anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Tarci ,upravu si ,kod mene ma kinem li odeeeee pa pravo na pluca! Ali moj savet ti je ako osetis bilo kakvo pogorsanje ,trk do doktorke!

Jefimija, cula sam se ja sa dr.Ivicom ,nema nameru da se vraca na forum dok mu ne budeobjasnjeno ( od strane Vlade admina ili vec koga) koga je kontaktirao da mu objasne ,koji je razlog sto su mu obrisane poruke, nista drugo nije trazio , do obicnog objasnjenja ,ali i sama se secas kako ovde doci do bilo koga sa ''vrha'' :lol: i dobiti odgovor od istih ide tako da ....tesko da ce se on pojaviti u skorije vreme.
Ja mislim da je korektno ,sto je upitao ,ali isto tako mislim da nije kkorektno sto ne dobi ni smajlica kao odgovor! :lol:

Ja kupila poklon - mindjusice, super su .....

Ajd sad sto ece Maja ja mislim ,kao zgazena sam ,ali ja stvarno mislim da je od vremena ,cujemo se!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Cao svima!! :D

Kod mene je danas stanje ovakvo :( , bas sam tuzna zbog onog druga i necu to da gusim u sebi, moram da izbacim. Malo sam potonula i sada"trazim smisao zivota"..al dobro.......proci ce i to. Kao da me drma depresija. Cak sam danas i plakala nakon ko zna koliko??! :roll:

I dalje mi se vrti, ali ne dam se. Vrti se i prodje! :lol:

@ Tarci, stavljaj obloge od rakije, grguljaj komovicu ako imas, meni to stvarno uvek mnogo, mnogo pomogne. Ja i na pluca stavljam te obloge. Ajd pa da sto pre ozdravis i da nam se javis ovakva :D

Ontario, samo citaj........ma videces vec i sama, sve pise do najsitnijih detalja (zato sam te toliko i "smarala" da citas)!! :wink:

@ MInja, drago mi je da je pao konacan izbor za poklon :lol: i da nisi mnogo "vecala" (znam ja odlicno kako to izgleda kad ne mozes da se odlucis :lol: ).

Odoh da vidim nova desavanja, pa se kuckamo!!

Pozz svima!! :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Pozdrav drustvo
Jao..........pa nikad vas iscitati :o
mnogo je postova ali napredujem..........znate ono ne znam ko rece u kom filmu:svaki dan sve vise i vise napredujem!
Ja se opet pripremam sesti u auto pa voziti jedno 40km u sredu i evo opet po starom vec u glavi putujem i imam napad.Ma uzas!
Opet kao prije idem zbog posla,a inace :cry: :cry: :cry:
Na tablete cu morati definitivno pa eto sada cekam mog doktora 17-og pa da vidim sta ce mi prepisati.
Eto toliko za sada.........ja idem da se sredujem muz mi stize veceras :wink:
Svima cmokkkkk!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Majo nedaj se,proce............placi kada ti se place,lakse je nemoj drzati u sebi.Normalno je da boli proce.........bice lakse vremenom!
Ja nema dana da ne oplacem za tatom i jos sam ga nocas sanjala :cry:
ali same suze krenu i kada se isplacem lakse mi.........samo sto mene boli isto vec dve godine i cini mi se nikada nece proci.Mozda zato sto je roditelj,za drugom je drugacije.........
Javi nam se! : :cry:
Tu smo sa tobom,bice ti lakse kada ispraznis sve iz sebe!
Pozdrav
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Evo i mene posle male pauze.Prosla nedelja mi je bila haos.Krecili smo i farbali,pa kasnije kompletno spremanje kuce........ma uzas.Toliko sam iscrpljena da jedva i hodam.Dajem sebi par dana odmora i nista necu da radim,dosta mi je svega.
E da vas pitam:pre nekoliko dana,dok sam bila u fazi sredjivanja kuce,imala sam jedno preskakanje srca.Jako sam se uplasila,pa je posle toga pocelo i da lupa.kasnije sam se malo smirila,ali ovo iskustvo ne mogu da zaboravim.Htela sam da vas pitam da li je moguce da se to desilo zbog umora?Volela bih da je tako,ako nije..........pravac doktor i UZ.
Pozdrav
Idi kuda te srce vodi
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Ako je bilo "pre nekoliko dana" i od tada se nije ponavljalo, ako si do sada obavila sve te preglede, ne juri kod lekara i trudi se da ne mislis o tome. :wink:

Ja sam i danas imala "dozu" vrtoglavica, sada sam ok, ali me uzasno zivcira, bas me je smorilo. :evil:

Ontario, kako ide voznja?!

Tarci, Minja, Danka, Dakone.........ljudi gde ste??!! :roll:

Brine me jako sto minje nema vec par dana!! :cry:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Pozdrav drustvo!
Jao.......Majo idem u sredu ma ne znam ni kako da dodem do tamo ma uzas!Javicu vam se pa sta god bude....valjda cu preziveti! :cry:
Evo trpam vodu u auto i pripremam se psihicki ali mi nesto slabo ide. :o
Mislite na mene...........
Sve vas ljubim

Glisto,dobro nam se vratila!
Bas sam se bila zabrinula za tebe!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Majo bez sekiracije tu sam ,ali znaš da s'vremena na vreme me ''mrzi'' da se javim ,a i nešto sam u nekoj minus fazi .
A ti se čupaj i kukaj ,i treba pa tu smo ,javljaću se ja ,ajd istresi iz sebe ,ne treba ti da gutaš ,i ne treba da trpiš ,ako misliš da ti je lakše ,gukni....
Pa i nije čudo da ti je teško ,a od depresije ,nema ništa ,veruj mi možda će trajati neko vreme (duže -kraće ) ali vreme leči sve ,:hvala Bogu nije niko iz kuće ,jeste teško ,ali bol nije toliko ne prebrodiv ,znaš i sama kako sam ja reagovala ,sva sluđena (pre par strana ,kad je drugarici dete poginulo) i strašan strah ,ali moraš da se čupaš ,sa nama naravno ,i proći će ,ali depresija nije ,veruj mi ,a i sama znaš ,možda je kratoktrajna i ti joj nećeš dati da te drži duže....

Javljaj se

Tarci ,gde bre opet nesta?
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

ma,nisam nigde nestala nego sam ovih dana bas u guzvi...ujutru u 7 vodim cerku u vrtic,pa pravac Banja i praksa,pa opet sa cerkom drugujem,a same smo skoro po celi dan jer mi je muz do kasno na poslu,a i tekuce obaveze...
inace sam dobro,doduse jos uvek kasljem ali valjda ce i to da prodje...cekam da zavrsim praksu pa se "bacam" na ucenje...bas mi se mnogo obaveza nagomilalo...
kako ste vi?sta ima?
majjo,glavu gore!proci ce i taj period...kada se ja lose osecam samo sebi kazem da je to losa faza i guram dalje...nekako ignorisem i ne dozvoljavam da me poremeti...znam da me razumes i samo ne daj sebi da stojis u mestu i da imas vremena za razmisljanje...
glisto,DR.IVICA kaze da svakom coveku preskace srce...samo ponekada osetimo,a nekada ne!nemoj nikako da panicis zbog jednog ili par preskoka...to,ni slucajno!razloga je miljon...mozda si malo vise pusila(ako si pusac),mozda si se premorila,mozda je od napetosti,stresa,ako si cesto napeta pa cak i bez razloga i td...ako se ponavlja i stvarno postaje dosadno prvo uradi hormone stitne,pa krvnnu sliku i holesterol..i molim te ne razmisljaj mnogo o tome jer kada sam ja najvise razmisljala-najvise je i preskakalo... :o

cujemo se uskoro...
caos! :wink:
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Caos
Tarci,i ja mislim da je zbog svega po malo.Prosle nedelje sam se bas stresirala,pusila vise nego obicno i to je to,ali nije prijatan osecaj.JA sam takva,odmah mislim na najgore.Sledeceg meseca planiram da uradim kks,proverim stitnu,secer i Fe,radim to jednom godisnje,jer sam bila anemicna,a i da umirim sebe.
Ontario,ne brini se nista,tako je bilo i prosli put,pa je na kraju sve bilo ok.Bice i sada :wink:
Majo,samo se ti isplaci,bice ti lakse 100%,to ja iz iskustva :wink: Mene uzasno deprimira vest o necijoj smrti,cak i ako sam tu osobu znala samo iz vidjenja.Kod tebe je sve to jos sveze,ali vremenom ce proci.
Pozdrav
Idi kuda te srce vodi
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Cao svima!
Mislite na mene sutra! :cry:
Jao......pa ovo je uzas,ja postavim pitanje na urologiju vezano za cistu na janiku jer je haos na ginekologiji.Ne vidim doktora za ginekoloske stvari.
Dobijem odgovor na urologiji pitaj pitanje na ginekologiji!
Ovo je uzas! :o :o :o
Moderator nas ostavi,doktor Ivica ode..........
pa ne mogu da verujem!
Glisto,sve ce biti ok,moras se sada malo opustiti..........
Majo.........dali ti je bolje........vreme ce izleciti boli
Tarci.........kako si,dodi nam cesce!
Nema Danke,Dakona,Jasne.............i ostalih!
Svi lepo spavajte,ja ode da prilegnem isto posle rucka!
javicu vam se nadam se sutra!!!!!!!!
Cao
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Pa gde ste drustvo? :o
Gde pobegoste,nema nikoga............. :cry:
Javite se ponekad!
Ima nas jos tu,nemojte nas zaboraviti!

Pozdrav svima
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Pa dobro gde ste vi, sto ne navratite kod kuce sam popodne... :P :P :P

Stvarno, bas mi nedostajete.

Ja sam bila prezauzeta - izasao je novi plan za skolu, pa samo pisem, pisem... U stvari kucam, ali vec me prsti bole.

Ajde, javljajte se, proslo je vreme odmora. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ćao Jasna stvarno smo se raštrkali ........
Evo samo da te pozdravim i guraj ,''ko u školu ide i dobar je đak.....'' :lol:

Nema ništa novo ,sve po starom ,Maja iTarci su dobro pošto se ni one ne javljaju ovde ,ali sam se ''kuckala'' sa njima pa smem da kažem u njihovo ime,Maja se u stvari oporavlja od onog šoka.....

Eto ukratko! :wink:
gci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 6:11 pm

pozdrav svima

Post od gci »

Ja sam novi clan.
Citala sam pocetak teme i par zadnjih strana pa me interesuje dokle ste stigli u savladavanju panicnih napada.Naravno i ja sam jedna od vas i to vec duzi period i iznenadilo me je koliko nas ima. Nedavno sam isla kod psihologa i nps. Interesuje me ko je od vas koristio neku terapiju i kakvi su utisci. Ja sam takođe pre pan.nap imala tahikardiju jos od puberteta pa to dodatno otezava mislim kad zalupa da li je to pan .nap ili nap tahikardije :-?
Odgovori