cao,drustvo!
gde odosmo sa sumskim covekom...zagazismo u svaleracije i to debelo...
majjo,a zar ti nisi udata(citaj:srecno)?ja sam od onih ljudi koji veruju u ljubav do smrti,bar dok se ne desi raskid(ili,ne daj,Boze razvod)
znam ja da ti volis tvog dragog,cim si sve ovo izdrzala oko njega u proslom periodu,nego si samo malo trenutno ljuta ili besna...znam tacno kako je.ja,kada sam nervozna,kazem mom muzu i sto mislim i sto ne mislim i tek tada pomenem nesto sto me je Boga pitaj kada povredilo sa njegove strane...

ali,to su sve sam ofaze..ja se posle kajem,pa se sve umiljavam...pravo zensko,sta cu...
jelenans,ti nemoj da kreces u vezu sa sigurnoscu da to mora da bude ono pravo.zabavljanje i jeste to,zato sto dvoje treba da se zabavlja i da im bude lepo.muskarci su malo cudni po tom pitanju(cast nasim izuzecima sa neta

)-cim osete da MORA da bude ozbiljno,oni zbrisu.lepo se upoznaj,druzi se,zabavljaj se,pa gde te put odnese.ako je to TAJ,sigurno ce i da bude ozbiljno.samo nemoj da sebe preopterecujes da li jeste ili nije..a sto se tice "savrsenog" bivseg-pa svi smo imali "savrsene" bivse i izgubili ih(svojom ili njihovom krivicom),ali to ne znaci da neces vise da naidjes na srodnu dusu,zar ne?a,da li je i bio savrsen,i to je pitanje,jer smo svi skloni da u ljubavi idealizujemo,jel tako?u pavoj,ozbiljnoj vezi i sama znas da moras da pristanes na kompromise raznih vrsta,a u braku...?to necu ni da ti spominjem,jer ti zelim da se srecno udas i da nam obavezno javis!
minja,vidim da si ti "tu i tamo",a?nemoj da mislis da meni uopste ne preskace...ali,opet ponavljam,da ignorises preskoke.preskace kao i svaki put i sta te briga!pomisli da neces zbog svakog preskoka da dramis i da se sakrivas u misiju rupu,nego se nakaslji(kao ja

) i guraj dalje!pa ne planiras valjda,ako nam tako bude godinama,da prekunjas najlepse godie svog zivota,zar ne?i,jos nesto:IDI NA LETOVANJE,OBAVEZNO!ne pekmezi se i uzivaj sa svojim muzem,ludo!
jel sam bila mnogo stroga,a?
molim te,sve ovo shvati kao savet(dobronamerni)osobe kojoj isto preskace srce

i koja ti zeli da pored te muke ipak uzivas u zivotu!!!!!!
jos sam jednu stvar primetila kod sebe:neko me zove u goste-ja odmah idem!bez razmisljanja!treba da se ide po vrucini u kupovinu,svima kao smeta sunce i zapara a ja idem bez problema!putujem normalno.hvatam sebe da vise ne mislim o tome kada trebamnegde da idem..i to me raduje..e sada ce ispiti(opet

),pa cemo da vidimo kako cu tu(opet) da se pokazem!
ajde ljudi,opet ja ne mogu kratko...cujemo se!