Jao bre Tarci ,pa baš mi je žao za ispit, a i super ''zaštitnika '' imaš .Pa šlihtare tako treba tretirati

.Veruj mi ja bih ga sačekala posle ispita i zavrnula bih mu šiju.......ma kod mene je takva situacija, MB nije neko ko ume da se svađa,i za to sam zadužena ja

- mada mi stvarno mnogo treba, ali što ti kažeš na nepravdu -vadim oči ( dupla vaga u horoskopu - nepravda i laž - dva ogromna neprijatelja

)
Meni preskače ,ali ga zanemarujem,kad bude ono baš gusto ,ja se samo ućutim, jer mi nije ni do čega ,ali odaaaavno sam prevazišla neke strahove od ''nečega'' .Tako da mi se par puta dogodilo baš ,...gusto.
Pa i danas odem sa MB ,šetali po Knezu ,ali definitivno nisam danas mogla dugo ,jer me izgleda i neki virus hvata,sva sam malaksala, ali nemam temperaturu, i malo je više skačkalo.
#Tarci, a zar ti ne patiš od aritmija? Ja sam bila ubeđena da i ti imaš ''skačkanja'' a izgleda da sam se zeznula .......ili nisam
Majjče, jel prođe PMS? Neću ništa da te pitam, kad bude prošlo, dođi da ''lupamo'' zajedno
Jasna , izgleda da je navika čudo ,navikla si sama i sada ti muž smeta(mislim uslovno rečeno - kad je duže u kući) , ja se ne bih složila sa Majjom (mada nisam merilo definitivno

) da godinama zajedno sve više dosadimo jedan drugom, kod mene mu dođe obrnuto ( izgleda od normalnog sveta ,kao i uvek

) kako vreme više odmiče mi smo sve više vremena posvećeniji jedno drugom i kad se ratdvojimo ,sto puta se desilo, da u isto vreme dignemo mobilni ,da bismo se čuli
Tako da Jasna uhvati ga i drži ga dok se ne navikneš ponovo na njega

, a kad ne radi i po ceo dan je u kući ,pa sigurno da postaje dosadan,jer ne zna šta će sa sobom.