Sa novim partnerom mi stalno puca kondom,sto je najgore kapica kondoma stalno ostaje u meni. U pocetku sam mislila da je do njega,medjutim..... Vazduh istisnemo iz kapice. Znam da se to desava ali.... tako cesto.I na takav nacin,da stalno ostaje u meni. Koristimo ga kao da ga ne koristimo. Najgore je sto sam od njega dobila ureaplazmu.I sada se lecim. Verujem da je od trenja,mada dovoljno je vlazna sredina i to me dodatno muci. Da li se nekome slicno iskustvo desavalo?
Pozz
pucanje kondoma
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 14, 2007 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
meni se desilo da dva puta pukne u godinu dana..nikad vise od toga..
protiv nezeljene trudnoce uzmi neki drugi vid kontracepcije..pilulu ili tako nesto...a za bolesti ne znam sta da ti kazem..probajte da promenite vrstu kondoma...pazite gde ih kupujete...
pazite i kad stavljate kondom..mozda ga necim zakacite...stvarno ne znam sta da ti kazem..ja sam kondome koristila skoro 7 godina i nikad nisam imala bas toliko problema
protiv nezeljene trudnoce uzmi neki drugi vid kontracepcije..pilulu ili tako nesto...a za bolesti ne znam sta da ti kazem..probajte da promenite vrstu kondoma...pazite gde ih kupujete...
pazite i kad stavljate kondom..mozda ga necim zakacite...stvarno ne znam sta da ti kazem..ja sam kondome koristila skoro 7 godina i nikad nisam imala bas toliko problema
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 24, 2019 4:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: pucanje kondoma
Probaj playboy kondome