vaginalete

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

A jel potrebno preventivno u toku uzimanja panklav tableta (antibiotik) uzimati i vaginalete?
NKJ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 30, 2007 12:34 pm

Post od NKJ »

danas sam bila kod ginekologa (na studentskoj poliklinici u beogradu) zbog bolova u stomaku i kashnjenja menstruacije. doktorka je zakljuchila da se ne radi o upali jajnika, kazhe da vrlo verovatno nije ni trudnotja (ja sam gotovo ubedjena da nije). dala mi je uput za ultrazvuk i za bris i prepisala mi vaginalete polygynax.
bila sam malo zbunjena i nisam shvatila na vreme sve shto treba da je pitam, a ona je nekako delovala kao da samo hotje da me se otarasi. (chini mi se da iz tih razloga svi trazhimo savete po internetu :-? )

zanima me da li treba odmah da pochnem sa korishtjenjem vaginaleta ili prvo da uradim bris i ultrazvuk?

i s obzirom da nikad ranije nisam koristila vaginalete, da li treba neshto posebno da znam kad je u pitanju njihova upotreba?

hvala unapred :D
Odgovori