Studentska poliklinika, ginekolog?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
gama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 11, 2006 8:58 pm

Post od gama »

Da li mi mozete reci, jer su sve ove doktorke koje ste spominjali iz Studentske poliklinike iz Krunske?
Da li mi neko moze preporuciti dobru doktorku koja radi u Studentskoj poliklinici u Studentskom gradu?
oggi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 25, 2006 5:19 pm

Post od oggi »

Sve su iz Krunske. Za studentski grad ne znam.
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

Pre neki dan sam cekala tri sata zbog j..... saveta.Prvo je doktorka kasnila sat vremena....pa dok sam ja dosla na red...zaboravila sam i ko sam i zasto sam dosla....uzas...ono je stvarno ne humano.Dr Kazic je meni sasvim o.k......Najvise me nerviraju one salteruse...kao da su popile svu pamet ovoga sveta..a znaju da kazu oko 3 prosirene recenice:
"Dr nije tu....:
"Sacekajte..posle pauze...guzva je"
"Imas li sitno dvadeset dinara"
Nije tesko biti fin,ja bi ih sve otpustila....
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

Pre neki dan sam cekala tri sata zbog j..... saveta.Prvo je doktorka kasnila sat vremena....pa dok sam ja dosla na red...zaboravila sam i ko sam i zasto sam dosla....uzas...ono je stvarno ne humano.Dr Kazic je meni sasvim o.k......Najvise me nerviraju one salteruse...kao da su popile svu pamet ovoga sveta..a znaju da kazu oko 3 prosirene recenice:
"Dr nije tu....:
"Sacekajte..posle pauze...guzva je"
"Imas li sitno dvadeset dinara"
Nije tesko biti fin,ja bi ih sve otpustila.... :D
nevenam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 18, 2006 11:22 am

Post od nevenam »

obozavam velkovsku jer UVEK pocinje da radi u 7:30. bila sam tamo oko 15 min. ranije, i pregled zavrsila za 10min.
Dragana Petrovic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 08, 2006 11:44 pm

Post od Dragana Petrovic »

Da li neko zna raspored po smenama ginekologa u studenskoj? Ako zna, neka napise na forumu. Hvala!!! :lol:
nevenam
Novi član
Novi član

Post od nevenam »

imas na njihovom sajtu www.studpol.co.yu
nick
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 27, 2006 1:36 pm

Post od nick »

moje iskustvo sa Dr Velkovski nije bas sjajno. zna da uspostavi dijagnozu, ne objasnjava nista osim ako je ne pritisnes sa pitanjima i pretpostavkama, pa ako ubodes nesto tacno onda potvrdi. slala me je u zavoda za kozne i venericne bolesti,a na moje pitanje zasto? odgovorila je "zato", dala mi je nepotpunu terapiju za lecenje ureaplazme, pa sam isla kod privatnog lekara gde se sve resilo. mozada je jedna od boljih u studentskoj poliklinici, ali draze mi je da odem kod dobrog privatnog lekara da mi objasni i da odgovarajucu terapiju, nego da se cimam da li su ovi sa studentske bili voljni da rade svoj posao ili ne. ipak je zdravlje u pitanju. takodje mi je dr Velkovski konstatovala ranicu na grlicu materice, a nije se setila da mi objasni o cemu se radi. to je ipak njihov posao, ma kako male plate imali i to nije izgovor za nestrucnost moj savet ti je da ozbiljne stvari radis kod proverenih lekara ili u domu zdravlja ili kod privatnog, naravno po preporuci, nisu ni oni svi sjajni.
Jexy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 27, 2006 5:50 pm

Post od Jexy »

ja sam isla na VMA,bas juce po prvi put ,kod doktorke Vesne Novakovic.
Nju su mi preporucili na drugom forumu i stvarno zena je pazljiva,sve isprica,smeska se i jako je prijatno pricati sa njom...pregledi mogu daq se zakazu i bolje je to uraditi...i doci 15 min ranije od zakazanog.
Inace pregled je 1000,PA oko 900,ultra zvuk 1800...

Sve pohvale za doktorku,sta su mi sve pricali,ja se iscimala skroz...a ustvari je opusteno!!!
Jox_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 8:39 am

Post od Jox_ »

Da li je neko isao kod doktorke Aleksic?Sta mislite o njoj?
Zorana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 10, 2006 5:21 pm

Post od Zorana »

Jexy, koji je telefon za zakazivanje na VMA?
osoba xx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 8:04 pm

Post od osoba xx »

Juce sam bilana studentskoj,i odusevila se ljudima koji rade tamo!Sto se tice ginekologa onaj DOKTOR,cini mi se da se zove SLOBODAN,je skroz ok!Postavio mi je dijagnozu samo na osnovu pregleda,iako mislim da je trebalo da mi uradi bris,pa ako je pogodio svaka mu cast!!1Javicu vam rezultate kad zavrsim sa terapijom.Inace je bas fin.
nevenam
Novi član
Novi član

Post od nevenam »

Da li je neko radio skidanje kondiloma na studentskoj poliklinici?
mrgud
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 22, 2006 10:39 pm

Post od mrgud »

Jedini muski ginekolog u Krunskoj je dr Obradovic. Ja sam samo par puta bila kod njega, ali deluje mi kao dobar lekar, bolji od svih ginekologa kod kojih sam do sada bila (doduse, on je prvi iz Poliklinike). Mnoge devojke ne vole de idu kod muskog ginekologa, ali ovde zaista nema problema, plus, cula sam da su neke lekarke iz Poliklinike grube i nemaju strpljenja (mada je sve ovo rekla-kazala). Obradovic hoce i da saslusa i da da savet, hoce da odgovori na pitanja... Verovatno nije on savrsen i najbolji ginekolog na svetu, samo radi svoj posao, ali nije grub i ne urla, hoce da objasni dijagnozu i sl. a to su neke stvari koje ja nisam imala kod nekih ginekologa kod kojih sam ranije odlazila. Jedini nejgov problem (ako tako mzoe da se kaze) jeste sto ne pita za materijalno stanje i zna da prepise skupe lekove (vaginalete, pilule) ali ne mislim da je to iz nekog proracunatog razloga. Na primer, vaginalete koje je on preporucio jesu bile 800 dinara ali su mnogo bolje od onih jeftinijih. Slicno je i sa pilulama za kontracepciju- od preporucuje Yasmin, koje jesu skupe, ali sam cula da su jedne od boljih.
Tako da, odgovor na celu temu jeste: moja iskustva sa dr. Obradovicem su pozitivna, a ne znam kakvi su drugi ginekolozi iz Poliklinike, osim sto nisam cula ni jednu prituzbu na Obradovica (osim da deluje namrgodjeno, ali samo deluje)

PS-Pisem ovo na suprugovom nalogu zato sto sam zaboravila kakav je moj nick, davno sam se registrovala... :oops:
MajaxXx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 21, 2007 6:46 pm

Post od MajaxXx »

Da li neko ima iskustva sa Gordanom Aleksić?
Odgovori