Angioprim, lek koji cisti zacepljenje krvnih sudova prvenstveno.
Umereno ciscenje za stezanje i bol u grudima, hladne i utrnute ekstremitete ili nakon nedavnog srcanog udara, pre ili posle operacije srca ili sa ustanovljenom blokadom 30% ili vise. Simptomi: povremena ili aktivna angina sa bolovima u nogama i rukama, stezanje u grudima i bol koji dolazi sa naprezanjem u nogama, rukqama, ledjima i licu.Moguce je imati nedostatak vazduha i umor, zgaravicu zajedno sa visokim pritisakom.
GLAVNO ILI EKSTREMNO CISCENJE. Za ozbiljne blokade 30 - 70% zahteva 18- 24 bocice angioprima 100% blokade moze zahtevati 30 ili vise bocica.
Ovo je otprilike prevod texta sa sajta www.angioprim.com
Takodje citajuci razne tekstove sa inostranih foruma i sajtova sticem utisak da je mnogim ljudima pomogao ovaj lek kod zacepljenja krvnih sudova , i bolesti srca sto je problem i moje majke , ona je pocela da ga pije pre dva dana. Ono sto mene zanima da li je iko od vas imao iskustva sa ovim lekom ????
ANGIOPRIM
beskrajno hvala na odgovoru, ali posto sam laik molim vas ako mozete objasnite mi malo detaljnije ovaj proizvod, takodje da li je rizican po njeno zdravlje da li ona snosi neke posledice posto koliko sam ja shvatila citajuci razne tekstove na internetu ovaj proizvod nije prosao sve potrebne analize da bi bio priznat kao lek
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Ovaj je sajt sa svojom agresivnom reklamom usmerenom na laike vec bio na crnoj listi QUACKWATCH-a. Helaciona terapija, ubedjivanja o nedostatku minerala i vitamina, koriscenje izraza koji daju privid nauke kao sto su "detoksikacija" i slicno - samo je deo arsenala nadrilekarskih i kvazi-naucnih sajtova, koji izmamljuju ogroman novac bolesnima, a ne donose nikakvu korist. Takodje, ne navodi de ni jedna studija objavljena na referentnim mestima, ali se koriste 'svedocenja" pacijenata. Jos jednom, stari dobri princip za skeptike: TESTIMONIALS DON'T COUNT. Konacno, proizvodjac drsko nudi i sistem slican MLM shemama. Dovojno o tome.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
doktore hvala na odgovoru, mislim da nekada bolesni ljudi zbog prevelike zelje da nadju resenje vide ono sto zele da vide, moja mama ima 56 god. ima zacepljenje krvnog suda na mozgu arterija vertebralis subokludirana, tako da kod nje operacija nikakvog tipa nije moguca, na sve to ima visok pritisak koji varira sto zbog njene dijagnoze nikako nije dozvoljeno, preporuku za angioprim smo dobili od prijatelja i ona ga pije vec nekoliko dana, takodje posto u taj "lek" polaze velike nade tesko mi je da joj saopstim da je sve to verovatno prevara pa mi je sad jako bitno da li mislite da taj proizvod ako nama povoljnih dejstava po nju moze imati negativna jer u tom slucaju mora da prekine? Takodje ona je oduvek imala savrsenu liniju, tako da su cak i lekari bili zacudjeni njenom dijagnozom, unapred vam hvala na odgovoru i jos jedno pitanje za vas da li osim zdravog nacina ishrane postoji bilo sta sto bi moglo da dovede do eventualnog poboljsanja? Pozzz
Re: ANGIOPRIM
I mene ovo zanima. Da li je preparat pomogao? Hvala
Re: ANGIOPRIM
Moj otac boluje od zacepljenja krvnih sudova. Vec je imao operaciju pre par godina, gde su mu uradili bajpas vena na nogama sa njegovim drugim venama, ali izgeda da ce morati ponovo, s tim sto ce ova operacija biti ozbiljnija, otvarace mu stomak.
Cuo je za ovu Helacionu terapiju ciscena krvnih sudova, pa me zanima da li je neko imao iskustva sa tim??? Inace pusac je ceo zivot i ima visok pritisak.
Za helacionu terapiju smo saznali preko ovog sajta http://www.cardiorenew-bg.com/sr/
Poslali smo i mejl ali niko nam ne odgovara vec par dana.
Molim za hitan odgovor posto je zaista hitno!!!
Cuo je za ovu Helacionu terapiju ciscena krvnih sudova, pa me zanima da li je neko imao iskustva sa tim??? Inace pusac je ceo zivot i ima visok pritisak.
Za helacionu terapiju smo saznali preko ovog sajta http://www.cardiorenew-bg.com/sr/
Poslali smo i mejl ali niko nam ne odgovara vec par dana.
Molim za hitan odgovor posto je zaista hitno!!!