Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Mama je skroz izgubljena i kao u predkomatoznom stanju,jedva pricha i jauche od bolova...Nishta nije jela vec par dana...
Rak je u poodmakloj fazi...
Da li neko struchno lice zna koliko joj je ostalo?To bi trebao biti 4ti stadijum jel?
trudim se da budem jaka...
Miljanas,
ne predajite se! Nikada!
Imas podforum Onkologija i tamo mozes naci dosta ljudi sa raznim iskustvima.
I ja sam sa mojom majkom u istoj borbi, ali ne odustajemo.
Dokle ste stigli sa lecenjem? Da li je bio konzilijum? Da li su joj odredili terapiju?
Pozabavi se nacinom ishrane. Mora da jede. I treba joj tvoja podrska i podrska porodice, vise od svega.
mama je prekjuche preminula...Hitna pomoc nije htela da dodje, dobili smo nalog za onklologiju i zvali transport, nisu ni doshli...
totalno sam razocharana srpskom medicinom, ne dao bog choveku da izgubi zdravlje...
Nek joj je pokoj na dushi!!!
sentinel napisao:Miljanas,
ne predajite se! Nikada!
Imas podforum Onkologija i tamo mozes naci dosta ljudi sa raznim iskustvima.
I ja sam sa mojom majkom u istoj borbi, ali ne odustajemo.
Dokle ste stigli sa lecenjem? Da li je bio konzilijum? Da li su joj odredili terapiju?
Pozabavi se nacinom ishrane. Mora da jede. I treba joj tvoja podrska i podrska porodice, vise od svega.
Samo ne odustaj.
pozdravljam te
Pozdrav
Ja sam Nikola Nedić, dipl.hemičar, bavim se alternativnom medicinom duži niz godina. Od 2000. godine sam u KOmpaniji koja se bavi sakupljanjem i preradom lekovitog bilja. Do sada sam se susreo sa svakavim oblicima i tipovima karcinoma, ali kada je mojoj majci pre mesec dana dijagnostikovan na plućnom krilu sa metastazama bio sam zaprepašćen, ali nakon par dana smo uz medicinske tretmane počeli i sa ovim prirodnim. Metastaza sa levog nadbubrega se smanjila za 23% za 20 dana.
Preparati su na bazi lekovitog bilja i Aloe Vere. Mogao bih Vam mnogo toga preporučiti za Vašu majku. Ovi preparati joj ne mogu odmoći, već pomoći u lečenju.
U potpisu imate moju e-mail adresu, pa mi se javite da vidimo šta možemo da uradimo.
Srdačan pozdrav
Nedić NIkola[/list]
Saveti i preporuke u vezi preparata na bazi Aloe Vera pri lečenju, koje NIKAKO ne isključuju konvencionalno lečenje, na:
Nedić Nikola
+381 60 7170 986 Srbija - Viber
+30 690 8722 323 Grčka - WhatsApp [email protected]