Šta svaka žena MORA da zna!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
aj da pokusam ovde da postavim to pitanje jer ste vi zene!imam mnogo velik trip,imao sam odnos sa devojkom i sve super...ali u jednom trenutku je njoj ostao neki sadrzaj sta znam gust bukvalno kao sperma kod muskaraca.ja sam se pokidao a ona tvrdi da je to vas ,,sekret,,kako vec jer je svrsila ali to se kao ne pojavljuje stalno?ja sam pregledao kondom,nije puko niti je bio busan negde i naravno nisam svrsio ali sam pre toga imao osecaj da cu da zavrsim ali ipak nisam jos pa smo promenili pozu.e sad,jer moze neko da mi objasni sta je u pitanju i kako izgleda kad zena svrsi!imam gadne tripuve,neda mog da joj znate vec sta..!!!!molim odgovor!
aj da pokusam ovde da postavim to pitanje jer ste vi zene!imam mnogo velik trip,imao sam odnos sa devojkom i sve super...ali u jednom trenutku je njoj ostao neki sadrzaj sta znam gust bukvalno kao sperma kod muskaraca.ja sam se pokidao a ona tvrdi da je to vas ,,sekret,,kako vec jer je svrsila ali to se kao ne pojavljuje stalno?ja sam pregledao kondom,nije puko niti je bio busan negde i naravno nisam svrsio ali sam pre toga imao osecaj da cu da zavrsim ali ipak nisam jos pa smo promenili pozu.e sad,jer moze neko da mi objasni sta je u pitanju i kako izgleda kad zena svrsi!imam gadne tripuve,neda mog da joj znate vec sta..!!!!molim odgovor!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E Jedna, Jedna...!!! Neka tako i ostane, da bude samo jedna ovako $@$%#$@$%% osoba na ovom forumu.Jedna napisao:A sta si ocekivala??? Da nema vise otvaranja novih tema? Djaci!!! Tamaraft vas edukuje, a vi nista ne ucite!!! Sram vas bilo!tamaraft napisao:Ja pishem i pishem a opet podforum pun zbunjenih pitanja!
Jel to neka opshta nezainteresovanost da se sazna neshto vishe o svom telu?
Cuj ti slobodno i dalje pishi, imas vremena na pretek, pa sto da ne?!![]()
A inace treba da znas da ljudi vise vole da pitaju konkretna pitanja, sta NJIH muci, i naravno da dobiju odgovor za to SVOJE pitanje (svoju muku).
A ovakvih tekstova kao sto ti pises ima i u udzbenicima, knjigama, a da ne govorim po internetu...nadje se sve i svastaNeki zainteresovani ce mozda procititati sta si pisala, ali zaborave vec sledeci dan kad ih zaboli nesto i odmah postavljaju svoju temu.
Jedan savet: Mnogo bre dugacko pises, skrati malo, niko ne voli tolike romane. Sushtina zeno je najbitnija.![]()
![]()
Postovana,
znam da ovaj forum i nije bas za muskarce ali suocavam se sa vasim problemom.pre oko manje od dve nedelje imao sam odnose sa devojkom s kojom sam u vezi skoro mesec dana,imali smo odnose i pre.dva dana nakon toga moj organ se zacrveneo i poceo da me svrbi.kako su dani prolazili on se ljustio i tako je svrab polako ali sigurno nestao kao i crvenilo ispod glavica,ali glavic je i dalje crven ali ne svrbi.moja partnerka je danas bila kod ginekologa i doktorka joj je rekla da ima pojacan sekret,naravno ona je njoj ispricala za moj problem i kao to je zbog pojacanog sekreta i to nije nista strasno.mozda bi trebalo da dodam da smo to vece stvarno malo preterali u sexu,i da smo ujutru imali odnose u dva navrata i da se ja nisam istusirao posle toga nego sam izasao na basket
znam da ovaj forum i nije bas za muskarce ali suocavam se sa vasim problemom.pre oko manje od dve nedelje imao sam odnose sa devojkom s kojom sam u vezi skoro mesec dana,imali smo odnose i pre.dva dana nakon toga moj organ se zacrveneo i poceo da me svrbi.kako su dani prolazili on se ljustio i tako je svrab polako ali sigurno nestao kao i crvenilo ispod glavica,ali glavic je i dalje crven ali ne svrbi.moja partnerka je danas bila kod ginekologa i doktorka joj je rekla da ima pojacan sekret,naravno ona je njoj ispricala za moj problem i kao to je zbog pojacanog sekreta i to nije nista strasno.mozda bi trebalo da dodam da smo to vece stvarno malo preterali u sexu,i da smo ujutru imali odnose u dva navrata i da se ja nisam istusirao posle toga nego sam izasao na basket

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Nema apsolutno nikakve veze sa bakterijskim upalama ako si bila kod ginekologa i radila bris i pregled i ako je sve ok, i ako ti nemash nikakve simptome upale sve je ok, jednostavno zlezde ti luche vishe sekreta i technosti nego nekome drugom, sto i nije tako loshe 
Ako se nisi obratila ginekologu do sada, a tvoje pitanje mi bash tako i zvuchi, to obavezno uradi.

Ako se nisi obratila ginekologu do sada, a tvoje pitanje mi bash tako i zvuchi, to obavezno uradi.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 3:43 pm
draga tamaraft,
da li biste napisali sta podrazumeva IIIb grupa vaginalnog sekreta i kako se leci. takodje, da li se u slucaju da zena ima IIIb leci i partner.
meni je, naime, cb bio u redu, ali je vb bio IIIb. to sam saznala preko telefona, ali jos nisam stigla da odem kod dr. (mala beba, suprug radi, kod dr. su jako velike guzve jer od 4 dr. koliko je bilo do skoro, sada rade samo 2 i jaaaaako se dugo ceka).
hvala unapred
da li biste napisali sta podrazumeva IIIb grupa vaginalnog sekreta i kako se leci. takodje, da li se u slucaju da zena ima IIIb leci i partner.
meni je, naime, cb bio u redu, ali je vb bio IIIb. to sam saznala preko telefona, ali jos nisam stigla da odem kod dr. (mala beba, suprug radi, kod dr. su jako velike guzve jer od 4 dr. koliko je bilo do skoro, sada rade samo 2 i jaaaaako se dugo ceka).
hvala unapred
- tamaraft
- Stalni član
Znachi da imate bakterijsku infekciju koju treba lechiti a ne bi bilo loshe da i partner ode na bris, da se utvrdi koja je bakterija u pitanju, mada cete to saznati kada odete kod svog lekara.
A nema dovoljno velikog opravdanja da ne odete po svoje nalaze i po instrukcije za lechenje kod lekara, radi se o vashim organima a ne tudjim. Chitanje rezultata preko telefona treba zakonom zabraniti, vidite i sami chemu to sve vodi...NICHEMU.
Sa detetom kod lekara i pustice vas svako preko reda, nemojte se igrati sa takvim stvarima.
Pozdrav
A nema dovoljno velikog opravdanja da ne odete po svoje nalaze i po instrukcije za lechenje kod lekara, radi se o vashim organima a ne tudjim. Chitanje rezultata preko telefona treba zakonom zabraniti, vidite i sami chemu to sve vodi...NICHEMU.
Sa detetom kod lekara i pustice vas svako preko reda, nemojte se igrati sa takvim stvarima.
Pozdrav
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 25, 2008 4:32 pm
Sve pohvale za tamaru!!! Na jednom mestu imamo sve sto nas moze interesovati ili muciti! Tamara, samo tako nastavi!
Zelela bih da pitam koji su najraniji siptomi trudnoce?
Da li je moguce da samo nakon 7 dana od rizicnog odnosa grudi oteknu, i javi se mucnina (do koje kod mene dolazi uvece a ne ujutru)
Inace, kako da razlucim da li je u pitanju ovulacija ili su u pitanju prvi simptomi rane trudnoce? (ne mogu da docekam da uradim test)
I je li uopste moguce u prvih, da kazemo 10, dana od oplodnje uociti ikakve promene na telu?
Veliki pozdrav za tebe!

Zelela bih da pitam koji su najraniji siptomi trudnoce?
Da li je moguce da samo nakon 7 dana od rizicnog odnosa grudi oteknu, i javi se mucnina (do koje kod mene dolazi uvece a ne ujutru)
Inace, kako da razlucim da li je u pitanju ovulacija ili su u pitanju prvi simptomi rane trudnoce? (ne mogu da docekam da uradim test)
I je li uopste moguce u prvih, da kazemo 10, dana od oplodnje uociti ikakve promene na telu?
Veliki pozdrav za tebe!

- tamaraft
- Stalni član
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=29915
sve je visoko individualno a chinjenica je da se jako retko osete bilo kakvi simptomi u prvih mesec dana od oplodnje.
A shto chekate sa testom? Vec posle 7 dana od odnosa moze se utvrditi da li je doshlo do porasta BHCG, tako da uradite kucni test i znacete an chemu ste.
pozdrav
A knjigu mozete kupiti u bolje snabdevenim knjizarama u Bgd, Stupovi kulture, Geca Kon, Plato...
sve je visoko individualno a chinjenica je da se jako retko osete bilo kakvi simptomi u prvih mesec dana od oplodnje.
A shto chekate sa testom? Vec posle 7 dana od odnosa moze se utvrditi da li je doshlo do porasta BHCG, tako da uradite kucni test i znacete an chemu ste.
pozdrav
A knjigu mozete kupiti u bolje snabdevenim knjizarama u Bgd, Stupovi kulture, Geca Kon, Plato...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 25, 2008 4:32 pm
Molim Vas pomozite mi!!!7. juna sam spavala sa deckom,ali nismo koristili zastitu.8. sam dobila menstruaciju i u apoteci su mi rekli da nema potrebe da pijem nikakve lekove protiv trudnoce ,jer ce ta menstruaciona krv izbaciti ako je nesto ostalo u meni,iako decko nije svrsio u mene!Da li postoji sansa da zatrudnim?Hvala unapred na pomoci!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 17, 2009 11:57 pm
Policistični jajnici
Zdravo, upravo sam postala član vašeg foruma. Pre 2 meseca ginekolog mi je rekla da imam policistične jajnike. Medjutim, rekla je da to nije za brigu i da idem kući i da ne razmišljam o tome. Inače, imam 20 godina i volela bih jednog dana da imam decu, a po netu sam čitala da takvi jajnici umanjuju plodnost. Molim vas, napišite mi ono što bi obavezno trebalo da znam o policističnim jajnicima i kako treba da se ponašam kada je to u pitanju. Veliki pozdrav od pomalo uplašene devojke.