NE znam shta da radim

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
akica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 05, 2005 10:53 am

NE znam shta da radim

Post od akica »

Imam 20,5 godina,menarha sa 11,5. Nisam imala nikakve hirurske intervencije. Nikada nisam imala redovan ciklus,ali je najveci razmak izmedju menstruacija bio oko 6 meseci. Mislila sam da ce se to vremenom regulisati jer i moja majka ima taj problem. Poslednja 2-3 meseca sam pila neke homeopatske lekove, ali mi to nishta nije pomoglo, pa mi je ginekolog prepisao primoult-nor, trebalo je da ga pijem 5 dana jednu tabletu ujutru, a jednu uveche i porechima ginekologa u roku od 7 dana nakon prestanka uzimanja leka bi trebalo da dobijem menstruaciju. Danas je peti dan nakon prestanka uzimanja leka,do juche sam osecala neke simptome koje uvek osecam pred menstruaciju, ali od jutros nishta. Inache poslednju menstruaciju sam imala pre 11 meseci,radila sam preglad ultra zvukom,analize urina i krvi i sve je u redu. Zakazala sam za prekosutra preglad kod endokrinologa u Klinichkom centru. Stvarno ne znam u chemu je problem i uzhasno se plashim. Da li se ovo ikako mozhe pozitivno reshiti?
akica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 05, 2005 10:53 am

Post od akica »

Ne znam koliko je to vazhno, ali prvog dana uzimanja leka sam imala jednu jako stresnu situaciju, smrtni sluchaj u porodici, pa je to mozhda uticalo.
Odgovori