sekret

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
moca2007
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 08, 2007 12:01 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

sekret

Post od moca2007 »

treca grupa sekreta
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Imala sam je i ja, posle se nisam više kontrolisala.
Nisam imala nikakve probleme (svrab, peckanje).
Pre toga imala sam spontani u 5-6 nedelji.
Doktorka mi je dala vaginalete betadine svako veče po jedna da istrošim celu kutiju (14 komada) i da nemam odnose za to vreme.
Povremeno možeš da se ispereš tantum rosom.
Rekla mi je doktorka za 6 meseci na kontrolu, po potrebi i ranije.
Slika
Leptirica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 07, 2007 5:10 pm

Post od Leptirica »

Ako pazljivo procitete savjete na ovom forumu ,nacicete odgovor na vas pitanje na vise mjesta , iako je pitanje vrlo sturo znaci bez ostalih podataka -ipak bi nacelno mogla reci da vam III grupa sekreta znaci da u sekretu ima bakterija a posto to nije sterilna sredina onada je to ok. pod uslovom da nemate tegobe i da na ginekoloskom pregledu nisu prisutni znaci upale , crvenilo, otok ..
ukratko ako nemate tegobe zaboravite III grupu
pozdrav
twobirds
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 12, 2007 10:03 pm

Post od twobirds »

Imam 27 godina, radim kao profesor u skoli, nisam udata, mada ce i to biti za neki mesec, planiram porodicu i do sada nisam imala trudnoca.Skoro sam preventivno isla kod ginekologa. Zelela bih nesto detaljnije da znam o III A grupi vaginalnog sekreta, koju sam na poslednjem pregledu imala. Radjen je i Papa test i tu je bilo sve ok(II grupa). Ultrazvucni pregled je takodje bio u redu.Ginekolog je preporucio Neo-Penotran ako mi sekret smeta, inace mi je receno da se to i ne leci ako ne pravi probleme. Da li se i Vi slazete i sta to znaci III A grupa? Hvala Vam unapred!
Odgovori