anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Jasna60 napisao:Sra je sad ovo? Sve manje i manje teksta. :-? :-? :-?

Jedino mi preostaje da trazim novu zanimaciju uz jutarnju kafu. Dva dima i procitano...

A kuknjave, a preskakanja, a PMS...
:lol: :lol: :lol:
QQuuuuuuuuuuuuuuuuu ALA ME DRMA PMSSSSSSS!!! :evil:

Jel ok ovako??!! :lol: :lol: :lol:

Salim se malo, drma me, preskace mi, lupa jako ali i prodje........ :wink:

Nadam se da ste svi vi ok, ja sam upala u mali hronicni nedostatak inspiracije na ovu temu nakon svega, ali dobro, valjda ce se i to vratiti na staro.

Sve vas puno ljubim i pozdravljam, majja :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Glisto gde si :cry: :cry: :cry:
Cmok.......... :P
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Majjo, TO JE TO !!! 8) 8)

Ma sve razmisljam, idu hladniji dani, pa ce i ostale cure vise vremena provoditi kod kuce, pa ce valjda i da zavire u komp.

Muz mi je javio da ovaj mesec ne dolazi kuci, ide malo kod svojih u Crnu Goru. Pa ce tamo i da napravi pasos, posto hoce da ide u inostranstvo da radi.

A ja evo sedim u cerkinoj sobi, pa sam bacila pogled kroz prozor, i sta sam videla - SUMU.

Pa sam se setila onog majjinog rmpalije... :oops: :oops: :oops:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Znaci, ide sam u inostranstvo?
Ja ne volim takva razdvajanja, ali.... nuzda zakon menja.

Pozdravljam vas sve, bas sve, uskoro mi dolaze deca izdaleka (nismo ih videli vise od godinu dana) bas se radujem i vec sam pocela sa pripremama za docek. :)

pozdrav
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

ja sam upala u mali hronicni nedostatak inspiracije na ovu temu nakon svega, ali dobro, valjda ce se i to vratiti na staro.

Hoce Majo ne sekiraj se od danas......... :wink: :wink: :wink:

Danka zelim ti lep provod sa svojima......i puno radosti i srece.......
Dakone vidimo se.........
Glisto.......pisacu........
Tarci.....sve najbolje :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ni ja Danka nisam za takva razdvajanja ,ali ko nas pita,, kad se nešto mora mora se ....svaka čast Jasna kad možeš ,ali izglada da si navikla ,ja ne verujem da bi bez mog mogla i jedno posle podne :oops: ,pre podne i izdržim dok radi ....

Danka ,pa to će biti fešta ,a i tebi svaka čast na ''izdržavanju'' bez tvojih i to godinu dana!

Majo meni prošao PMS ,ali jedem ko da sam u ''njemu'' pa ja se ubijam od testa, krofni i ostalih ludorija :lol: .Ali se obuzdam kad vidim da počne da 'preskače'' i onda mi dođe iz....u glavu.Jer lakše podnosim preskakanja ipak kad mi je prazan stomak :oops:
A ,da Majo ,pošto mi je ovde najsiguranije ,da ti napišem (reci mi jel jeste?), dobih mail.....
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Nigde ti nije sigurno.........

Moram ti reci da je i meni ovih dana pocelo da preskace i grozan je osecaj. :(

Sedim i iz cista mira, kao da zastane na momenat pa onda svom silinom lupi, kao da preskoci i krene novim ritmom...... Sada sam aparat za pritisak zamenila slusalicama.....boze me sacuvaj........ :x
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

E, majjo, imaces ti lepu kolekciju... tih aparata :wink: :wink: :wink:

A da ti bas trebaju...
:o :o :o
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Ma i meni isto tako isto kako si ti opisala Majo samo meni nije zbog PMSa ha ha ha :D :D :D

A sad kad je kolekcija aparata upitanju ni ja bogami nezaostajem ebiga :oops:
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Ja sam prestala da merim i puls i pritisak,od dana kada mi je puls bio 125/Bolje mi je da ne znam.Slazem se sa onim:"Sto vece znanje,to vece boli"
Pozdrav!
Idi kuda te srce vodi
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav svima.

Moje pojavljivanje ovde ce sigurno pojedine da iznenadi, neke prijatno, neke i drugacije, ali eto... Razmisljao sam malo tokom proteklih mesec dana i duze, gledao sta se desava... Stalno dobijam privatne poruke, pacijenti me zovu i telefonom, iako sam prestao da odgovaram "javno", ljudi koji moje ime i tekstove pronalaze na forumu i dalje se javljaju, u nadi da ce dobiti pomoc, savet, bilo kakvu korisnu informaciju. Svima sam odgovorio privatnim porukama, imao strpljenja i za sve koji su me zvali na mobilni... A zvali su me ljudi koji zive u Nemackoj, Kanadi, Italiji, cak i u Iranu... O ex-Yu zemljama da ne govorim.

Sabiram utiske ovih dana, pogledam sta ljude interesuje, citam po malo sta, ko i kako odgovara i koliko i kome je sve potrebna pomoc. Na kraju, sa malo inata pozelim da se ipak vratim na ovaj forum, uprkos svemu sto rade i ne rade moderatori i administrator, uprkos ignorisanju mog zahteva da mi se objasni razlog brisanja postova, uprkos analizi i saznanju ko je, kako razmislja i kakav psiholoski profil ima moderator koji odlucuje sta ce ostati ili nestati sa ovih web strana.

Molim Vas da - ako primetite - sve osobe sa panicnim poremecajem i slicnim hronicnim neurotiskim poremecajima sa telesnim tegobama pozovete da se pridruze ovoj grupi, tu cu biti prisutan, zelim da svi zajedno pomognemo i sebi i drugima koji imaju tegobe nalik nasim.

O odgovaranju na pitanja pacijenata na drugim podforumima definitivnu odluku cu doneti uskoro, verovatno u interesu pacijenata, jer kako vidim, forum je suvise veliki i suvise poznat da bi ga ljudi mimoisli, pa kad je vec tako, kad sa svim svojim problemima ljudi nabasaju na ovu Internet adresu, red je da dobiju makar kakav koristan, ljudski i smislen odgovor.

Pozdravljam vas sve i nadam se da ste svi dobro.

Ivica
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Milo mi je sto ste tu sa nama... vec smo poceli da ocajavamo :D
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

JU-HU!!!!!!!!!!
DR.IVICA?!
SUPER!!!!!
BAS SAM SRECNA!!!!
JAVLJAM SE I JA ONDA!!!!!
ODOH DA SALJEM MAJJI I MINJI MAIL DA STE SE VRATILI!!!!
NEMAM VREMENA!ZURIM DA IM JAVIM!!! :wink:
CAOS! :wink:
gci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 6:11 pm

Post od gci »

Evo i ja malo da se javim,citam sve od pocetka, tek sam na 30-toj strani. ako nastavim ovim tempom tek cu za 10-ak dana doci do kraja. Bas sporo to ide ili ja bas detaljno citam.
Ja ovih dana posjecujem psihologa, funkcionisem ok u blizoj okolini, ali o putovanju sama nema sanse,pri samoj pomisli -krene struja kroz mene.
A tako bih voljela recimo doci u Bg malo prosvrljati po Bulevaru po onim starim prodavnicama(studirala sam u Beogradu poodavno i to mi je bila omiljena setnja).Suprug ne voli nikud da putuje to je cudo jedno a ja sama ne mogu. a i tad sam imala tahikardiju ali nije bilo pogodite cega :lol: straha. Nadam se da cu uz psihologa a mozda i lijekove makar malo bolje funkcionisati.
Sve vas vec poznajem kroz postove i moram reci volim makar to zvucalo i smijesno i glupo
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Oooo, Dr Ivica, koje prijatno iznenadjenje!
Ja sam bila vrlo ljuta na vas jer ste nas tako ostavili (tako mi se tada cinilo).
Narocito jer sam vas ja tako zdusno branila i odmah otisla na drugi sajt (za vama), ali mi se onaj sajt nkiako nije dopao....

Moram priznati da sam ja dugo sumnjala da ste vi imali ikakve fobije, smatrala sam da je to vas nacin da nam se lakse priblizite i sl i to mi nije smatalo.

Ali, kada ste ljutio otisli, shvatila sam da ste i vi bas osetljivi i tada sam vam poverovala sve.... naravno, tek kada sam se ja sama odljutila. :)

Eto, sve dolazi na svoje mesto, bas lepo.
Prisustvom dr Ivice ovaj sajt dobija jedan znatno visi nivo!

Jos mi deca nisu stigla.. a kada dodju, tesko da cu moci ukljuciti komp.... ali jedva cekam da dodju, duga je godina....
Veliki pozdrav
Odgovori