dakone,konacno si se javio...jel si video koliko si nam nedostajao i koliko smo te mi zene trazile...?
kako si ti?sta ima novo?
jelenans,naravno da se slazem sa tobom da u zivotu postoji milijon stvari zbog kojih treba ziveti i zbog kojih je zivot veoma lep...ja sam mislila da ne treba sebe ili svoje najblize lisavati takvog iskustva kao sto je dete zbog nasih "filmova" i fikcija.drugo je ako stvarno neko zdravstveno ne moze da ima decu,ali zbog nase panike da nemamo decu...e,to je druga stvar.trebamo da skupimo snagu u nama(koja sigurno postoji) i da damo sve od sebe da istrajemo do kraja.pa,i zivot je borba,zar ne?
ovo je moje misljenje,ali samo za one koji zele decu,a nikako radjati decu "na silu".jer,verujte mi,trudnoca i porodjaj su laksi deo odgajanja jednog deteta...DR.IVICA,a i ostali koji imaju decu ce se sloziti sa mnom...
i,jos nesto:kada jednom dobijes dete,vise nikada nisi maksimalno bezbrizan jer uvek imas o kome da vodis racuna!ali,to ti i veoma daje snagu da guras dalje..
naravno,ne trebas da razmisljas o toj kukavici od tvog bivseg,jer ako ste raskinuli zbog tvog trenutnog teskog razdoblja u zivotu,onda te stvarno i nije bio vredan!pa,sa njim i nisi trebala da planiras porodicu kada je kod prve prepreke "pao na ispitu"!
nacices ti onog,sto kazu,pravog,pa nista nece da mu padne tesko da trpi za voljenu zenu!
ja sam bre mesec dana posle porodjaja bila kao Luda Nasta,nikome nisam davala dete na duze od dva minuta i svi su nosili pelenu preko ramena da mi ne bi isprljali dete kada ga nose i moj muz je sve to stojicki izdrzao!jesam mu se kasnije izvinjavala,kada sam shvatila da nemam samo ja dete i da se nisam ja jedina na ovom svetu poradjala...

...pravo zensko...
tako...veliki pozdrav tebi i dakonu i majji...
a,ti minja?gde si zeno?jel si jos u velikom spremanju?
caos!