trudna ili ne?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
georgpeg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 21, 2009 12:24 pm

trudna ili ne?

Post od georgpeg »

molila bih Vas da mi kazete da li je moguce da sam u drugom stanju. Naime, ovog meseca sam dobila menstruaciju 3 dana ranije, koja je prva dva dana bila jako oskudna, sto je neoubicajeno za mene. Treceg dana prakticno niceg nije bilo, ali sam u popodnevnim i vecernjim satima primetila gadjenje na cigarete, gorak ukus hrane i pica, osetljivost na mirise i gorusicu, nessvesticu, razdrazljivost. danas je cetvrti dan, jutros odma po budjenju bilo je gusci braonkast iscedak...i ponovo menstrualno krvarenje, nesto jace u odnosu na prethodne dane. od simptoma gadjenja na hranu i cigarete danas ne osecam skoro nista. :-?
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: trudna ili ne?

Post od dannina »

A kako mislite da vam ovde neko na osnovu par ovih recenica to kaze, jeste li ili ne? Uradite test, pa na pregled.
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Cek,cek da protrljam kuglu.....al nesto nece.....valjda mi nedostaju naocare za zavarivanje!!!

Aha...evo ga...nesto se pokazuje.Mislim da kugla kaze nesto kao test.Znaci li ti to nesto?
JZM
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 23, 2008 2:01 pm

Post od JZM »

Meni se desila gotovo indenticna situacija. Ali sve se zavrsilo sa tzv biohemijskom trudnocom sta god to znacilo.

Nemas razloga za brigu ako si dobila menstruaciju i ako krvaris pa makar to bilo i drugacije u odnosu na predhodne menstruacije. Postoji jako puno razloga zbog cega ti se ova menstruacija razlikuje od drugih.

bolje uradi test da se smiris i da mozes normalno da funkcionises...

pozdrav
andjela_sa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 2:57 pm

Post od andjela_sa »

Draga,
zasto ne uradis test????I ja sam ti u slicnim nedoumicama.Na terapiji sa cyclo proginovom i uvijek sam imala na 28 dana.Juce mi je bio 28 dan i nista osim dvije smedjkste tackice.Jutros nesto malo jace ali nije to to.Imace imam po 4-5 dana i bude dosta obilnije.Nadam se da bi i kod mene i tebe moglo da bude lazna menstruacija!
Odgovori