anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Obavezno Danka, javi se, čekamo i pozdrav. :wink:

Ostali čitam vas al čekam da Majja donese neke novosti ,ali ništa o ''pećinskom''............ :lol: ............
Čujemo se :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao,drustvo...
ja sam ovih dana u velikoj "zurbi" jer imam predavanja,a i ispite,pa ne stizem da vam pisem..kod mene je sve ok,idem normalno(po vrucini) kolima na fax i ne smeta mi...videcemo kako ce biti na ispitima,ali nemam nikakvu tremu i ne panicim...za sada..
kako je kod vas?
minja,jel prosao nalet aritmija?
majjo,kako si ti?kako ti je mama?
ostali,VELIKI POZDRAV! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Tu sam ja, jos nisam krenula............ :lol: :lol:

Za sada samo pevam: POCI CU U SHUMEEEEE!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

............DA JE OPET TRAŽIIIIIIM,UZ TIŠINU RIJEKE DA JE MIRNO SANJAM,I DOK MJESEC SIJAAAAAAAAAAAAA...............(moj omiljeni lik,Čola......baš je frajer-e to je pećinski za mene) :lol:

Čitam vas ja večeras, nadrljala sam danas dok sam ribala prozore od aritmija, morala sam da prekinem,jre sam ubledela koliko mi je loše bilo........kad eto ga MB i stiže tačno na vreme za pomoć ..........i dovršismo generalku,ne sve ,imam ja sutra još malo ,ali bi gusto.........izem ti proklete aritmije :lol:

Pozdrav svima
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

e,minja,eto tebi opravdanja da ti muz sredjuje kucu... :wink:

Cola i nije moj tip pecinskog coveka,jer ja volim one "gabaritnije"... :wink: ja muskarca racunam za istog samo ako ima od 100kg pa na vise... :o mozda zato sto sam visoka ili sta vec,ali volim rmpalije i da on bude jaci od mene...mislim fizicki... :wink:

ljudi,ja polozila ispit i dobila jednu osmicu!veoma bitno je i to da sam isla sama kolima,po ogromnoj vrucini,tamo bila dva sata i po jos vecoj vrucini putovala nazad za Trstenik...nista nije bilo od panike!bas sam srecna i ponosna! :D

majjo,pusti pecinskog,nego kako si ti?kako mama?

ama,dakone,sta je sa tobom?gde si covece?

danka,jasna...?

odoh da zasluzeno uzivam!

caos! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

E Minja, Minja........tako se ti vadis,a??!!! :lol: Salim se, naravno!! :wink:

Tarci svaka cast za ispit!! :D

Pecinskog jos nisam pronasla, tako da ne mogu ni da ga pustim :lol: .

Kako sam ja? Nikako.

Kako je mama? Nekako!

Ali bice bolje!! Nemam inspiraciju za pisanje, ali vas zato citam!! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

majjo,a sto si ti nikako?fizicki ili psihicki...ili fizicki na psihickoj bazi? :-?

danas mi je drugarica iz skole rekla da je isla kod nekog doktora(inace maltene odjednom su joj pre dve godine umrli i mama i tata,a moje je godiste,i od tada ima napade panike i ukuci i van nje itd..) i on joj je pre dva meseca ukljucio neku terapiju ksalolom i VALJDA lekom koji se zove seroxat(ili nesto slicno).Uglavnom,ona mi kaze da se oseca SUPER i da joj je jedino prve nedeklje terapije bilo tesko(znojila se,nije mogla da spava),a posle dve nedelje joj je svanulo!kaze da vise ni jednom od tada nije imala gusenje(to je njena najveca boljka od panike) i dajoj je doktor polako smanjio dozu koju pije.e,sada...rekao joj je i to da ne zna zasto je cekala toliko dugo kada se u danasnje vreme panika leci maltene za mesec,dva(nestaju simptomi).
ne znam da li vas je ovo interesovalo,ali cisto da znate da stanje(kakvo god da je) nije tragicno!
ja sam tu devojku vidjala ove dve godine i izgledala je bas gadno kada dodje na fax ili jos gore kada je ispit!ma,kakvi ja sam "mala beba" bila tada,kakva je ona bila...sada je stvarno devojka i smirena i sredjena i kako kaze mnogo je srecnija i zadovoljnija i sobom i svojim zivotom!

tako,drustvo,opet ja dugacke poruke,ali zelela sam i vama da docaram kako je i od nekih tezih situacija od nasih resenje ipak moguce!

majjo,glavu gore!!! :D

majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

tarcika napisao:majjo,a sto si ti nikako?fizicki ili psihicki...ili fizicki na psihickoj bazi? :-?

:lol: :lol: :lol:

Ma ne, klasican PMS!! :evil:

Al prolazi lagano!! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

caos!
DR.IVICE,imam jedno pitanje.naime,danas sam bila sa cerkom u setnji a vreme je bio veoommmaa sparno.juce je padala ogromna kisa a danas poluoblacno i toplo.dok smo setale pocela sam da se osecam lose.ipak sam nastavila sa setnjom jer sam mislila da je opet sve iz glave.kada sam dosla kuci doruckovala sam,osvezila se i bilo mi je bolje.e sada mene interesuje jel je to neki napad panike ili mi stvarno telu nije prijalo takvo vreme,ili mi je takvo vreme "potspesilo" napad panike?moram da naglasim da nisam imala napad panike(klasican) da mislim da ce nesto da mi se desi ili da jurim kuci ili sta vec.samo mi je bilo lose kao da mi je pao secer(mada i kada je na nervnoj bazi,kod mene su simptomi istii kao da mi je pao secer :o )posle svega toga sam danas i cistila po kuci i bila ponovo napolju(ali posle kise) i sve je u naboljem redu..

malo sam iznervirala samu sebe,ako je na nervnoj bazi,jer nemam paniku za ispit(koja je ranije tu bila najveca),putujem po vrucini i sve je ok...

hvala unapred na jos jednoj "saslusanoj" prici...

majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Tarci, vazno je da je proslo!! :wink:

Pa mora nekada i nama STVARNO da bude lose!! :lol:

Mene toliko boli glava sada nakon kise, da ne znam kako mi uopste stoji na ramenima. Mislim da ce mi vrat i potiljak eksplodirati od bola......... :cry:

A ceo dan sam ok, cak i kad se natmurilo......ali saaadaaa.... :o
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Tarcika, nije to napad panike, verovatno jeste prava telesna reakcija na neki disbalans (elektorlita, vode, pritiska, kojecega...) - a cak i da jete psihosomatska reakcija - nije bitno, jer ste uspeli da reakciju iskontrolisete, "ukrotite".

Pozdrav svima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

majjo,DR.IVICE,hvala vam puno...

DR.IVICE,a sta je najbolje tada kada postoji taj disbalans da se uzme?ja sam dans popila cedevitu sa rasmucenim secerom i posle toga pojela kiflu.jel trebam da pijem vise mineralne vode?jos ranije mi je doktor rekao da,posto sam visoka i imam nizak pritisak,moram stalno da pijuckam vodu ili neku drugu tecnost,jer mi je telu potrebno dosta tecnosti da ne bi dehidriralo...

ja,kada mi kao ili stvarno padne secer,popijem cedevitu sa secerom i posle dva,tri minuta prestane mi i slabost i podrhtavanje ruku i tahikardija.jel ovo dobro resenje?inace ranije kada sam merila secer bio je ok,koliko se secam 4,8..

a ako je iz glave,mene vise takve stvari uopste ne plase,kao ranije sto je bilo,ALI sam primetila da samu sebe nerviram STO MI SE TO UOPSTE I DESI!znam sta je i UOPSTE ne panicim,"ugusim" tu nelagodu u sebi i nastavljam normalno.sada sam u fazi kada zelim da mi se to vise i ne desava...ZNAM da zvuci razmazeno i da delujem "nezahvalno" sto mi je sada mnogo bolje,ali hocu da sebe dovedem u skroz ok stanje...ako moze... :lol:
sada sam na pocetku ovog roka uhvatila uslov i za trecu godinu i vec sam pocela da razmisljam da je kraj skole blizu i da zelim da pocnem da radim.necu da mi sutradan na poslu pada secer i da nosim cokolade na posao! :lol: mada ako bude trebalo moracu i to jer stvarno zelim da pocnem da privredjujem! :D

a,da...pocela sam i da razmisljam da mi je cerkica velika a i primecujem da joj fali bata ili seka..mnogo volim decu,ali ne znam da li sam spremna na trudnocu(citaj i porodjaj),a da znam da ne smem da popijem lek ako bas zagusti!DR.IVICE,jel radjaju panicarke decu?!? :o :lol: :wink:
to je vec novo otvoreno pitanje... :wink:

hvala puno jos jednom... :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

DR.IVICE,a sta je najbolje tada kada postoji taj disbalans da se uzme?ja sam dans popila cedevitu sa rasmucenim secerom i posle toga pojela kiflu.jel trebam da pijem vise mineralne vode?jos ranije mi je doktor rekao da,posto sam visoka i imam nizak pritisak,moram stalno da pijuckam vodu ili neku drugu tecnost,jer mi je telu potrebno dosta tecnosti da ne bi dehidriralo...

ja,kada mi kao ili stvarno padne secer,popijem cedevitu sa secerom i posle dva,tri minuta prestane mi i slabost i podrhtavanje ruku i tahikardija.jel ovo dobro resenje?inace ranije kada sam merila secer bio je ok,koliko se secam 4,8..

a ako je iz glave,mene vise takve stvari uopste ne plase,kao ranije sto je bilo,ALI sam primetila da samu sebe nerviram STO MI SE TO UOPSTE I DESI!znam sta je i UOPSTE ne panicim,"ugusim" tu nelagodu u sebi i nastavljam normalno.sada sam u fazi kada zelim da mi se to vise i ne desava...ZNAM da zvuci razmazeno i da delujem "nezahvalno" sto mi je sada mnogo bolje,ali hocu da sebe dovedem u skroz ok stanje...ako moze... :lol:
sada sam na pocetku ovog roka uhvatila uslov i za trecu godinu i vec sam pocela da razmisljam da je kraj skole blizu i da zelim da pocnem da radim.necu da mi sutradan na poslu pada secer i da nosim cokolade na posao! :lol: mada ako bude trebalo moracu i to jer stvarno zelim da pocnem da privredjujem! :D

a,da...pocela sam i da razmisljam da mi je cerkica velika a i primecujem da joj fali bata ili seka..mnogo volim decu,ali ne znam da li sam spremna na trudnocu(citaj i porodjaj),a da znam da ne smem da popijem lek ako bas zagusti!DR.IVICE,jel radjaju panicarke decu?!? :o :lol: :wink:

tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

STA BI,BRE,OVO? :x SORRY.... :oops:
Odgovori