Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
u toku svakog polnog odnosa dozivljavam isto.....koza na ulasku u vaginu sa donje strane prema analnom otvoru pukne,moram da priznam ,ne samo da boli nego i je i jako psihicko opterecenje...napominjem da sam posecivala doktore ,davala briseve ...kazu da je sve uredu ...a da koristila sam i te masti i nista ne pomaze ..problem ostaje iako sam savim prirodno dovoljno stimulisana
znam ,da ovo ljudima moze da bude i smesno,ali verujte da nije
manje razmishljanja o tome tokom samog odnosa, vishe opushtanja, cheschi odnosi, korishcenje lubrikanta obavezno i partner mora znati za ovaj vas problem, kako bi izbegavali grublji seks i poze u kojina se ova kozica zateze i puca. to ej jedino shto vam moze pomoci i obezbediti da imate normalne odnose, a kada se vec to desi, kantarion kapi i za par dana kao shto znate i sami to zarasta.
Jednostavno imate osetljivu sluzokozu koja ce se tako ponashati svaki put kad budete imali odnos koji je malo grublji, ili je partner neiskusan ili je polno ogran partnera znatno veci od vaseg postignutog obima same vagine. A to sve reshicete onim sto sam gore napisala!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.