O Tarci, pa gde sad temperaturu da dobije na ovoj vrucincini??!!

Ajde lecite se, da sto pre prodje, mogu misliti kako joj je.........
Mrs_Parker, odvno ja to uradih, sve sam te faze vec prosla, zaista sam sa godinama naucila da ne treba da menjam druge nego sebe (sto se ondasnjeg alkohola tice-ja sam tu otvoreno i jasno rekla "Meni ne treba alkoholicar, niti covek koji ce svaki dan dolaziti kuci pijan, dovlaciti u kucu "raznorazne likove" kojima cu ja tociti alkohol iz galona....." i rekla mu da ni za posao nije onda "svoj", da pravi velike greske u hodu, zato sto mu je stalno pomucen razum.......(mislim da je to bilo glavno da presece

), ali kako god, zavrsio je sa tim uz jaku volju a i veliki motiv - BICE BOLJE NA POSLU

, ali nebitan mi je motiv, vazno je da je sa tim zavrsio (prvenstveno zbog njega samog

ali naravno i zbog mene, jer ja tako ne bih mogla da zivim).
Odavno sam mu ja glavni sagovornik i "savetodavac" i mislim da niko od njegovih kolega ne razgovara sa svojim zenama o poslu, ali problem je u tome sto smo vremenom mi sveli komunikaciju na takav nivo, da SAMO o tome i razgovaramo!!
Kako se bilo koje druge teme dohvatim, tako dobijem: "E cekaj, nemoj sada, tek sam ustao, ili idem na posao ne mogu sada o tome, ili zasto sad tek sam usao u kucu, ili cekaj da se istusiram, ili jel moramo o tome sada uz rucak/veceru, e sad sam umoran, imao sam tezak dan, a sutra me ceka jos tezi.........."

, a na sve to........za "sex uvek spreman"! JA BOGAMI JOK!! Ne tako i ne pod tim okolnostima.

I onda se naravno i tu dize tenzija.
Jel me sada shvatate zasto hocu u shumu??!!
Sto se njegove porodice tice, njih sam maksimalno iskljucila iz svog zivota, jer sam pocela jako lose da se osecam u njihovom prisustvu, napunim se uvek negativnom energijom i jednostavno to ne zelim sebi da radim. Na sve to, on ima cerku iz prvog braka, nas dve smo se sjajno uklopile (sto meni naravno nije bio problem, jer svu decu ovog sveta OBOZAVAM

), ali je bio problem njegovima, te umesto da su srecni sto smo se obe lepo uklopile (mala me obozava, ali tek se nakon par godina oslobodila, jer je bila trovana svakakvim pricama-kako sam ja zla, kako je ne volim i mnoge druge ogavnosti), te su njegovi i u tome nasli problem i pravili za njega pricu: "Kako ti mozes da podneses da tvoje dete voli vise Maju, nego tebe??!!"

Hvala Bogu, te se on na to "ne pali", ali dovoljni su ti komentari da mene izmeste iz ravnoteze i da se osecam jako lose nakon toga (a to je samo jedan delic, ne smem ovde ni da pisem o svim njihovim izjavama i pakostima

), i on sve to zna, i sve vidi, ali..................
Niti mogu, niti hocu da se borim sa tim, niti protiv njih, ja sam se jednostavno povukla, i nemam nikakav kontakt sa njima, on tamo sada ide sam i ja ne zelim o tome ni da komentarisem. Naravno da mi smeta, jer su mu se krvi napili, ali njegova stvar. Naravno da se ja mnogo bolje osecam samim tim sto ih niti vidim, niti cujem, niti zelim da komuniciram o njima, ali tako, jedno po jedno........komunikacija na nuli. Sada ne pricam o njima, ne pricam o poslu sa njim i ispada da ne pricam ni ocemu. Ako nista drugo, ja se osecam bolje (ili se bar prividno osecam bolje, ali i na Vas ovde delujem tako

), znaci nekog pomaka ima za mene licno, ali tu nema zajednice........
Dakon, nema popustanja........
Trenutno se trudim da ni ocemu ne mislim, i da sebe regenerisem, a za dalje.........videcemo.........
Uhhhhhhh bas prija ova "grupna terapija", Tarci potpuno si u pravu!!
Ljubim Vas sve, majja