Menstruacije su mi oduvek bile tachne kao sat i uvek u istom obimu... zato me je malo zabrinulo sto se ovaj put 21 dana ciklusa javilo blago braonkasto krvarenje i trajalo 4 dana, toliko blago da na momente nisam sigurna da li je uopste krvarenje ili braonkasto-roze obojen sekret.
Zadnji put odnose sam imala pre prethodne menstruacije koja je zatim usledila ravno na 28 dan i bila malo obimnija nego inache. Posle 21 dana, usledilo je ovo sad.... sta je?... ne znam... da li je normalno? ... volela bih da znam?
Zadnjih nedelju-dve pijem antibiotike zbog neke upale grla i koristila sam nistatin vaginalne tablete, ali sa pojavom ovog nazovi-krvarenja prestala sam sa koriscenjem nistatina.
A mozda i nema mesta za brigu?
M?
M?
M?
Do sad je sve "teklo svojim tokom", a sad ..... b
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
Vanja kraljevo
- Novi član

- Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 2:11 pm
-
Vanja kraljevo
- Novi član

- Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 2:11 pm
ISKRENO MISLIM DA NEMAS RAZLOGA ZA BRIGU!JA SAM CELOG LETA LECILA PROLAKTIN,HORMON KOJI LUCI HIPOFIZA,I IMALA SAM SLICNIH PROBLEMA!TAKO SAM I JA IMALA BRAON ZUCKASTI SEKRET UMESTO MENZISA,DA BIH KASNIJE SAZNALA DA SAM U DRUGOM STANJU!NEVEROVATNO,A IMALA SAM ODNOSE PRE ZADNJE NORMALNE MENSTRUACIJE!MOJ SAVET TI JE DA PREKONTROLISES HORMONE,JER ONI ZNAJU DA POLUDE KAD SE NAJMANJE NADAS ILI DA KUPIS BABY RAPID TEST ZA UTVRDJIVANJE TRUDNOCE!I JA SAM KAO I TI BILA NA IGLICAMA MESEC DANA!SRECNO!!!!
nemas razloga za brigu
Ma ne brini.Nije to nista strasno.To moze da bude ili hormonski poremecaj ili znak da si trudna.Ipak se konsultuj s ginekologom.Ali veruj da nije nista strasno