Molim Vas da me posavetujete. Trenutno sam u 12. nedelji trudnoće.
U 5. nedelji sam imala blagu temperaturu i ostale simptome prehlade koji su prošli u roku od nekoliko dana. Od tada, pa sve do danas se zadržao kašalj koji mi sve više i više smeta. Noću se budim, imam napade kašlja, pogotovo mi smeta kad imam mučnine jer mi se grči stomak. Pijem sirup na bazi bokvice za iskašljavanje. Ispljuvak mi je potpuno bistar.
U međuvremenu sam imala urinarnu infekciju ešerihijom koli, koju sam sanirala (uz lekara) cefalexinom (alergična sam na penicilin).
Moj doktor jednostavno čeka da me kašalj sam prođe, a meni sve teže pada. Čini mi se da mi je bilo lakše od preparata Chymoral forte, ali sam brzo prekinula da ga koristim jer u uputstvu piše da nije ispitan za upotrebu u trudnoći.
Imate li neki savet za mene?
Pozdrav,
Ivana
Prehlada u trudnoći
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Saradnik
- Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Doktorki
Zaista Vam najlepše zahvaljujem što ste tako brzo odgovorili. Izuzetno sam bila prijatno iznenađena. Poslušaću Vaš savet. Inače, koristila sam Tantum Verde oriblete, ali nešto mi nisu olakšale. Imam sprej za grlo, pa ću probati i sa njim.
Molim Vas još samo da uputite neku reč gospođi koja je otvorila temu o smrti novorođenčeta, vidim da joj niko odgovara, a znam da joj je jako teško.
Hvala još jednom.
Ivana
Molim Vas još samo da uputite neku reč gospođi koja je otvorila temu o smrti novorođenčeta, vidim da joj niko odgovara, a znam da joj je jako teško.
Hvala još jednom.
Ivana