Zbunjena trudnica!?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zbunjena trudnica!?
Imam 23 god., ovo mi je prva trudnoca, u 7. sam nedelji. Proteklih 5 dana povracam, 3-4x dnevno i stolica mi je od tada tamno,tamno zelene boje. Ne uzimam nikakve tablete sem MATERNU. Zanima me da je takva stolica posledica povracanja ili...? Bila sam na UZV pregledu i sve je ok. "bebica" ima 9mm sto i nije bas prosek za ove nedelje trudnoce ali rekli su mi da to nije razlog za brigu. Inace nisam imala nikakve operacije, ciklus mi je jako uredan! Aha, i zanima me kada prestaju mucnine??? Unapred zahvalna 

-
- Stalni član
Stolica ti je takva najverovatnije od gvozdja u preparatu koji uzimas. Mucnina je individualna stvar, nekome traje do samog kraja, neko je ne oseti. O mucnini sam u trudnoci razmisljala kao o normalnoj pojavi i znaku da bebica ziva u meni. Samo se ti trudi da unosis dovoljno kvalitetne hrane kako bi nadoknadila to sto izgubis povracanjem. I probaj da nadjes polozaj koji ti prija za zeludac. Opusti se i uzivaj
-
- Stalni član
-
- Stalni član
-
- Stalni član
-
- Stalni član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
Ja sam u to vreme uzimala Bedoxin tablete (vitamin B6), kazu da moze pomoci.
Vazno je da jedes cesto ali po malo i uglavnom suvu i nezacinjenu hranu. Grickaj stapice, perece, neke kiflice...
A da, prijala mi je mineralana voda i to ona zuta Knjaz Milos sa ukusom limuna, nije puno gazirana i bas osvezava.
Vazno je da jedes cesto ali po malo i uglavnom suvu i nezacinjenu hranu. Grickaj stapice, perece, neke kiflice...
A da, prijala mi je mineralana voda i to ona zuta Knjaz Milos sa ukusom limuna, nije puno gazirana i bas osvezava.