Ciao...
Bibbice intervenciju mi je radio dr. Jokmanovic koji ordinira u bolnicu u Podgorici,gdje ja inace zivim.
E sad,strogo mirovanje mi je bilo 2 nedelje,tj. do prekjuce,kad sam se i vratila na posao. Prvih dana nisam mogla da se bas krecem jer ipak je to mjesto osjetljivo a iziritirano je samim zahvatom dosta.
Marsupilizaciju nije htio da mi radi jer kaze da nije siguran ni da bih tako rijesila problem a ovo je 100%-tno rjesenje.Jos kad je cuo koliko vec kuburim s tim problemnom,znao je da sam se namucila.
Mi smo je prvo penicilinima i antibioticima smanjili koliko smo mogli (sveli smo je na velicinu jajeta...pa mozete misliti kolika je bila prvobitno

)
Ona je bila usla u dubinu i tamo rasla a vani pomalo pa mi zato i nije pravila problem pri sjedjenju i nije me nesto ni boljela ali zato kad je izvadio onako u cijelo,fuj

....i dao mi je da je nosim na ispitivanje u onoj vodi u casici bila je ogromna.
Mada sam ja imala komplikacije,reakcije na jod i anesteziju,pa mi je to mjesto bilo oteklo nenormalno,da nisam mogla da mokrim vec mi je bila ta oteklina sve prekrila i dosezala cak do druge prepone....haos
Onda sam stavljala obloge od leda i polako je rasteklo.Sad jos samo da mi konci otpanu i sve ce biti kao nekada davno,tj.nomalno.
Ja sam vise bila i zaboravila kako izgleda u normalnom stanju

.
Nema sanse da se vidi ikakva razlika izmedje stidnih usana,bas nikakva.
Cim se vratim u petak javicu vam jer sada mi se malkice ipak vide konci pa je razlika ali djeluje mi da ce to da se totalno unormali.
Eto u kratkim crtama,ako te jos nesto interesuje a da se nisam sjetila da napisem,pitaj!
Kakvo je stanje kod tebe bibba?
A ti jane_doe, drzis li je jos pod kontrolom?
Veliki ljubac za vas dvije!!!