anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

minjab napisao: Jasna jel bese Novi Sad .....meni jedan od omiljenih gradova.........i nekada davno bese ..........u Novom Sadu .......cesto se tamo dolazilo .......mozda smo se i videle.......pa devojacke ljubavi iz N.S........eh kakva su to vremena bila....... :lol: :lol: :lol:

E ti vec stvarno pocinjes da me plasis........... :lol: :lol: :lol: Mozda imamo i nekog zajednickog bivseg iz NS :lol: . Misliiiim stvaaarnooo......pocevsi od diskoteka, preko kesa u Tempu :lol: , sada jos i devojacke ljubavi iz NS....... :lol: .......... Jos ako datiraju iz perioda pocetka devedesetih........pa jos ako si "visila" na Spensu, u Paradizu......... :lol: :lol: :lol: Definitivno smo iste!!!! :lol:

A sto se tice Klunija....on me vec posmatra svakodnevno sa mob :lol: kao da sam tinejdzerka!! :lol:

I ne boj se za aritmije, jer ako uhvati tebe, sigurno ce i mene :lol: , da se malo solidarisem a i panicar sam, pa cemo onda zajedno da se tresemo!! :wink:

@ Danka, drago mi je da si se lepo provela i da si uzivala, da je sa pritiskom sve ok, i jedva cekam da nam ispises ovde malo detaljnije o svemu!!

@ Jelena, na zalost tako je i kod mene........ I meni je 5 godina gornja granica :lol: , i mislim da se nikada necu skrasiti :lol: :lol: , izgleda da moja emocionalna nezrelost sa istekom tog roka dolazi do izrazaja najvise :lol: , a ja stvarno ne znam kako se to "uci" ili stice, ili.......... :roll: :roll:

Ma vazno je da je lepo dok traje!!! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao,drustvo!

gde odosmo sa sumskim covekom...zagazismo u svaleracije i to debelo... :lol:
majjo,a zar ti nisi udata(citaj:srecno)?ja sam od onih ljudi koji veruju u ljubav do smrti,bar dok se ne desi raskid(ili,ne daj,Boze razvod) :lol:
znam ja da ti volis tvog dragog,cim si sve ovo izdrzala oko njega u proslom periodu,nego si samo malo trenutno ljuta ili besna...znam tacno kako je.ja,kada sam nervozna,kazem mom muzu i sto mislim i sto ne mislim i tek tada pomenem nesto sto me je Boga pitaj kada povredilo sa njegove strane... :-? ali,to su sve sam ofaze..ja se posle kajem,pa se sve umiljavam...pravo zensko,sta cu... :roll:

jelenans,ti nemoj da kreces u vezu sa sigurnoscu da to mora da bude ono pravo.zabavljanje i jeste to,zato sto dvoje treba da se zabavlja i da im bude lepo.muskarci su malo cudni po tom pitanju(cast nasim izuzecima sa neta :wink: )-cim osete da MORA da bude ozbiljno,oni zbrisu.lepo se upoznaj,druzi se,zabavljaj se,pa gde te put odnese.ako je to TAJ,sigurno ce i da bude ozbiljno.samo nemoj da sebe preopterecujes da li jeste ili nije..a sto se tice "savrsenog" bivseg-pa svi smo imali "savrsene" bivse i izgubili ih(svojom ili njihovom krivicom),ali to ne znaci da neces vise da naidjes na srodnu dusu,zar ne?a,da li je i bio savrsen,i to je pitanje,jer smo svi skloni da u ljubavi idealizujemo,jel tako?u pavoj,ozbiljnoj vezi i sama znas da moras da pristanes na kompromise raznih vrsta,a u braku...?to necu ni da ti spominjem,jer ti zelim da se srecno udas i da nam obavezno javis! :wink:

minja,vidim da si ti "tu i tamo",a?nemoj da mislis da meni uopste ne preskace...ali,opet ponavljam,da ignorises preskoke.preskace kao i svaki put i sta te briga!pomisli da neces zbog svakog preskoka da dramis i da se sakrivas u misiju rupu,nego se nakaslji(kao ja :lol: ) i guraj dalje!pa ne planiras valjda,ako nam tako bude godinama,da prekunjas najlepse godie svog zivota,zar ne?i,jos nesto:IDI NA LETOVANJE,OBAVEZNO!ne pekmezi se i uzivaj sa svojim muzem,ludo! :o :lol: :wink:

jel sam bila mnogo stroga,a? :roll:

molim te,sve ovo shvati kao savet(dobronamerni)osobe kojoj isto preskace srce :lol: i koja ti zeli da pored te muke ipak uzivas u zivotu!!!!!! :wink:

jos sam jednu stvar primetila kod sebe:neko me zove u goste-ja odmah idem!bez razmisljanja!treba da se ide po vrucini u kupovinu,svima kao smeta sunce i zapara a ja idem bez problema!putujem normalno.hvatam sebe da vise ne mislim o tome kada trebamnegde da idem..i to me raduje..e sada ce ispiti(opet :-? ),pa cemo da vidimo kako cu tu(opet) da se pokazem!

ajde ljudi,opet ja ne mogu kratko...cujemo se! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ej, Tarci ,pa naravno da shvatam dobronamerno,pa i ja bih nekog ovako drmnula da se osvesti, ali............od pre mesec dana, em ja kuburim sa ovim čudima od aritmija, em je u mojoj blizini umrlo toliko poznatih .......i to iz čista mira kad pitam šta je bilo ,srce,........pa htela ne htela sva se isprepadam,i onda me taj film drži ,drži .....taman dok ja ne zaboravim ,kad opet poziv ,jao znaš ko je umro ....... :evil: :x :o , e i to sve da kažem relativno mladi ljudi............a mene ovih dana tako nerviraju aritmije,ali se držim ,ne kukam sem Vama ovde :oops: , ali baš nešto nemam želju za družanjam,iskreno :oops:

Majjo,

Šta da ti kažem ,Paradiso..............pa naravno, :lol:............jedno od omiljenih bilo baš u to vreme,tih devedesetih....kakve bre aritmije ,ako ne kolima samo šišam starim Novosadskim putem ,naravno autobusom..........ma joj da mi je malo onog zdravlja i snage ,šta sam sve mogla,opet ko moja baba :lol:

Ajd pa se čujemo.......
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

minjab napisao:
Majjo,

Šta da ti kažem ,Paradiso..............pa naravno, :lol:............jedno od omiljenih bilo baš u to vreme,tih devedesetih....kakve bre aritmije ,ako ne kolima samo šišam starim Novosadskim putem ,naravno autobusom..........ma joj da mi je malo onog zdravlja i snage ,šta sam sve mogla,opet ko moja baba :lol:

Ajd pa se čujemo.......

:lol: :lol: :lol:

Kod mene je bilo autobusom ili VOZOM!! :lol: :lol:

Svaki vikend, bez preskakanja!! :lol:

@ Ma idi bre Tarci, baci ti sad mene u svaleraciju :lol: a ja samo mastam!! :wink:

Ovo sto ti pises je ispravno i identicno i kod mene, ali ne MEREM vise da se bavim teskim temama, te odlucih malo da stavim mozak na ispasu!!

I tako dodjoh do sumskog co'eka, ali samo u smislu da je zdrav, i jak, i sposoban, i nenemrsten, da se zdravo hrani, udise svez vazduh........sve ono sto nisam ja, a sto mi jako treba!! :wink:

Toliko o svaleraciji!! :lol: :lol: :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

minja,znam o cemu pricas...meni tata ovih dana dolazi sa posla sve sa crnom hronikom.te mi deda iz sela pao u nesvest i jedva ga povratili,a nece kod lekara,te tatin kolega na poslu se odjednom mnogo preznojio i bolelo ga mnogo u grudima,a zdrav covek i tako svi da kazem zdravi ljudi ovih dana hodaju kao bolesni.. :-?
isto ako sam jedno vreme bila mnogo opterecena kada neko meni poznat umre.ne neko blizak vec samo poznat.i ja sam tako patila,mozgovala za svakim covekom koji ode.kada mi je prosle jeseni umrla komsinica,muz mi je prokomentarisao da se ponasam kao budala.svaki cas gledam u njen prozor,secam se kako mi je kupala cerku 40 dana kada sam dosla iz porodilista i td.PRAVI MAZOHIZAM,majke mi!
e,sada ja i kada cujem da se nekom nesto desilo,ja samo sebe podsetim da su ljudi u mom okruzenju umirali i ranijih godina(mislim na one godine dok me nije ovo dokacilo) i da ja stvarno nisam tome pridala znacaj(znam da zvuci sebicno,ali mislim da sam tada normalno reagovala).jednostavno,cujem-umro covek,ali ja se ne produbljujem sa raznim pitanjima:kako je njegovima?da li se on mucio? i td.
samo smo mi sada osetljiviji i svuda "trazimo" da nadjemo svoj slucaj,i tako se plasimo iznova..
nadam se da nisam haoticno pisala,jer zurim da ne probudim cerku kuckanjem...da,da...komp je u nasoj spavacoj sobi...nedam ga ni u jednu drugu... :o :lol:

caos! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

a,da,majjo,zaboravih tebi da kazem da znam ja da ti samo mastas a i sigurna sam da je tvoj dragi mnogo zgodniji(uredniji i nezniji) od nekog tamo livadnjaka ili pecinara,kako god... :lol: moram malo da se dodvorim i tvom dragom pod kozu posle onih podstrekavanja na svaleraciju sa mister sumskim... :lol:

samo ti mastaj s nama i ne brini-posledica po brak NEMA! :wink:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

tarcika napisao:a,da,majjo,zaboravih tebi da kazem da znam ja da ti samo mastas a i sigurna sam da je tvoj dragi mnogo zgodniji(uredniji i nezniji) od nekog tamo livadnjaka ili pecinara,kako god... :lol: moram malo da se dodvorim i tvom dragom pod kozu posle onih podstrekavanja na svaleraciju sa mister sumskim... :lol:

samo ti mastaj s nama i ne brini-posledica po brak NEMA! :wink:

Ma nemoj ti da brines za njega i da se dodvoaravas!! :lol: :lol:

On ovde ni pod pretnjom puskom ne bi zavirio!!! A nije da mu ne dam!! :lol:

Pa sta mislis, zasto ja ovako slobodno laprdam??!! :lol:

Da je drugacije, ne bih ja ni ovo podelila sa Vama, nego pih pisala o sumi i Dunavu, i ............ :lol: :lol: :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Sram vas bilo, zene jedne, tako znaci, konacno smo stigli dovde :D :D :D

Ako, ako, nista ne fali, samo zaista, nemojte da ovo vidi neki ljubomorni muz, "bice belaja" :lol:

Pozdrav i sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

dr ivica napisao:Sram vas bilo, zene jedne, tako znaci, konacno smo stigli dovde :D :D :D

Ako, ako, nista ne fali, samo zaista, nemojte da ovo vidi neki ljubomorni muz, "bice belaja" :lol:

Pozdrav i sve najbolje!

Da, da........ZENE JEDNE!!! :lol: :lol: :lol:

Ne moze covek, pardon, ZENA :lol: , ni da masta a da ne proradi pokvarena masta i prljave strasti!! :lol:

Ja htedoh malo zdravo da zivim, a ispadoh preljubnica!! Jos i druge zene nagovaram!! Auuuuuuuuu :o

PIH!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Dr Ivice, jel bilo posla na putu??!! :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Nisam iz NS, mada i mene vezu divne uspomene na taj grad - eh ti lepi studentski dani :D :D

Iz Apatina sam, jedan divan gradic, koji postaje sve lepsi jer se puno radi na njemu - sad sebe podsecam na Tarciku (he, he) :lol: :lol:

A zivim na samoj obali Dunava i sad posle ovih majjinih ideja, sve cesce bacam pogled na tu sumu. Jeste da je taj deo pust i nenaseljen, ali kad bi se malo bolje potrazilo... :roll: :roll: :roll:

Ja sam u tim godinam kad se o ljubavi razmislja na neki drugi nacin, ali posto sam stalno sama... :-? :-? :-?

Ma jos ce nako pomisliti da pricam ozbiljno :wink: :wink: :wink:

Uglavnom, uzivam u vasim pisanjima, i jedva cekam da se dokopam kompa, da makar procitam sta se desava.

Pozzdravi svima :P :P :P
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

jasna,pa,mi Nebeogradjani moramo da hvalimo svoje gradove,znas ono "kiselo grozdje":ma,kakav Beograd;smog,guzve,dva sata do posla,niko nikoga ne zna,niti hoce da ti pomogne neko itd..bar je takva prica mojih sugradjana koji kao ne vole veliki grad.
salim se naravno,jer ja mislim da i mali grad ima svojih prednosti,a najveca od njih je odgajanje dece:mozes slobodno da ih pustis,pa cak i da se,ne daj Boze,izgube,svi se znaju,tako da ni to nije problem... :wink:
DR.IVICE,moj muz je "toliko ljubomoran" da kada bih njemu predlozila da ja malo svrljnem,on bi samo rekao:"ako ti mislis da ce da ti bude bolje ALI pod uslovom da budes stalno nasmejana kada si sa mnom,onda idi slobodno!" :o :lol:

dobro,jesam malo hiperbolisala,ali razumeli ste me..ja nemam tih problema...

ma,ljudi,gde je nama dakon?!dal se nije "uplasio" ovih nasih zenskih caskanja o svaleraciji,pa se zabrinuo za sebe..? :wink:
dakone,javi se da znamo da si dobro!

caos! :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav svima.

U Vrbasu je bilo lepo, nasi "americki fudbaleri" se nisu bas puno ispovredjivali, mada je bilo posla.

Dakone, javite se, zene Vas zovu :D

Eeeeehhh, da nisam ozenjen, pa da se i ja okoristim ovakvim "slobodoumljem" koje je zavladalo danas :D :D :D

Svima sve najbolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Eeee sad ja da se umešam, mi žene, možemo samo da maštamo,i to ovako u društvu,o drvosečama i pećinarima ( al ako liče na Klunija :lol: ), a vi dečaci :lol: , .....ne maštate,vi ćutite i radite, :lol: :lol: (čast izuzecima)

Što se tiče ljubomornog muža, ja ko Tarci, ''ako ima bolje, zovi i mene'' onda ja kažem, ma kad se sredim videćeš ti, e onda ide '' pa ne važi se tako, nego kad ti nije dobro''........i toliko o ljubomori,maada i ja toliko poverenja imam, možda ne valja ,ali ,obzirom koliko radi,teško da bi mogo da postigne :lol:

Ajte ljudi evo ga s posla bežim da ne pročita ove gluposti
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Nisam jos u shumi..........samo vas posmatram!! :lol: :lol: :lol:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Tarcika, pa sta ako je zena udata (i to srecno) - to ne znaci da je izgubila radoznalost za ostale muskarce. ;) pssst, da me ne cuje moja snaznija polovina (mada i oni vole da kibicuju) ;)
--------
Ja kuburim i dalje sa zdravtsvenim problemima moje odrasle dece! Uh, uh, uh!!!

I posto nista konkretno ne mogu da uradim, lepo sam im napisala da sada (posto se oni lece), mi moramo jos vise da pazimo na svoje zdravlje da bismo im mogli pomoci (ako bude prilike jer nas dele kilometarske daljine), te odosmo na 2 nedelje u banju (a ona prosla nedelja u banji Vrdnik je bila super, sem sto sam imala grizu savesti sto se mi provodimo a oni tamo pate.... ali nista ne bih postigla da sam ostala da sedim u kuci i sekiram se)...

.... deca odrastu, odu, imaju svoj zivot, a mi roditelji imamo prava da sebi pruzamo zadovoljstvo, tj da zivimo zivot normalno....
.... uglavnom, ovih dana mnogo mi je prijalo jedno skromno obnavljanje garderobe, uzivala sam u tome.

Nedostajecete mi svi vi!
Cim se vratim, citam vas i javljam vam se!
Veliki pozdrav vam saljem!
danka
Odgovori