povecano ili normalno ?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

povecano ili normalno ?

Post od jshc »

Ljudi ima li neko da mi preporuci nekog normalnog ginekologa ?
Kod kuce kada sam isla kod doktora i ne osetim da me pregleda , a onda sam dosla ovde i kod prve doktorke sam vristala na pregledu koja mi je rekla da pijem Jasmin , kao imam policisticne jajnike , otisla kuci sa tim analizamai oni mi reki da je sve uredu i da sam dzabe to pila . Promenim lekarku i objasnim joj da treba da uzme mali spekulum i da sam uska , a ona kao da nije zensko , suze su me oblile .
Kada sam rekla da mi se sekret oseca i da ga non stop imam , zute boje , oni mi daju neke vaginolete i nista ne preduzimaju dalje . Owa jedna mi je rekla kako vaginu moram skroz iznutra da perem , kada sam se konsultovala sa drugima rekli su mi da ne smem skroz unutra jer cu ostetiti sluzokozu , samo do 1 cm dubine sme da se pere , jer ni prsti ni voda nisu negativi . Kod mog lekara kuci ne mogu ici da radim analize jer to traje po par dana , cak i nedelja , dok se sacekaju rezultati , a toliko nikad ne budem kuci . Pa devojke molim za vase misljenje , da li treba da brinem zbog takvog sekreta i sta da radim . Doktori kod kojih sam bila su na studentskoj poliklinici
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Pa jeli ti bolje od tih vaginaleta?
Sto se tice pranja , unutrasnje pranje vagine meni nije preporucio ni jedan ginekolog jer tako se speru i dobre bakterije koje zive na grlicu.
Sto se tice te doktorke i bolnog pregleda svi kazu a i ja sam se licno uverila da su zene ginekolozi dosta grublje od doktora.
Nalazi hm, neznam jesi radila nesto od nalaza?Ako ti sekret i dalje pravi probleme,znaci pece te , svrbi , onda bi trebalo da uradis VS tj. da ti se odredi grupa sekreta jer gore navedeni simtomi ulavnom znace gljivicnu infekciju.Onda papa nalaz, jesi ga radila skoro?Jednom godisnje je obavezno da svaka zena uradi papa.Ako je tvoja doktorka ne zainteresovana da ti uradi osnovne nalaze onda je lepo promeni i zahtevaj od deoktora da uradis VS i papa.
Sve naj bolje :)
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
jshc
Stalni član
Stalni  član

Post od jshc »

hwala puno
jshc
Stalni član
Stalni  član

Post od jshc »

ne swrbi , nista sem neprijatnog mirisa swakodnewno . Hwala