svasta pronadjoh, al necu odmah da spopadam :lol: , toga ima taaaako mnooooogooo :oops: :lol: , prvo ostali pa cu onda ja kao domaca, kao slag na tortu :lol: , toliko sam stvari radila da se cudim kako mi je uopste ostalo krvi u telu!! :lol: :lol: :lol:

P.S. Mislim da je suvisno da pominjem da sam vec stigla i do tumora u tumacenju nalaza!! :oops: :( :oops: :lol:

Nikada se ja promeniti necu...... :roll:

:wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Hahaha, majo, promenicete se, itekako :) Ja to kazem pacijentima u ordinaciji, crni humor im je lek: "ima da se promenite strasno - za jedno sedamdeset godina, kad praunucici vise ne budu mogli da vas podnesu, pa vas dotuku vilama, samo da vise ne dosadjujete svojim zalopojkama" :D

Cujemo se.

PS. Drago mi je sto ste ipak svi zivo i zdravo, bas mi je bilo krivo kad sam video da je ovaj "panicni kutak" zamro posle mog odlaska. ja ne odustajem od onog rucka, KPS - Konvencija Panicara srbije (i okolnih zemalja, ako hoce) :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pa kao što videste doktore ,....zamro je! :lol:
A i okupiste nas ,opet - pa gde ćete lepše! :lol:

Jao evo Vam jedan biser!(Majo ti me podseti) :lol:
Ja čula da se kod nekog limfoma (da bi se odredio na vreme ,teško guta :oops: :lol: ) i ja lepo pošto se setih mojih ''teških gutanja'' i eto Majo ....kako si! Pusti ,ali nisam pošla podoktorima, čekam da me dr.Ivica i ostali iskritikuju ,pa i da se nasmeju.....šta kažete ,dal da o tkrivam na vreme???? :lol: :lol: :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Jeeee, dr. Ivice, znala sam da ce te se vratiti. :P :P :P

Ko se jednom zalepi ovde... :P :P

Ajme, minja, ti i tvoja razmisljanja - al' nismo ni mi ostali bolji. To je ono, kad nam je nesto fino, mora da se cacka - a sta ako vise ne bude.

Meni se popravlja raspolozenje, kraj je meseca, dolazi muz sa platom... to je zivot. :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Jel Jasna jel ti to vesela zbog muža il' zbog plate? :lol: :lol: :lol:
A moja razmišljanja....ma bolje da se ne otvaram skroz ,il bi ste crkli od smeha il bi me zatvorili u Lazu ....evo može Maja da vam potvrdi ,a jel da Majče? :lol: KAd ga ja osmislim..... :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

E Dr Ivice, ako neko ima smisla za humor crni narocito :lol: to sam ja!!

Evo i dalje sam ziva i nisam se raspala od tumora dok ste bili odustni!! :lol: :lol: 8)

Odoh ljudi da spavam, ako nista drugo - uredovila sam ovo spavanje....

Minja......status quo...pod prismotrom! Odlepicu!! :-?
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Saad videh da si ovde ,status quo ...i dalje!
Ja nešto zabrljala na msn...kad budeš nešto ''slobodnija'' javi se gde god hoćeš!
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

kao u stara dobra vremena...to volim!!!
majjo,pa moras da kazes ono sto te muci-odmah!sta cekas?zar nismo pisali o tome da nas ne treba biti blam ni da pitamo ni da trazimo pomoc?!slobodno izdiktiraj sve rezultate pa kud puklo!cak iako stignes sa njima do 200.strane! :wink: sta fali? :wink:

minja,a sta ti sada mozgujes?!jel sam vam pricala da sam svojevremeno otisla kod ORL i rekla da mi pogledaju krajnike jer ima nesto cudno na njima,a usput sam napomenula da komsija ima rak grla?!dr. me je pitao:"a sta tacno mislis?da ti nije preneo?pa jel ste se ljubili?!"covek je hteo da crkne od smeha!ispostvilo se da je teska istina ta da moram da sisam biljne septolete da podignem imunitet grlu zbog osetljivosti na duvan?! :lol:

nema bre nijednog coveka kome nesto ne zafali u toku dana.da ga nesto ne zaboli,zacne...samo sto ljudi ne pridaju tome znacaj toliki kao mi...pa,lepo ja rekoh da cemo mi da zivimo sto godina,jer cemo ceo zivot da kontrolisemo svoje zdravlje i kada treba i kada ne treba.a oni nazovi heroji ziive najkrace!ko zna mozda zavrsimo od ruke praunucica!?

tako,ljudi...muz mi je primio prvu platu i sada vodi cerku i zenu u soping!!!danas mi stizu najverovatnije rezultati jednog ispita pa cu do Banje da vidim kako sam prolsa...

pozdrav svima!

DR.IVICE,vratio mi se elan za pisanje ovde!da li je moguce da tako delujete na sve nas?!

pozdrav! :wink:
Odgovori