Utvrdjivanje pola uzimanjem uzoraka iz HORIONSKIH CUPICA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

isidora napisao:
tamaraft napisao::o

Mislila sam da se planiranje porodice radi na drugachiji nachin...UF! :o

Planiranje porodice nije planiranje pola deteta. Takva stvar se ne radi.
dopuna: takva stvar se ne radi, jer to nije normalno, nije humano, nije eticki, nije pametno...

na to sam mislila. nisam ni sumnjala da postoje metode, jednostavno smatram da je imati dtete blagoslov. tacka. nije mi normalno da abortiras ako dete nije zeljenog pola.

i ja sam htela devojcice. i bile su, oba puta! a da je bilo obrnuto, ne bih abortirala, ni ostavila dete. o tome pricam.

p.s. na zapadu postoje testovi za trudnocu, koji odmah registruju i pol. i cim saznas da si trudna, znas i pol.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

Cinjenica je da smo zemlja u kojoj patrijarhat jos uvek ima veliki znacaj!
Dok sam volontirala na akuserskom delu jednog malog ginekolosko-akuserskog odeljenja u jos manjem gradicu imala sam prilike da posmatram pravu dramu:zena je rodila cetvrtu devojcicu a suprug niti njegova majka nisu hteli da dodju po porodilju niti da vide dete samo zato sto nije rodila decaka!Pobogu,za njih je ona bila kriva!Oni su hteli decaka po svaku cenu!
Posle nekoliko dana su ,sve onako ljuti dosli po jadnu zenu i prelepu devojcicu!
Kada sam se drugi put porodila i rodila moju Teu,zena je ,vec u ozbiljnim godinama ,bila na odeljenju porodilja!Rodila je decaka,konacno!Peto dete ali ipak sin!
Zalosno je sto je ovakvih slucajeva milion u nasoj zemlji!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Odgovori