Rak grlica materice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Miljanas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 12:15 am

Rak grlica materice

Post od Miljanas »

Mama je skroz izgubljena i kao u predkomatoznom stanju,jedva pricha i jauche od bolova...Nishta nije jela vec par dana...
Rak je u poodmakloj fazi...
Da li neko struchno lice zna koliko joj je ostalo?To bi trebao biti 4ti stadijum jel?
trudim se da budem jaka... :( :(
sentinel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 07, 2009 10:53 am

Post od sentinel »

Miljanas,
ne predajite se! Nikada!
Imas podforum Onkologija i tamo mozes naci dosta ljudi sa raznim iskustvima.
I ja sam sa mojom majkom u istoj borbi, ali ne odustajemo.

Dokle ste stigli sa lecenjem? Da li je bio konzilijum? Da li su joj odredili terapiju?

Pozabavi se nacinom ishrane. Mora da jede. I treba joj tvoja podrska i podrska porodice, vise od svega.

Samo ne odustaj.
pozdravljam te
Miljanas
Novi član
Novi član

Post od Miljanas »

mama je prekjuche preminula...Hitna pomoc nije htela da dodje, dobili smo nalog za onklologiju i zvali transport, nisu ni doshli...
totalno sam razocharana srpskom medicinom, ne dao bog choveku da izgubi zdravlje...
Nek joj je pokoj na dushi!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Miljanas
Novi član
Novi član

Post od Miljanas »

probajte sirup varumin! Mozhda ce pomoci..
ja sam htela da ga proba mama ali sad je prekasno... :cry:
Korisnikov avatar
Mumija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 12:03 am
Kontakt:

Karcinom i alternative

Post od Mumija »

sentinel napisao:Miljanas,
ne predajite se! Nikada!
Imas podforum Onkologija i tamo mozes naci dosta ljudi sa raznim iskustvima.
I ja sam sa mojom majkom u istoj borbi, ali ne odustajemo.

Dokle ste stigli sa lecenjem? Da li je bio konzilijum? Da li su joj odredili terapiju?

Pozabavi se nacinom ishrane. Mora da jede. I treba joj tvoja podrska i podrska porodice, vise od svega.

Samo ne odustaj.
pozdravljam te
Pozdrav

Ja sam Nikola Nedić, dipl.hemičar, bavim se alternativnom medicinom duži niz godina. Od 2000. godine sam u KOmpaniji koja se bavi sakupljanjem i preradom lekovitog bilja. Do sada sam se susreo sa svakavim oblicima i tipovima karcinoma, ali kada je mojoj majci pre mesec dana dijagnostikovan na plućnom krilu sa metastazama bio sam zaprepašćen, ali nakon par dana smo uz medicinske tretmane počeli i sa ovim prirodnim. Metastaza sa levog nadbubrega se smanjila za 23% za 20 dana.

Preparati su na bazi lekovitog bilja i Aloe Vere. Mogao bih Vam mnogo toga preporučiti za Vašu majku. Ovi preparati joj ne mogu odmoći, već pomoći u lečenju.

U potpisu imate moju e-mail adresu, pa mi se javite da vidimo šta možemo da uradimo.

Srdačan pozdrav

Nedić NIkola[/list]
Saveti i preporuke u vezi preparata na bazi Aloe Vera pri lečenju, koje NIKAKO ne isključuju konvencionalno lečenje, na:

Nedić Nikola
+381 60 7170 986 Srbija - Viber
+30 690 8722 323 Grčka - WhatsApp

[email protected]
Korisnikov avatar
Živana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 9:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Živana »

Miljanas primite moje saučešće.