Potrebna mi je konsultacija

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Nanny
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 9:57 am

Potrebna mi je konsultacija

Post od Nanny »

Dragi moji,
Juce sam radila BetaHCG i vrednost mi je 726mlU/ml. POslednju menstruaciju sam imala 2.01. Kaze test-trudna sam. Jel' da? :)
Ono sto mene interesuje je to da li neko zna da li lek Nimulid ima stetna dejstva na plod, jer sam morala da popijem jedan, 22.01. Znam datum, jer, inace ne pijem lekove...nasumicno, a i tad sam vadila zub.
Pretpostavljam da sam zatrudnela sredinom januara, pa me zanima, takodje, da li neki nazeb koji sam imala pocetkom januara moze da ima neke veze sa mojom trudnocom. Znam da mi je tada doktorka rekla da popijem Fervex. I ja sam popila. i sada se nerviram. Ne volim da pijem lekove, cak imam strah od njih od kada sam imala alergiju na penicilin. Ako me nesto boli-istrpim, a ako bas moram, onda popijem sta mi doktor kaze. Nikada samoinicijativno.
Malo sam konfuzna....znam... :oops: ali, u subotu imam zakazano kod ginekologa i ne mogu da iscekam sve ovo da ga pitam. A ako neko ima iskustva, volela bih da ih podeli sa mnom. :D
Hvala unapred.
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vanjina mama »

Čestitam!!!
Mislim da malom pasuljku ništa neće faliti, još je rano da bi došlo do nekih promena. I ja sam na samom početku imala nekih problemčića i pila lekiće, pa Vanja sad trči i priča kao navijena, sa svojih 16 meseci.
U svakom slučaju, javi šta se dešava!
Nanny
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 04, 2009 9:57 am

Post od Nanny »

Hvala, draga moja! Keep in touch :D
aloha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 3:07 pm

Post od aloha »

I meni je potrebna konsultacija :)
Da li postoji sansa da sam trudna, ako je:
Menstruacija 07.01
Moguci dan zaceca 13.01
Menstruacija 29.01 (trajala 2 dana regularno i jos 4 dana kao taman sekret)
Inace vec mesec dana nemam apetit uopste, i kada nesto pojedem muka mi je, ali ne mogu da povracem. Ne bole me grudi i nemam nikakve simptome. Ustvari, osecam se kao da sam progurala zabu :D
Nisam opterecena ovim, samo bih zelela da znam da li ipak postoji sansa...
Korisnikov avatar
rikikiki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 2:56 pm

Post od rikikiki »

aloha napisao:I meni je potrebna konsultacija :)
Da li postoji sansa da sam trudna, ako je:
Menstruacija 07.01
Moguci dan zaceca 13.01
Menstruacija 29.01 (trajala 2 dana regularno i jos 4 dana kao taman sekret)
Inace vec mesec dana nemam apetit uopste, i kada nesto pojedem muka mi je, ali ne mogu da povracem. Ne bole me grudi i nemam nikakve simptome. Ustvari, osecam se kao da sam progurala zabu :D
Nisam opterecena ovim, samo bih zelela da znam da li ipak postoji sansa...
Postoji šansa .... ne postoji šansa ...
djevojke drage ... zar je tako teško napraviti test?
- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20
- 2 femarska - 1.=ET 2 blast.; 2. nema ET
aloha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 3:07 pm

Post od aloha »

E neka si mi rekao :D
Znam da je najlakse uraditi test, ali ja stalno nesto umisljam, pa mi je bez veze da svaki cas kupujem test.
Iskreno mislim da nema sanse, zato i nisam to uradila, samo sam htela da cujem necije misljenje.
Korisnikov avatar
rikikiki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 2:56 pm

Post od rikikiki »

aloha napisao:E neka si mi rekao :D
Znam da je najlakse uraditi test, ali ja stalno nesto umisljam, pa mi je bez veze da svaki cas kupujem test.
Iskreno mislim da nema sanse, zato i nisam to uradila, samo sam htela da cujem necije misljenje.
Potpuno te razumijem .... i ja bih najradije da mi netko kaže da sam trudna i da mu ja to mogu povjerovati ... ali i sama znaš da ništa od toga ... a forum je prepun sličnih pitanja ... mislite li da bih mogla biti trudna ...jao!!!
Ima preko neta da se mogu kupiti oni jeftini pregnancy testići ... ja ih doma imam 20-tak ... koji gušt ... 2-3 dana prije menge ih već počinjem upotrebljavati ... grozno!

Ajde, držim fige da si zbilja trudna!
- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20
- 2 femarska - 1.=ET 2 blast.; 2. nema ET
jacky
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 11, 2009 8:21 pm

Post od jacky »

rikikiki napisao:
aloha napisao:E neka si mi rekao :D
Potpuno te razumijem .... i ja bih najradije da mi netko kaže da sam trudna i da mu ja to mogu povjerovati ... ali i sama znaš da ništa od toga ... a forum je prepun sličnih pitanja ... mislite li da bih mogla biti trudna ...jao!!!
Ima preko neta da se mogu kupiti oni jeftini pregnancy testići ... ja ih doma imam 20-tak ... koji gušt ... 2-3 dana prije menge ih već počinjem upotrebljavati ... grozno!

Ajde, držim fige da si zbilja trudna!
aj bre bas si opterecena svojom zeljom opusti se i uzivaj u sexu :P
Odgovori