Prekid trudnoce vece od 10 gest. nedelja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 10:32 am
Hvala na pitanju, ja sam zaista bolje. Sada sam 4. mesec, 15. nedelja, guram polako. Mucnine jenjavaju, ne povracam vise.
Sada cekam 18-20 nedelju da osetim pokrete, da se zaista osetim trudnom.
Nisam se ugojila, mozda 1 kg, ali se stomacic poceo da primecuje.
Ocekujem od Vas uskoro lepe vesti i puno Vas pozdravljam!
Srecno!
Sada cekam 18-20 nedelju da osetim pokrete, da se zaista osetim trudnom.
Nisam se ugojila, mozda 1 kg, ali se stomacic poceo da primecuje.
Ocekujem od Vas uskoro lepe vesti i puno Vas pozdravljam!
Srecno!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
u mi smo pregurali i 5. mesec, super napredujemo, pristigli smo drugare koji su rodjeni kad i mi, nismo vise bas tako mali, Alex ima 7100gr/63.5cm a Kica 6450gr/60cm
Porasle mrvice, i to mnooooooooogooooo brzo. Snimali smo ih jako puno, a opet neke stvari ce ostati samo da se ja i moj muz secamo.
Ajde patraskovic cekamo vesti, a Masho sad bi trebalo da bude onaj zabavniji deo trudnoce, uzivaj u njemu
Porasle mrvice, i to mnooooooooogooooo brzo. Snimali smo ih jako puno, a opet neke stvari ce ostati samo da se ja i moj muz secamo.
Ajde patraskovic cekamo vesti, a Masho sad bi trebalo da bude onaj zabavniji deo trudnoce, uzivaj u njemu
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Draga gdjo Patraskovic,
Pa davno je bio April, kada smo se dopisivali oko donosenja vazne odluke...raduje me da ste sve ovo super prozivjeli i da ste imali dobrog ginekologa pored sebe. Javite se kada se porodite i ja se pridruzujem odboru za docek Vase bebe na forumu...
Puno pozdrava i srecno.
Obgyn
Pa davno je bio April, kada smo se dopisivali oko donosenja vazne odluke...raduje me da ste sve ovo super prozivjeli i da ste imali dobrog ginekologa pored sebe. Javite se kada se porodite i ja se pridruzujem odboru za docek Vase bebe na forumu...
Puno pozdrava i srecno.
Obgyn
-
- Aktivan član
EVO NAS,NISMO MOGLI RANIJE.
HVALA SVIMA NA PP.
28.Oktobar u 15h20' porodjaj epiduralom.
Sve OK ( ziveo onaj koji ga je sproveo u praksi ),beba 3600Kg i 50cm -mala nabijena bebica !
Ja sam super,nemam reci OPISATI ZADOVOLJSTVO I SRECU.
VRLO LEPO SAM KONTROLISALA SVOJ PORODJAJ I JAKO POMOGLA BEBI DA SE NE MUCI PRETERANO NA SVOM PUTU - HOCU DA KAZEM DA SAM U PERIODU NAPINJANJA BILA IZUZETNO JAKA,PRISEBNA I SPREMNA ZA SARADNJU !
Najvaznije mi je da mi je beba potpuno zdrava i da je zaista sve proteklo bas kakao treba.
Ne mogu da ne spomenem mog predivnog doktora i njegovu ekipu koja je SVE VREME bila pored mene,anesteziologa,babicu (kojoj hvala do neba )koja je imala toliko smirenosti u sebi, reci podrske za sam tok porodjaja i na kraju ona je i uradila i najvazniji deo
Sada ide onaj drugi deo,nase odrastanje
Veki,ljubi malisane
Masho uzivaj
Draga doktorice OBGIN VI ODLICNO ZNATE KOLIKO STE NAM POMOGLI OD SAMOG POCETKA .
JAVICEMO SE
HVALA SVIMA NA PP.
28.Oktobar u 15h20' porodjaj epiduralom.
Sve OK ( ziveo onaj koji ga je sproveo u praksi ),beba 3600Kg i 50cm -mala nabijena bebica !
Ja sam super,nemam reci OPISATI ZADOVOLJSTVO I SRECU.
VRLO LEPO SAM KONTROLISALA SVOJ PORODJAJ I JAKO POMOGLA BEBI DA SE NE MUCI PRETERANO NA SVOM PUTU - HOCU DA KAZEM DA SAM U PERIODU NAPINJANJA BILA IZUZETNO JAKA,PRISEBNA I SPREMNA ZA SARADNJU !
Najvaznije mi je da mi je beba potpuno zdrava i da je zaista sve proteklo bas kakao treba.
Ne mogu da ne spomenem mog predivnog doktora i njegovu ekipu koja je SVE VREME bila pored mene,anesteziologa,babicu (kojoj hvala do neba )koja je imala toliko smirenosti u sebi, reci podrske za sam tok porodjaja i na kraju ona je i uradila i najvazniji deo

Sada ide onaj drugi deo,nase odrastanje

Veki,ljubi malisane
Masho uzivaj
Draga doktorice OBGIN VI ODLICNO ZNATE KOLIKO STE NAM POMOGLI OD SAMOG POCETKA .
JAVICEMO SE

-
- Aktivan član