anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

tarcika napisao:evo nas,majjo....
ti i prasetina?!?ne mogu da verujem...ja sam vec pomislila da ti na opstenarodnim veseljima grickas zelenu salatu ili mozda nezacinjen kupus?!?kad' ono nasa majja tras-prasetina,kolaci,predjelo...dal nisi jela i sarme ili kupus?!?to je jedino sto ja zaobilazim na veseljima... :lol: :wink:
jel si se ti lepo provela?to je bitno...jel raspolozenje bilo na nivou?jel si isla sa MM-om ili...?bas super sto si uzivala... :wink:

:lol: :lol: Ti si dobro pomislila, to jeste tako, samo sto ne jedem zelenu salatu, jer ne verujem da je dobro operu :lol: (tako da nju jedem samo u svojoj reziji, a nikako po kafanama :lol: ), ali sam se zato najela kupusa-cisto da ne bude bas SVE nezdravo!! :lol:

Sarme nije bilo, ali bih je sigurno jela da jeste!! :lol: :wink:

Da, da, isla sam sa MM, ali nismo u bas najboljim odnosima, tacnije, nismo ni u kakvim, ali ne bih sada o tome, dok se neke stvari ne iskristalisu.........

Nisam se provodila, zato sto sam jela!! :lol: Doduse, jesam se malo istrosila uz trubace, ali sam zato odmah nadoknadila sa novom turom!! :lol: :roll:

Inace, i ja cu ovo leto provesti na Dunavu, od mora nista.......

Pozz za sve........gde nam je Minjab??? :roll:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ti si dobro pomislila, to jeste tako, samo sto ne jedem zelenu salatu, jer ne verujem da je dobro operu (tako da nju jedem samo u svojoj reziji, a nikako po kafanama ), ali sam se zato najela kupusa-cisto da ne bude bas SVE nezdravo!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,ma moj čovek,ha,ha,ha,a jel pereš kući sapunom(bez sapuna u kuhinji ništa :oops: )

Ja danas bazah malo ,ovih dana me nije bilo,ajde Majjo ,šta misliš kad se ja ne javljam, :lol: ..............

Ja ne smem ni da spomenem more ,MB ga iz dana u dan pominje ,a meni se ne ide( ma ne :evil: .....) .Ide se meni ,evo sad smo sedeli na terasi i popili po čašu crnog vina i maštali o svakakvim glupostima ,smejali se i ''osećali ''miris borovine, ali to je sad,kad sam ja sa slabim aritmijama, a kad krenu one ''divljakuše'' ma ne ide mi se do kuhinje ,a kamo li negde drugde,..............a sve me češće hvataju ,preskakanja ,pa dva -tri dana pauze.
Danas sam se spremila da idem do doktora i da mu kažem nek ga vadi ( moje srce ,na to sam mislila :lol: ) ili nek mi daje da pijem nešto ,kad od jutros oslabiše........i sva sam puna pozitivne energije i snage i volje ,ma šetala bih,ali se pojave baš kad ne treba, ma.................

Znači Majjče,bilo ''prasećine'',a nije ti palo na pamet da je u kupusu ostalo zemlje ili nekih živuljkica, :lol: :lol: :lol: ,ma šalim se.......Samo ti navali na krmetinu ,to je pečeno i nema da te boli glava.

Jasna ćerkica je dobro,hvala Bogu da ide sve kako treba,i javi nam se šta ste uradile na kontroli.

Tarci, ti ponesi komp. sa sobom,pod mišku :lol: .Pa zar misliš mesec dana da nam se ne javljaš :cry: .
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Minja neka imaš neki lijek u đžepu, ebiga makar ćeš biti smirenija kad znaš da će ti to smiriti te aritmije.

Ja nosim uvjek po tablu apaurina, za svaki slučaj, neki će reć da je to pogrešno ali ebiga nekako sam sigurniji i mogu putovati sad bilo gdje. A kad se sjetim do nedavno brrrrr užas nisam smjeo ni 100 km da napravim a da me panika ne uhvati :evil:

Zato nemoj da brineš, nešto terapije u đžep i tutanj na more.... :lol: :lol:

P.S

Majo ma krme je zakon. Neki dan sam se zatekao u Dvorovima kod Bjeljine ono upeklo 30 u hladu, a ja naručio(nisam mogao izdržati :wink: ) jedno kilo prasetine koje sam smazao za sekund ha ha ha :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

bravo,dakone!to je pravi gurmanski duh! :lol: i ja sam za onu staru:"snaga na usta ulazi!" :lol: to sam i htela da preporucim majji.majjce,uzmi ti jedno vreme pa krkaj dobro,onako muski!neka bude i nezdravo ali neka bude jaka hrana,pa bas da vidimo da li ces da se osecas jace!ja se bre osecam mnogo jace i bolje kada dobro jedem! :lol: sada ce neko da pomisli da sam neki "zenski slon",ali nisam,verujte..bar ne jos uvek... :lol: probaj majjo sa jacom hranom pa da vidimo sta ce bit'! :D
dakone,i ja imam u torbi pola bensedina jos odavno.i sto ti kazes mogu da idem na Mars,znam da ako mi nesto fali "celokupna"terapija za "oporavak" je u torbi.i tako mi nista i ne zatreba,jer sam opustena!minja,i ja sam za ovu dakonovu varijantu i obavezno bih isla na more.ma,nemoj to da propustas jer kao sto sam rekla milijon puta:moze da ti se slosi u misijoj rupi isto kao i negde gde mozes veoma lepo da se provedes! :D

majjo,pa nije valjda da ti i MM imate neke probleme posle svega sto ste proziveli zajedno..? :( ako on nesto "čivilji",javi dolazim ja to da sredim!!! :lol: )

tako,ljudi,pa se cujemo...
caos! :wink:
posejdon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 19, 2006 6:57 pm

Post od posejdon »

Da se I ja prikljucim
I verujem da postoji veliki broj ljudi osim nas
Koje muke muče sa bezrazložnom panikom

Ja nemam toliku paniku pre dput, mada I mene muče crne misli da se slučajno nesto ne desi. Prosli put kad sam isla u Crnu Goru na more rekla sam sebi nikad vise u Crnu Goru…

Ja imam mnogo veci problem sa panikom kod kuce .
Bojim se rodjene mame…
Kad treba da dodje sa posla ja se tako uspanicim…
ne smem ni da telefoniram u njenom prisistvu vec se stalno plasim da nece uci u moju sobu...

muci me i panika
Kad sam se ranija približavala skoli….
A sad faxu…
Muci me I nesanica u toku noci
A u toku dana mi se stalno spava

ranije mi je bilo super dok sam sama kod kuce
prosto uživam
medjutim u poslednje vreme cak se osecam uznemireno kad sam sama
iako znam da moji uskoro nece doci i daje sveu redu
osecam da seu poslednje vreme moje stanje pogorsava da sam sve vise i vise plasljiva iako sam pocela redovno da posecujem psohiloga
posejdon
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 19, 2006 6:57 pm

Post od posejdon »

nisam rekla da se i mojinapadi panike fizioloski ispoljavaju na sl nacin

nizak pritisak a puls od 85-100
trnu mi extremiteti
gusim se
muka mi je
imam i svakodnevno dijareju u kombinaciji sa tvrdom stolicom
dakle nikad normalnu stolicu
i temperatura mi je svakodnevno povisena malo, oko 37
zenja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 18, 2007 2:59 pm
Kontakt:

Post od zenja »

citala sam, deco, sve vase ispovesti i veoma razumem vasu zabrinutost, pa sam ovako razmisljala: da li teskobe, tuge, strahovi, panike, iliti depresije i anksioznosti imaju mozda neke veze sa latentnim oboljenjima stitaste zlezde, ili s neispoljenom hipotireozom? Znam sta pitam, verujte mi. Na klackalici, zvanoj Hashimotov tireoditis, bila sam i u tzv. minusu i u tzv. plusu. Plus (hiper forma) odredjuje izuzetno pojacanu senzitivnost i izrazen senzibilitet svih vrsta, a minus (hipo status)je, prosto neverovatno, sinonim za "kamen", opet svih profila. Dva razlicita stanja, razlicita ponasanja i osecaji, a vrlo izrazena i ocigledna. Ne smenjuju se cesto, traju, pa ih je lakse uociti i analizirati. Mozda nije zgorega proveriti stanje hormona, ili zatraziti informaciju o porodicnoj genezi u tom pravcu. Meni je licno blize verovanje, cak sam ubedjena u to, da su u pitanju uvek organski problemi, cija su posledica sve te ruzne i opterecujuce, ali svakako prolazne epizode. Pred vama je zivot, lep i vredan postojanja, cvrsto verujte u to i bice!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

dakon napisao:Minja neka imaš neki lijek u đžepu, ebiga makar ćeš biti smirenija kad znaš da će ti to smiriti te aritmije.

Ja nosim uvjek po tablu apaurina, za svaki slučaj, neki će reć da je to pogrešno ali ebiga nekako sam sigurniji ....
E Dakon,nemam ja taj problem da me strah-nije, i ne bi kod mene imalo tog efekta da stavim lek kod sebe.
Evo danas sam rešila da odem sa MB u restoran sedimo mi u Franšu ,klopamo uživamo :lol: ,ovo preskače,preskače,na meni MB nije ni primetio ,dok meni nije dojadilo više da trpim ,(jednostavno mi ne da da uživam) i kažem mu dokle li će više ,onda je usledila pauza od sat ,naravno ja i zaboravim na aritmije,kad eto ih odjednom pnovo. :evil:
Onda smo šetali po Knezu do večeras,ono preskače......ali to su one ''slabe aritmije'' koje mogu da trpim ,al su dosadne.Ali kad krenu neke jače ,e tad mogu samo da ležim i da se molim Bogu -baš mi bude loše.

Zaista nemam problem straha u smislu ,''jao ajmo u urgentni ,umirem''- aaaaaa, tu fazu sam prošla na samom početku mojih aritmija :lol: :lol: ,sad sam baš smirena.

Tarci ,Majji se verovatno nagomilalo sve što je prolazila i prolazi ,mada i meni bi bilo krivo da su u haosu ,a znaš i sama šta su sve pregurali zajedno.
Majjo - samo malo spustite lopticu -ma bre gre'ota je ,ako se takvi problemi preguraju zajednički, pa onda je glupo zbog sitnica se kidati .Ali sam primetila da od kad ste zategli ,ti si življa.......jel grešim ?
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

dakon napisao:Minja neka imaš neki lijek u đžepu, ebiga makar ćeš biti smirenija kad znaš da će ti to smiriti te aritmije.

Ja nosim uvjek po tablu apaurina, za svaki slučaj, neki će reć da je to pogrešno ali ebiga nekako sam sigurniji ....
E Dakon,nemam ja taj problem da me strah-nije, i ne bi kod mene imalo tog efekta da stavim lek kod sebe.
Evo danas sam rešila da odem sa MB u restoran sedimo mi u Franšu ,klopamo uživamo :lol: ,ovo preskače,preskače,na meni MB nije ni primetio ,dok meni nije dojadilo više da trpim ,(jednostavno mi ne da da uživam) i kažem mu dokle li će više ,onda je usledila pauza od sat ,naravno ja i zaboravim na aritmije,kad eto ih odjednom pnovo. :evil:
Onda smo šetali po Knezu do večeras,ono preskače......ali to su one ''slabe aritmije'' koje mogu da trpim ,al su dosadne.Ali kad krenu neke jače ,e tad mogu samo da ležim i da se molim Bogu -baš mi bude loše.

Zaista nemam problem straha u smislu ,''jao ajmo u urgentni ,umirem''- aaaaaa, tu fazu sam prošla na samom početku mojih aritmija :lol: :lol: ,sad sam baš smirena.

Tarci ,Majji se verovatno nagomilalo sve što je prolazila i prolazi ,mada i meni bi bilo krivo da su u haosu ,a znaš i sama šta su sve pregurali zajedno.
Majjo - samo malo spustite lopticu -ma bre gre'ota je ,ako se takvi problemi preguraju zajednički, pa onda je glupo zbog sitnica se kidati .Ali sam primetila da od kad ste zategli ,ti si življa.......jel grešim ?
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:
Minjab je SVE rekla!!! :lol: :lol: (inace mi smo povezane kosmicki :lol: ). Desile su se neke "situacije", koje ja jednostavno vise ne mogu/ili ne zelim da ispratim........ To kako ti kazes da smo "zategli" - u prevodu znaci - "ja sam se iskljucila iz svega"!!! I zato i jesam zivnula. Sada mislim samo na sebe, vidjam drustvo koje sam totalno zapostavila za ovih godinu dana (izolovana sam bila potpuno da ne bih unela neki virus u kucu-ok opravdano je, jer bi ga to dokusurilo), isuvise sam se razocarala (ajao bas sada sve jako licno pisem ovde :oops: ), jer kad mi je stvarno bila frka (kad je bilo u jeku desavanja sve ono sa mamom), osetila sam se kao da sam potpuno sama!! :cry: I bila sam sama-sto se njega tice. A sada mi se valjda sakupio akumulirani bes, jako sam ljuta na njega (zbog toga), a desile su se i neke gluposti koje su bile kap na prepunoj casi, pa je sve to poteglo sve probleme od kulina bana..........
Vise nisam sigurna sta zelim, ni da li to uopste zelim, u stvari, jako sam razocarana. Mozda je sve to i dalje posledica terapije (kazu da treba 6 meseci da prodje dok se organizam U SVAKOM SMISLU potpuno ne oporavi), ali se sada desavaju neke situacije, a vezane su za njegov posao i egzistenciju, koje u svakom slucaju garantuju njegovu ogromnu angazovanost a ja vec ludim od "sredjivanja situacija" gde sam APSOLUTNO JA tj. MI, po strani, i sada, nakon svega ovoga, sto je ok i razumljivo (bar meni) da je sve bilo podredjeno terapiji i bolesti (a godinama pre toga poslu i njegovim licnim porodicnim problemima), i sada kada sam mislila da smo konacno MI dosli na red..........opet se krece u krug....... Nisam vise iz te price. OK mi je skor "pratiti svog coveka" koji je sposoban i radan i vredan, ali izem mu misha, pa nije ceo zivot samo posao???!! :roll:

Cini mi se (uz sve navedeno) da je sada maksimalno doslo do izrazaja nase neslaganje u smislu: on je previse racionalan, a ja previse romanticna (ili ne znam ni ja kako to da nazovem, mozda "osecajna"??! :roll: ), i da jednostavno to nije TO!! :roll:

Uvek je nesto drugo bilo prece, a najgore mi je to sto, kad je meni bio potreban ON, njega nije bilo (zbog ovog ili onog razloga, nebitno....... terapija, posao, prodicni problemi........) i dosta mi je svega!! :evil:

Eto, to bi bilo "ukratko" :lol: stanje stvari. Zivnula jesam, jer sam se potpuno iskljucila iz svih tih problema i posvetila samo i iskljucivo sebi i svojim potrebama (ne radim nista "nedozvoljeno" :lol: da se razumemo...idem u grad, citam knjige, spavam kad hocu, jedem kad hocu.......i dalje mi je haos u zivotu i bioritmu, ali bar nije zbog stresa, nego zbog uzivanja!!!)
Neko moze da kaze da treba da budem srecna sto nije pekmezav, sto hoce da radi i da zaradi, sto je sposoban (sto sve stoji da jeste), ali brate mili.........ja nemam coveka pored sebe, meni treba paznja, neznost.......nadam se da me razumete!!! Da li sam razmazena? Pa jesam!! Znam da jesam, i borim se da ne budem, i mislim da sam pokazala za sve ove godine da imam dobru volju, i da ne treba ceo svet da se vrti oko mene zato sto ja postojim, ali treba i meni neko vreme da se osecam kao zena, da budem zasticena, da me neko mazi, pazi pa i da mi "titra" :lol: , ne stalno..bar dva tri puta godisnje..mislim da ne trazim mnogo. Za sve ove godine, ni jedan jedini put nismo nigde otisli duze od 3 dana, on godisnje odmore ne uzima, jer RADI........i sto on vise prica o poslu, meni se sve vise dize kosa na glavi, zato verovatno i imam otpor prema tome, i zvim kao u zemlji cudesa.......i prija mi da budem "domacica'', eto, bas mi prija :lol: i znam da je tesko izdrzati podstanarski zivot samo sa jednom platom (maltene neizvodljivo, ali eto, mi i to uspevamo), ali da i ja radim, on nista manje zbog toga ne bi radio, istina, imali bi vise, ali MENI NE TREBA VISE, MENI TREBA ON, a ne robot koji stalno nesto kalkulise, juri, koji je stalno odsutan, pa cak i kad je fizicki prisutan...........TREBA MI COVEK IZ SHUME!!! :lol: Ogroman, da me samo zagrli i da se scucurim uz njega, a ne da sve u zivotu obavljam "kao na traci"!!! :evil:

Eto......... jel me sada razumeeete??!! :lol:

Ako neko misli da gresim, slobodno "opletite" po meni, uvek ljudi sa strane bolje vide situaciju, nego glavni akteri, necu da se ljutim ni na kritike, svi mi drugacije razmisljamo........al ako "opletete" po meni, molim vas samo da budete nezni!!! :lol: (inace stvarno idem u shumu :lol: )

@Posejdon, mislim da je tvoj glavni problem taj tinjajuci svakodnevni stres kod kuce, jer ne mozes da se opustis........probaj da pricas sa ukucanima, reci im da ti treba samo malo vise slobode.....jer, cini mi se da je veliki problem kada neko ima toliko godina da je vec na faxu, a da ima problem "telefoniranja"!!

@ Zenja, vrlo je moguce da ima veze sa tim (ja imam latentni Hasimoto), mozda si skroz u pravu.........ne znam kakvo je stanje kod ostalih sa stitnom, mada mislim da su svi zavrsili tu proceduru testiranja........??!!

Ljubim vas sve!! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:
Minjab je SVE rekla!!! :lol: :lol: (inace mi smo povezane kosmicki :lol: ). Desile su se neke "situacije", koje ja jednostavno vise ne mogu/ili ne zelim da ispratim........ To kako ti kazes da smo "zategli a ja sam zivlja" - u prevodu znaci - "ja sam se iskljucila iz svega"!!! I zato i jesam zivnula. Sada mislim samo na sebe, vidjam drustvo koje sam totalno zapostavila za ovih godinu dana (izolovana sam bila potpuno da ne bih unela neki virus u kucu-ok opravdano je, jer bi ga to dokusurilo), isuvise sam se razocarala (ajao bas sada sve jako licno pisem ovde :oops: ), jer kad mi je stvarno bila frka (kad je bilo u jeku desavanja sve ono sa mamom), osetila sam se kao da sam potpuno sama!! :cry: I bila sam sama-sto se njega tice. A sada mi valjda izbija akumulirani bes, jako sam ljuta na njega (zbog toga), a desile su se i neke gluposti koje su bile kap na prepunoj casi, pa je sve to poteglo sve probleme od Kulina bana..........
Vise nisam sigurna sta zelim, ni da li to uopste zelim, u stvari, jako sam razocarana. Mozda je sve to i dalje posledica terapije (kazu da treba 6 meseci da prodje dok se organizam U SVAKOM SMISLU potpuno ne oporavi), ali se sada desavaju neke situacije, a vezane su za njegov posao i egzistenciju, koje u svakom slucaju garantuju njegovu ogromnu angazovanost a ja vec ludim od "sredjivanja situacija" gde sam APSOLUTNO JA tj. MI, po strani, i sada, nakon svega ovoga, sto je ok i razumljivo (bar meni) da je sve bilo podredjeno terapiji i bolesti (a godinama pre toga poslu i njegovim licnim porodicnim problemima), i sada kada sam mislila da smo konacno MI dosli na red..........opet se krece u krug....... Nisam vise iz te price. OK mi je skor "pratiti svog coveka" koji je sposoban i radan i vredan, ali izem mu misha, pa nije ceo zivot samo posao???!! :roll:

Cini mi se (uz sve navedeno) da je sada maksimalno doslo do izrazaja nase neslaganje u smislu: on je previse racionalan, a ja previse romanticna (ili ne znam ni ja kako to da nazovem, mozda "osecajna"??! :roll: ), i da jednostavno to nije TO!! :roll:

Uvek je nesto drugo bilo prece, a najgore mi je to sto, kad je meni bio potreban ON, njega nije bilo (zbog ovog ili onog razloga, nebitno....... terapija, posao, prodicni problemi........) i dosta mi je svega!! :evil:

Eto, to bi bilo "ukratko" :lol: stanje stvari. Zivnula jesam, jer sam se potpuno iskljucila iz svih tih problema i posvetila samo i iskljucivo sebi i svojim potrebama (ne radim nista "nedozvoljeno" :lol: da se razumemo...idem u grad, citam knjige, spavam kad hocu, jedem kad hocu.......i dalje mi je haos u zivotu i bioritmu, ali bar nije zbog stresa, nego zbog uzivanja!!!)
Neko moze da kaze da treba da budem srecna sto nije pekmezav, sto hoce da radi i da zaradi, sto je sposoban (sto sve stoji da jeste), ali brate mili.........ja nemam coveka pored sebe, meni treba paznja, neznost.......nadam se da me razumete!!! Da li sam razmazena? Pa jesam!! Znam da jesam, i borim se da ne budem, i mislim da sam pokazala za sve ove godine da imam dobru volju, i da ne treba ceo svet da se vrti oko mene zato sto ja postojim, ali treba i meni neko vreme da se osecam kao zena, da budem zasticena, da me neko mazi, pazi pa i da mi "titra" :lol: , ne stalno..bar dva tri puta godisnje..mislim da ne trazim mnogo. Za sve ove godine, ni jedan jedini put nismo nigde otisli duze od 3 dana, on godisnje odmore ne uzima, jer RADI........i sto on vise prica o poslu, meni se sve vise dize kosa na glavi, zato verovatno i imam otpor prema tome, i zvim kao u zemlji cudesa.......i prija mi da budem "domacica'', eto, bas mi prija :lol: i znam da je tesko izdrzati podstanarski zivot samo sa jednom platom (maltene neizvodljivo, ali eto, mi i to uspevamo), ali da i ja radim, on nista manje zbog toga ne bi radio, istina, imali bi vise, ali MENI NE TREBA VISE, MENI TREBA ON, a ne robot koji stalno nesto kalkulise, juri, koji je stalno odsutan, pa cak i kad je fizicki prisutan...........TREBA MI COVEK IZ SHUME!!! :lol: Ogroman, da me samo zagrli i da se scucurim uz njega, a ne da sve u zivotu obavljam "kao na traci"!!! :evil:

Eto......... jel me sada razumeeete??!! :lol:

Ako neko misli da gresim, slobodno "opletite" po meni, uvek ljudi sa strane bolje vide situaciju, nego glavni akteri, necu da se ljutim ni na kritike, svi mi drugacije razmisljamo........al ako "opletete" po meni, molim vas samo da budete nezni!!! :lol: (inace stvarno idem u shumu :lol: )

@Posejdon, mislim da je tvoj glavni problem taj tinjajuci svakodnevni stres kod kuce, jer ne mozes da se opustis........probaj da pricas sa ukucanima, reci im da ti treba samo malo vise slobode.....jer, cini mi se da je veliki problem kada neko ima toliko godina da je vec na faxu, a da ima problem "telefoniranja"!!

@ Zenja, vrlo je moguce da ima veze sa tim (ja imam latentni Hasimoto), mozda si skroz u pravu.........ne znam kakvo je stanje kod ostalih sa stitnom, mada mislim da su svi zavrsili tu proceduru testiranja........??!!

Ljubim vas sve!! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Uh sad se vratih ovde (pre nego sto legnem da spavam :lol: )........sta ja sve ispisaaaaah........... :o

Ovo je vise za psihologiju (ili psihijatriju :lol: ) nego za podforum Kardiologija!! :lol:

Ali bice bolje...........ma mora da bude!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Majjo, ja ne mislim da gresis, (ali ja ti bas nisam neki parametar,jer sam romantik kao i ti :lol: ).Meni isto nije bitno materijalno,kad mi ON nije tu, ali verovatno da nemamo da jedemo drugacije bih gledala.
Mada bilo je i kriza i mnogo mi znaci vise ono sto ti kazes ,zagrljaj i u svemu smo zajedno, samo da smo ,,kao jedno,, (ja jedino tako mogu da funkcionisem).
To je nasproblem ,neopisivi romantici u grubom i nenormalnom vremenu rodjeni i odrasli.

Cinjenica je da te posle svega sto STE ptoziveli zajedno (sa tvojim odricanjem) ,pogodilo jer kad si ocekivala njegovu podrsku ,pomoc ili sta vec ,ocigledno to nisi dobila u meri u kojoj ti mislis da je todovoljno,ali isto tako mislim da treba da sednes i sve mu to lepo i iskreno kazes.Pa cak i to da zelis NJEGA ,ja sam mom pozelela za neki praznik (uz poklon) da mida bih volela da me iznenadi jednim slobodnim danom u sred nedelje i da ga posvetimo samo sebi....moras Majjo,malo umotano :oops: ,nisam za uvlacenje :evil: ,ulizivanje i ostale ljigavstine :x ,ali jesam za malo iskrenog zenskog umiljavanja........I ispunila mi se zelja bas kad sam mislila da je posao definitivno bitniji od mene :lol:
Sedi i probaj otvoreno-mada imam osecaj da ste vec pricali ,ali..........
Veruj mi gledajuci moje slobodne drugarice, ne mogu naci normalnog ,ali definitivno,nisu kritterijumi visoki.Jednostavno ,znas ga sa njim si zivela, ako mogu da se ispreve te ''sitnice'' koje zivot znace( putovanje pa makar za vikend,ispunjenje sitnicama) mozete Vi dalje,sigurna sam :lol:

A tacno znam o cemu pricas ,bila sam u situaciji kad asam bila ''druga'' posao ,pa ja........ :lol: Hvala Bogu vec godinama sam pretekla ''suparnicu'' ili je ljubav baaaaaaas pocela da nam cveta ( izgleda da je razgovor danima i nocima imao efekta i stvarno se volimo i nedostajemo jedno drugom vise sada nego pre 8 godina) :lol:

Ne branim ga ,tebe 100% podravam jer ti nije lako,kad nemas onog ko ti treba u vreme kad ti je najpotrebniji ,ali ako se potrudite ,ako vredi ......ima sansse sigurno :lol: (ala sam se razfilozofirla- sad ce kisa :wink: )
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Minjab, ako je neko pricao-ja sam pricala. Ja zaista ne spadam u osobe koje misle da svi okolo treba da citaju moje misli, nego cim primetim da me neko "ne registruje" ja kazem sta zelim. Jasno i glasno. Da koristim "zensko oruzje" za dobijanje najosnovnije paznje- e jedino to nema sanse da radim NIKADA!! :evil: (mada znam da nisi na to mislila, ali eto, da kazem i to :lol: ). KOd mene nije nista u uvijenoj formi, jer ne zelim da se zanosim da bilo ko treba da gleda u pasulj sta je meni u glavi, nego kao i za sve (secas se kad smo ranije pisali ovde o "stidu" da li nekome trazimo nesto/pomoc kada nam je potrebna), tako i u vezi-kod mene je sve otvoreno.
Pa cak i kad treba da kazem nesto sto bi mozda trebalo da se podrazumeva, ja i to kazem........ Ovde se ne radi o mojoj "suparnici" tj. suparniku-poslu, ovde ima puno stvari koje su uvek prece od nas samih. Cetiri godine ga preklinjem da odemo negde-nema sanse, on gospodin ne moze da uzme odmor, jer ce "sve propasti bez njega"!! :evil:

E sada, kad sam se ja maksimalno iskljucila i kada u stvari vise nisam ni sigurna da li to zelim, on sada dolazi sa tom idejom, a meni nije ni docega, a najmanje do toga da negde idemo zajedno (a da pri tom nemam net :lol: ). Odlepila sam skroz, ali nadam se da ce i to proci! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Eh Majjo znaš šta mi je najžalije, što sve priče teku istim tokom..........ona hoće na početku ,objašnjava razgovara,pa i moli..........on, ne vidi čemu to pa ko da će bez ''romantike''(time podrazumevam malo izdvojenog vremena za par koji će ga ''pobiberiti emocijama),nije sve ''španska serija'' itd.itd..................Iiiiiiiiiiii onda kad se ne zna ni ko pije nui ko plaća ,obrće se situacije ali tu više onom prvom nije ni do čega. :cry:

To je već ko zna koja priča u mom okruženju,(oni jači koji žele da se bore ili možda smatraju da vredi boriti se zarad nečeg) ti su opstali.
Ali je jedno definitivno,treba pokušati krize prevazići što bezbolnije (ako je to moguće).
Namerno sam podvukla ovo kriza ,jer sam ubeđena da je kod vas dvoje baš to.Činjenica je da ne znam šta se sve ispodogađalo,ali i još jedna činjenica postoji da ste zajedno žrtvovali četiri godine koje ste pregurali i uspeli.

I još nešto ,iz mog primera.....Ja kad god se zakačim sa MB uvek se setim onda kad se onesvestio ,sećaš se već, tada sam osetila šta znači kad bi ga izgubila(puj,puj,puj :lol: ) i kad god krenemo žučnije(što je kod mene često 8) ) opmislim na taj osećaj ........................i retko kad se svađa zahukta i ode u nedogled (ima kad ne vredi da mislim ni o čemu jer bih pukla ako ne kažem šta mi je na repertoaru ,ali to je sada posle ''pada njegovog'' retkost)
Mislim da znaš šta hoću da ti kažem ,jer se razumemo suviše dobro,znaš i sama :lol: :lol: :lol:
Odgovori