majjo,DR.IVICE,hvala vam puno...
DR.IVICE,a sta je najbolje tada kada postoji taj disbalans da se uzme?ja sam dans popila cedevitu sa rasmucenim secerom i posle toga pojela kiflu.jel trebam da pijem vise mineralne vode?jos ranije mi je doktor rekao da,posto sam visoka i imam nizak pritisak,moram stalno da pijuckam vodu ili neku drugu tecnost,jer mi je telu potrebno dosta tecnosti da ne bi dehidriralo...
ja,kada mi kao ili stvarno padne secer,popijem cedevitu sa secerom i posle dva,tri minuta prestane mi i slabost i podrhtavanje ruku i tahikardija.jel ovo dobro resenje?inace ranije kada sam merila secer bio je ok,koliko se secam 4,8..
a ako je iz glave,mene vise takve stvari uopste ne plase,kao ranije sto je bilo,ALI sam primetila da samu sebe nerviram STO MI SE TO UOPSTE I DESI!znam sta je i UOPSTE ne panicim,"ugusim" tu nelagodu u sebi i nastavljam normalno.sada sam u fazi kada zelim da mi se to vise i ne desava...ZNAM da zvuci razmazeno i da delujem "nezahvalno" sto mi je sada mnogo bolje,ali hocu da sebe dovedem u skroz ok stanje...ako moze...
sada sam na pocetku ovog roka uhvatila uslov i za trecu godinu i vec sam pocela da razmisljam da je kraj skole blizu i da zelim da pocnem da radim.necu da mi sutradan na poslu pada secer i da nosim cokolade na posao!

mada ako bude trebalo moracu i to jer stvarno zelim da pocnem da privredjujem!
a,da...pocela sam i da razmisljam da mi je cerkica velika a i primecujem da joj fali bata ili seka..mnogo volim decu,ali ne znam da li sam spremna na trudnocu(citaj i porodjaj),a da znam da ne smem da popijem lek ako bas zagusti!DR.IVICE,jel radjaju panicarke decu?!?
to je vec novo otvoreno pitanje...
caos!
hvala puno jos jednom...