Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
MOLIM VAS MOŽE LI MI NEKO REĆI DA LI UOPŠTE MOŽE NEGDE DA SE NAĐE TANTUM ROSA ZA ISPIRANJE , JER JA BEZUSPEŠNO TRAŽIM U KRAGUJEVCU ,ALI MI KAŽU DA SE TO VIŠE NE PROIZVODI!!!
JER SVI TO PREPORUČUJU KOD POVEĆANOG SEKRETA I PROBLEMA SA BAKTERIJAMA...
HVALA
Ne verujem da se vise ne proizvodi, jer mi to uvozimo iz Austrije i verovatno je doslo do nekih problema sa uvozom. Koliko ja znam Tantum Rose je bilo u svim apotekama, i granula (koje se rastvaraju u uvodi) i vaginalnog irigatora (u koji se sipa rastvor). Ali u nasim apotekama cim nesto nemaju odmah vam kazu - ne proizvodi se vise. Strpi se, pa kroz neko vreme potrazi opet, jer Tantum Rosa je dobra. Samo vodi racuna da je ne koristis cesto jer moze da izazove "kontraefekat".
Hvala,mada ja to trazim vec duze vreme i svi kazu da ne dobijaju vise,trazila sam i u drugim gradovima u kojima sam sticajem okolnosti bila...no , dobro,mozda pocne uvoz opet,strpicu se,inace nisam ni koristila taj preparat nego sam cula da svi hvale , a mene ,eto,muci e.coli...
pozdrav...
Hmmmm, bas lepo sto sam naisla na ovu temu posto i mene interesuje.
Cesto imam problema sa raznoraznim bakterijskim infekcijama , pojacanim sekretom isl.
I pitala sam svog ginekologa da koristim povremeno Tantum Rosu, na sta mi je odgovorila da ona upotrebu irigatora uopste ne preporucuje devojkama koje jos nisu radjale.
I tako sam ja od toga odustala.
Ali pocela sam ponovo da razmisljam o tome da kupim irigator, jer ovo postaje nepodnoslljivo
NE ZNAM STO NE PREPORUCUJE,BAS JE VECINA GINEKOL. ZA TO POVREMENO ISPIRANJE,NE STALNO,AL POVREMENO...
PROBAJ KAPSULE LACTOGYN,TO JE PROBIOTIK ZA VAGINALNU FLORU,MOGU SLOBODNO DA SE PIJU,NOVIJI JE LEK...
POZZZ
Da li je neko od vas devojaka mozda cuo za rastvor od 1l mlake vode i kasike sirceta, za odrzavanje kiselosti, kako bi se organizam sam borio protiv bakterija? Homeopata mi je to preporucila, pa me zanima da li je to neko isprobao, da tako kazem?!