M O L I M P O D R S K U
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
M O L I M P O D R S K U
Vec sam nekoliko puta bila na forumu sa svojim problemima i otvarala nove teme kao sto su prolaktin,Escerihia,neredovne menstuacije,biopsija endometrija i dr.Dobila sam uvijek odgovore koji su mi davali snage da idem dalje.Sada sam,cini mi se,sve svoje probleme rijesila(barem su ginekolozi zadovoljni).Uradjen mi je MRI,HSG,BIOPSIJA ENDOMETRIJA...,a posljednji mjesec bila sam na terapiji klomifenom,primala injekcije beta HCG,imala folikulometriju i ciljane odnose.Zbog cega ovo sve pisem?Menstruaciju sam trebala dobiti 05.januara,nisam dobila.Odmah 09.januara otisla sam ginekologu,kaze vidi mjesak i 90% je trudnoca i da dodjem u ponedjeljak 15.januara da potvrdi trudnocu.Na svoju ruku sam uradila i test na trudnocu prekjucer,pozitivan je.Ali kako se priblizava ponedjeljak ja sam sve nervoznija,ne vjerujem da se takva sreca meni moze desiti,stalno mislim da ce u ponedjeljak reci da je greska.Molim vas sve za bilo kakve tople rijeci,rijeci koje ce mi pomoci da "prezivim" do ponedjeljka.Svi vi koji imate slicna iskustva ili ste ovo vec prezivjeli mozete zamisliti kako mi je.
Hvala.
Hvala.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Cestitam...sad se fino pocastite...pedikir, manikir, frizura, nove cipele, izlazak sa muzem / partnerom...ples do ponoci...dobra noc sna i njeznosti, pa opet lagano budjenje, caj, fini dorucak, pa izlezavanje uz neki dobar romanticni film, pa miris ruza koje ste bas dobili, pa odlazak na rucak, pa opet setnja, gledanja izloga...i eto prodje vikend !
Srecno !!!
Covjeku se uvijek prije desi ono cega se plasi, nego cemu se nada !
Zato mislite pozitivno !
Srecno !!!
Covjeku se uvijek prije desi ono cega se plasi, nego cemu se nada !
Zato mislite pozitivno !
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn
Citala sam na testu za trudnocu da moze pokazati pogresno ako su primane injekcije beta HCG i on radjen brzo poslije toga.Ne znam koliko je vremena trebalo proci,injekciju sam primila 20.12.,a test radila 10.1.Strah me jedino da one nisu utjecale na rezultat testa.
dr obgyn hvala na predivnom planu za vikend,vec ste me raspolozili.
dr obgyn hvala na predivnom planu za vikend,vec ste me raspolozili.
Samo da kazem da je sve u redu,imacu bebu,ako Bog da da sve bude u redu.Sad sam u 6-oj nedjelji trudnoce.Jucer sam se bila prepala,pojavile su se 2-3 kapi krvi,ali dr kaze da to moze i od nervoze.Od danas sam na bolovanju,mirovanje,a dobila sam tablete i injekcije za cuvanje ploda.
Veliko hvala ovom forumu i svima vama.
Sretno vama koje ovo dugo cekate(kao i ja),da vam se ovakva sreca uskoro desi.
Veliko hvala ovom forumu i svima vama.
Sretno vama koje ovo dugo cekate(kao i ja),da vam se ovakva sreca uskoro desi.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Sep 27, 2006 2:27 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 14, 2006 12:33 am
svaka cast
Zelim ti sve najbolje i sto vise odmora i BEZ NERVOZE!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 22, 2007 3:37 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: M O L I M P O D R S K U
I?Sta kaze doca?