Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Trebalo bi danas da pocnem stimulaciju klomifenom pet dana i da uporedo krenem cetvrtog dana sa menopurom.Stimulacija je kao i prosli put sto mi je bila.Nakon primljenog zadnjeg menopura primila sam pregnil 2 ampule od 5000ij.Imala sam 8 folikula na svakom jajniku po 4. I nije se nista dogodilo Mene sad plasi posto ne mogu da kupim pregnil (nema ga nigde) sta se desava ako neprimim pregnil,mislim da li je obavezan.Da li postoji mogucnost za stvaranje cisti.
Da li da preskocim stimulaciju ili ....
Ne mogu da dodjem do Dr. koji me vodi,glupo ali je tako sa ovim novim zakonom i privatnim klinikama.Pozzzzz
Zovi bilo kojeg doktora, a zar oni nemaju pregnil u bolnici? ili sam ja to pomesala sa preparom. kako god, pozovi bilo koju kliniku i raspitaj se. Srecno!
Pregnil nema da se kupi nigde u BG, ali zato ima zamena za njega i zove se Ovitrelle. To sam ja primala pred aspiraciju, ali ti svakako nazovi i pitaj tvoju dr.