Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
fridakahlo napisao:"AHA, stvorio sam bolesno, abortiraj zheno"
"AHA, stvorio sam zdravo, nemoj da abortirash".
Em duhovito, em bolno istinito
Sto rece Jane Doe, da parafraziram, ako osudjujemo abortus jer vredja nas osecaj moralnosti, da se zamislimo nad time da li je bas nas osecaj moralnosti apsolut prema kome svi treba da se upravljaju...
yeya napisao:Ja sam procitala svaki post.Podrzavam je u toj njenoj odluci.Kad vec pricate o tome sta bi joj bilo dobro ciniti a ona vec odlucila...
Samo imam zamjerku.Ne mogu da vjerujem da je navela razlog abortusa par ispita.Pa to moze da zavrsi i u toku trudnoce,i posle...Stici ce.
Bitno je samo da dobro ramisli,i razmotri stvari.Sta bi bilo kad bi bilo...Ona je razmislila i treba je u tome prodrzati.Da je momak odlucniji i stabilniji i voli ga onda bih je savjetovala da se uda i rodi to dijete.nije premlada za brak.
hm....mislim da ne treba dovoditi u pitanje razloge abortusa,mozda devojka ne zeli da prica o tome,mozda jednostavno kao sto rekoh hiljadu puta NE ZELI DETE TRENUTNO iz bilo kog razloga,mozda ne zeli porodicu sa doticnim,mozda nije sigurna,mozda mozda mozda....a najlakse se udati,ona ocigledno nema tu opciju u glavi(ne bitno zasto)....uvek kazem,najlakse se udati i roditi dete,mnogo teze ga je danas zaceti i odhraniti u stabilnom braku.
Miro sretno od mene
fridakahlo napisao:"AHA, stvorio sam bolesno, abortiraj zheno"
"AHA, stvorio sam zdravo, nemoj da abortirash".
Em duhovito, em bolno istinito
Sto rece Jane Doe, da parafraziram, ako osudjujemo abortus jer vredja nas osecaj moralnosti, da se zamislimo nad time da li je bas nas osecaj moralnosti apsolut prema kome svi treba da se upravljaju...
Donka ovo je srz problema . Nasa moralnost je apsolut prema kome samo mi treba da se ponasamo a i ne moramo ako nemamo neku savest. Drugi imaju svoju moralnost i prema njoj se ponasaju. Ovo je jako tesko nekima da prihvate neko bi da se igraju autoriteta hehe kao da nesto znaci sto se oni shokiraju nad necim . I tako se redjaju stranice ... a bolje stranice nego lomace nedaj Boze ili inkvizicija .
Nego danas se psiha malo vise razotkrila pa se znaju i problemi kod pojedinaca koji vole da postavljaju svoju moralnost kao apsolut.
mised napisao:Fridakahlo,
da li stvarno stojis iza svojih reci,ili u afektu svasta napises?
ja ne znam u chemu je vash problem, ali mislim da sa naocharima gledate na celu ovu situaciju.
Ukoliko ste me uzeli na zub zato shto sam rekla da "ne trchite pred rudu" a vi rekli da se tako obracja konju, izvinite, izgleda da sam pogleshno nauchila tu izreku.
Evo mene
Proslo je sve...
Kuci sam dosla juce, moji mi ne sumnjaju nista.
Sve je bilo u redu, sto se tice same intervencije.
Nisam se mnogo plasila, jer je sa mnom bilo jos nekoliko zena i djevojaka koje su dosle uraditi isto.
Najvaznije da sam ja dobro i da se ne kajem. Najvise zahvaljujuci mom decku, koji je danonocno bio pored mene, mami koja je stalno zvala i prijateljima koji su mi bila veeelika podrska. Ljudi, kad covjek prodje ovako nesto, osjeca se jace, i cini mi se kao da bi se sad mogla nositi sa bilo cim u zivotu...
Hvala svima koji su bili na ovoj temi, bez obzira da li su me kritikovali, ili podrzavali.
Nadam se da ce cijela ova diskusija biti i nekome drugome od koristi....
miiira napisao:Evo mene
Proslo je sve...
Kuci sam dosla juce, moji mi ne sumnjaju nista.
Sve je bilo u redu, sto se tice same intervencije.
Nisam se mnogo plasila, jer je sa mnom bilo jos nekoliko zena i djevojaka koje su dosle uraditi isto.
Najvaznije da sam ja dobro i da se ne kajem. Najvise zahvaljujuci mom decku, koji je danonocno bio pored mene, mami koja je stalno zvala i prijateljima koji su mi bila veeelika podrska. Ljudi, kad covjek prodje ovako nesto, osjeca se jace, i cini mi se kao da bi se sad mogla nositi sa bilo cim u zivotu...
Hvala svima koji su bili na ovoj temi, bez obzira da li su me kritikovali, ili podrzavali.
Nadam se da ce cijela ova diskusija biti i nekome drugome od koristi....
Moji mi ne sumnjaju nista.......mama je bila uz mene
Počela sam da se gadim od ovakvih priči,nemogu da verujem i ja imam 22 i jedva čekam da ostanem u drugom stanju,Bože kada bi moglo da se prebaci iz ovakvih bezdušnih ljudi u naš stomak???Katastrofa,a onda mi posle 5-6 godina plaču i kukakju ZAšto ne mogu ostati trudne???A ne sećaju se da su ...sami
Kao prvo ovo je prvi put da sam ovakvo mišljenje iznela,svako ima pravo na svoj glas,ja sam iskreno rekla sve a vidim da nisam jedina samo što sam ja iz dna duše rekla šta mislim...A vi samo nastavite da podrzavate Abortuse,tako će svima dati Bog kasnije... Za mene i većinu ne postoji objasnivi razlog za Abortus.Ovde ima i dobrih ginekologa koje lično znam,i koji ne rade Abortuse posebno ne ovako mladim osobama!!!
Nemojte se ljutiti,pustite i nas da iznesemo svoje mišljenje!!!
Ovo je vec 13ta stranica o chuvenom miiiirinom abortusu i zaista, devojka je uradila ono shto je ONA ZELELA a to da li je moralno da li svi isto na to gledamo to sad zaista i ovde nije bitno!
A to da li ce ikoga taj tvoj Bog da kaznjava...i to je diskutabilno! Ko ce da kazni nekoga ko ne veruje u Boga?
Nije ovo religiozni forum, takvih ima i previshe!
Miiiri samo zelimo brz oporavak i da shto pre zaista iskreno pozeli bebu i da sve bude ok!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.