Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Noa napisao:da, da, znam taj sekret, i znam da ga prepoznam, nije to!
nista me ne svrbi, ne pecka...
a javlja se samo nakon odnosa...
tako da predpostavljam da je zaista to u pitanju...
ali me je zabrinulo kada mi je Rada Q napisala za njen slucaj (s "baloncicima") zato sto je bas tako i meni...
vise ne znam sta da mislim, moze da bude i da je sperma i da je to onda ok, a ocigledno moze da bude i nesto drugo...
ne znam... Ipak idem ja do moje doktorke cim se vrati s bolovanja pa cu da vidim sta je...
ali hvala vam svima puno!
baloncici, ili osecjaj balonchicja mohe da bude i chesto jeste od preelikog ulaska vazduha koji ne izlazi , vec po zavrshetku izadje.
ima neki nepristojan izraz za to ali ne bih bash ))
u svakom sluchaju meni se to chesto deshava, uglavnom u samo odredjenim pozama...
... hmm... pa moguce je da je i to u pitanju...
jesmo imali malo neke inovacije i vratolomije...
i cinjenica je da sam te "baloncice" imala samo tada... a to cuveno belo, sta god da je, imam svaki put kada zavrsi u meni... te je moguce da je to sperma i da je sa mnom ipak sve ok...
no ne radujem se mnogo dok mi doktorka ne potvrdi da nemam neku drugu infekciju...
Zaboravila sam da ti ranije napisem. Ja iako koristim kontracepciju meni decko retko retko zavrsava unutra, ali mi se ipak "to" desavalo. Sada mozda je to od odredjenih poza, ali...
Kada ti dolazi Dr sa odmora, da ides da to proveris?
sledece nedelje tak...
a ja onda imam frku s ispitima...
tako da ne znam kada cu uspeti da odem, ali moram sto pre!
javljam cim saznam sta je upitanju!
cmok
ne, nisam u studentskoj! Imam jako losa iskustva sa studentskom poliklinikom u svakom pogledu!
ja sam u domu zdravalja Vozdovac...
pa iskreno mislim da mi se nije vratila... mislim, nemam simptome koje sam imala onda kada sam je imala... ma ne znam vise nista...
srecno sa ispitima!
cmoksy
Dosta devojaka ima lose iskustvo sa studentskom poliklinikom, ali meni su OK bar za sada. Moja dr je super, kada sam otisla da sve ispitam posto dugo pijem pilule, ona mi je dala apsolutno sve analize da uradim. Nije kao neke dr sto pitaju, "a sta ti treba da uradis".
Jedino sto su nenormalne guzve, kada odem, spremim se da cu cekati minimum 3 sata.