URIN U TRUDNOCI!!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Milena82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 15, 2008 3:16 pm

URIN U TRUDNOCI!!!!!

Post od Milena82 »

Cap svima.....imam samo jedno pitanje za was.....u drugom mesecu trudnoce sam i zanima me da li je normalno da mi urin cesto menja boju,od vrlo svetle do vrlo tamne,i da ima nekako(ne mogu da nadjem pravi izraz) KISELAST miris....???I usput da vas pitam,kakve su najcesce promene na grudima u trudnoci i kada se javljaju,posto na mojim grudima nema uopste nikakvih promena....
Unapred hvala na odgovoru....ljubim vas! :wink:
Ludjakinja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm

Post od Ludjakinja »

Pa obicno se na samom pocetku trudnoce urade te neke osnovne analize u koje spada i davanje urina na pregled.
A sto se promena na grudima tice...ne znam kakve promene ocekujes?
Jedina promena koja se desava (barem meni) je to da su mi grudi "porasle" i na pocetku su me jako bolele,no sad se taj bol smirio. :wink:
Slika
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Nebih bas rekla da je normalno to da ti urin menja boju,pogotovo taj kiselkast miris.Jesi radila nalaze do sada?U trudnoci tj. na pocetku trudnoce obavezno je da se uradi krvna slika i prekontrolise urin.Dali te pecka kada piskis :) ?
Sto se tice grudi,nema tu nekih bitnih promena osim sto grudi u vec poodmakloj trudnoci pocnu da rastu.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Meni su na svakoj kontrolni vadili krv i proveravali urin. Pretpostavljam ne bez razloga.
Grudi su mi bile znatno vece i bolne u pocetku, a posle je bol iscezao.
Milena82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 15, 2008 3:16 pm

Post od Milena82 »

Devojke,radila sam ja te analize pre dve nedelje i sve je bilo u redu,a i tada mi je urin s;vremena na vreme menjao boju i imala sam povremeno taj miris....kao i sada....a sto se grudi tice,meni su malo vece ali nemam nikakve bolove,ni izrazene vene ni tamnije bradavice(cula sam da su to uglavnom simptomi prvih meseci).......Treba li da brinem??? :cry:
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Nema potrebe da brines.Sve je to veoma relevantno,od osobe do osobe.

Uzivaj u trudnoci :)
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Odgovori