zasticena od trudnoce ili ne

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
suzana stojkovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm

zasticena od trudnoce ili ne

Post od suzana stojkovic »

Koristila sam diana 35 neka dva,tri meseca pa sam prestala nekih mjesec dana.Ponovo sam ih posela koristiti,samo nepravilno al sam imala srece pa nisam zatrudnila.Nisam ih pila od prvog dana menst.al sam zavrsila s kutijom,posle tri dana sam dobila a i test na trudnocu je bio negativan.Sledecu kutiju sam pocela piti tacno onog dana kad sam prestala s prvom kutijom,sad me samo zanima dal sam od ovog mjeseca pa nadalje zasticena od trudnoce.
Givenchy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 11:15 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Givenchy »

iskreno ne znam da ti odgovorim na ovakvo pitanje ali imam savet...koristi ih prema priloženom uputstvu a ne kada se setiš da popiješ...
suzana stojkovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 8:29 pm

Post od suzana stojkovic »

Hvala ti na savjetu,znam ja da sam pogresila desava se sta da drugo kazem.Mada bi ja najvise volela da mi neko strucno lice odgovori na moje pitanje,i to sto pre tim bolje.
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Zasticena si posle sedam uzastopno popijenih pilula (znaci, posle secam dana redovnog uzimanja, u priblizno isto vreme u toku dana, sa maksimumom 6 sati varijacije). Ako ih cesto zaboravis, zasto ne pitas ginekologa da ti da nesto sto ne moras da se setis da uzimas svakog dana, Nuva ring naprimer, ili onaj "patch" sto se menja samo jednom nedeljno?
Odgovori