Ovako, interesuje me da li su prva dva dana nakon menstruacije neplodni i ako su neplodni da li postoji mogucnost da osoba ostane u drugom stanju ako je imala nezasticen sexualni odnos?
Raspravljala sam se sa drugaricom i ja mislim da je to nemoguce jer su to neplodni dani....
Unaprijed hvala!
***STRUCNO MISLJENJE***
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: ***STRUCNO MISLJENJE***
roksy napisao:Ovako, interesuje me da li su prva dva dana nakon menstruacije neplodni i ako su neplodni da li postoji mogucnost da osoba ostane u drugom stanju ako je imala nezasticen sexualni odnos?
Raspravljala sam se sa drugaricom i ja mislim da je to nemoguce jer su to neplodni dani....
Unaprijed hvala!
zaboravila sam dodati da momak pri tome nije ejakulirao...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Po vasem opsu, ne bi trebalo, ali sansa uvek postoji, jer je svaciji cilkus razlicit. Bolje razgovarajte sa drugaricama o najboljoj vrsti zastite od nezeljene trudnoce i polnih bolesti...
Svaki ciklus se sastoji iz 2 faze,pre i posle ovulacije,ova druga faza za sve zene je ista i iznosi 14 dana.Za ciklus od 28 dana ovulacija je 14-tog dana,ali za ciklus od 24 dana ovulacija je 10-og dana.Menstruacija u proseku traje 5 dana,spermatozoidi zive i do 3 dana,ako sracunas itekako mozes da zatrudnis 2 dana posle menstruacije,sto je ciklus kod zene kraci to su vece sanse
Teorija je jedno,a praksa drugo.Sedmi dan ciklusa ostala sam u drugom stanju,ali bilo je ejakulacije.Ako nije bilo ejakulacije u tvom slučaju,šanse su manje,ali na plodne dane se nikako ne oslanjaj kao vid kontracepcije.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
I ja sam tada ostala trudna..... Plodni dani nisu bas uvek i kod svakog kao u knjigama. Ako nije bilo ejakulacije, sanse su mnogo mnogo manje....